Barbossa 11.02.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 z dedykacją dla wiadomo kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Login 11.02.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 ...to mi odpadł kawałek tego pustaka szarego ze stropu (nie wiem dokładnie z czego to jest zrobione). Ponoć był pęknięty, ale niedawno odpadł znowu kawałek obok tego, co odpadł wcześniej...Hmm trochę mnie to niepokoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 05.10.2017 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2017 nie odgrzewaj chłopie starych kotletów w celu reklamy swoich produktów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_ant 20.04.2020 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Są równe opinie, jeden Ci powie, tak jeden tak. Jak dla mnie ten strop nie spełniają wymagań. Montaż jest skomplikowany i czasochłonny. Z własnego doświadczenia polecam prefabrykowane system stropowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts