Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 5 months później...
  • 1 year później...
:) uważam ze projekt elektron jest najlepszy trochę pozmieniać i jest ok szukałem długo projektu ten jest dla mnie super jestem na etapie końcowej i wyszedł super gorąco polecam ???????????pozdrawiam

Jacku też jestem zdania, że ten projekt jest super. My myślimy, żeby wstawić drzwi z kotłowni na zewnątrz i właściwie tyle ze zmian. Projekt jest fajny i przede wszystkim prosty w budowie Proszę wstaw jakieś zdjęcia:) Pozdrawiam

u mnie troszkę więcej zmian po pierwsze to ja mam piwnice pod całym domem w ziemi wiec budynek bez zmian tam gdzie kotłownia w oryginale ja mam schody do piwnicy i tyle na dole reszta jest ok.Góra oj tu wszystko zmieniłem wiec łazienka nad garażem ,nad salonem pokój 1, nad jadalnią sypialnia i nad schodami do piwnicy drugi pokój dlatego ze mam dwa wyjścia na balkon .pozdrawiam zdjęcia postaram pózniej bo na razie nie wiem jak ha ha........

u mnie troszkę więcej zmian po pierwsze to ja mam piwnice pod całym domem w ziemi wiec budynek bez zmian tam gdzie kotłownia w oryginale ja mam schody do piwnicy i tyle na dole reszta jest ok.Góra oj tu wszystko zmieniłem wiec łazienka nad garażem ,nad salonem pokój 1, nad jadalnią sypialnia i nad schodami do piwnicy drugi pokój dlatego ze mam dwa wyjścia na balkon .pozdrawiam zdjęcia postaram pózniej bo na razie nie wiem jak ha ha........

Hehe sama też nie wiem jak się tutaj wstawia zdjęcia. Ale może ktoś podpowie halloo proszę o pomoc:-) Czekamy cierpliwie i będę zaglądać:-) A może powiesz gdzie budujesz ELEKTRONA swego? My jesteśmy z Wikp. okolice Wolsztyna.

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 4 months później...
  • 2 months później...

Dzień Dobry:) Długo mnie nie było-sorki. Tak więc z pola budowy: 08.08 zaczęliśmy zmagania, na dziś dzień mamy stan ZERO:) Piasek wysypany weszło około 200 ton. Fundament ocieplony:) i od jutra murarz zaczyna z parterem iść wyżej:) Prześlę zdjęcia jak mi się uda:) Pozdrawiam Serdecznie z Wlkp.

• 2 months później...