Kinga i Karol 22.11.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ujęcia naszego ELEKTRONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 03.01.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witam w NOWYM ROKU i życzę WSZYSTKIEGO DOBREGO:)Dzięki łaskawości pogody, cieśle odeskowali nam ELEKTRONKA i...teraz do poniedziałku czekamy aż dowiozą nam papę, bo wszędzie firmy mają inwentaryzację:/ Czy ktoś wogóle tutaj zagląda?? POZDRAWIAM SERDECZNIE:) PS. Zdjęcia wstawię jutro wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 04.01.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Tak jak obiecałam wstawiam zdjątka naszego ELEKTRONA 1. Przedstawia front naszego domku. 2. Narazie widać tylko otwory okienne, które zostały zmienione z 3 na 2 równe, ścianka działowa została zmieniona, żeby okna wyszły idealne na środku ściany szczytowej. Widać tam również mojego męża - INWESTORA:) 3. Zdjęcie nr 3 przedstawia okna w sypialni i łazieneczce na poddaszu, które są zgodnie z projektem. Jestem tam również ja - INWESTORKA:) 4. Na zdj.4 widać zmienione okno w kuchni na podłużne, które będzie jeszcze węższe, nad nim planujemy powiesić pawlacze a pod nim będzie blat kuchenny. Widać też wstawione drzwi do kotłowni, ponieważ planujemy piec na wszystko. 5. A na zdj.5 przedstawiam moją chlubę, mąż nazywa to poprostu witryna sklepowa - wymiar szer.250cm X wys.200cm, będzie nieotwierane, nieuchylane tylko sama szyba w ramie:) Ach no i jeszcze okno w garażu zrobiliśmy jedno dłuższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 04.01.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Kolejne zdjątka: 1. Przedstawia troszkę domku z tyłu i prawej strony czyli salon. 2. Ogrodowa strona domku, zmieniliśmy to okno w jadalni i teraz bardziej nam się podoba równa wielkość okien od ogrodu:) 3. Tutaj znów w kadr wdarła się inwestorka:) Widać nasz filarek okrągły śr-35cm:) Do tego chcemy mieć podobnej średnicy okap kuchenny, który będzie wisieć nad wyspą W dalszej części jest moje okno wystawowe, będzie z niskim-szerokim parapetem, a na nim mają leżeć ciepłe poduszki - poduszeczki, na których będzie leżakować obiecany od męża po przeprowadzce kotek brytyjski-krótkowłosy-niebieski z hodowli MISIOWE MARZENIE:) 4. Podłużne okno na blatem kuchennym, przez które chcemy spoglądać na las, siedząc przy wyspie:) 5. Ostatnie zdjęcie jest z października jeszcze bez zalanego stropu. Pozdrawiam SERDECZNIE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekpieczara 04.11.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witam Ja mam parę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekpieczara 04.11.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Domek podpiwniczony 228 m pow całość jeśli mogę podpowiedzieć to;) miło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 12.01.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 http://www.elektron.mojabudowa.pl/ Proszę link do naszego blogu o ELEKTRON iePozdrawiam i zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts