Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam w NOWYM ROKU i życzę WSZYSTKIEGO DOBREGO:)

Dzięki łaskawości pogody, cieśle odeskowali nam ELEKTRONKA i...teraz do poniedziałku czekamy aż dowiozą nam papę, bo wszędzie firmy mają inwentaryzację:/

Czy ktoś wogóle tutaj zagląda??

POZDRAWIAM SERDECZNIE:)

PS. Zdjęcia wstawię jutro wieczorem.

Tak jak obiecałam wstawiam zdjątka naszego ELEKTRONA

1. Przedstawia front naszego domku.

2. Narazie widać tylko otwory okienne, które zostały zmienione z 3 na 2 równe, ścianka działowa została zmieniona, żeby okna wyszły idealne na środku ściany szczytowej. Widać tam również mojego męża - INWESTORA:)

3. Zdjęcie nr 3 przedstawia okna w sypialni i łazieneczce na poddaszu, które są zgodnie z projektem. Jestem tam również ja - INWESTORKA:)

4. Na zdj.4 widać zmienione okno w kuchni na podłużne, które będzie jeszcze węższe, nad nim planujemy powiesić pawlacze a pod nim będzie blat kuchenny. Widać też wstawione drzwi do kotłowni, ponieważ planujemy piec na wszystko.

5. A na zdj.5 przedstawiam moją chlubę, mąż nazywa to poprostu witryna sklepowa - wymiar szer.250cm X wys.200cm, będzie nieotwierane, nieuchylane tylko sama szyba w ramie:) Ach no i jeszcze okno w garażu zrobiliśmy jedno dłuższe.

elektron front.jpg

elektron poddasze otwory pokoje dziecięce.jpg

elektron poddasze otwory sypialnia łazienka.jpg

elektron str lewa.jpg

elektron str prawa.jpg

Kolejne zdjątka:

1. Przedstawia troszkę domku z tyłu i prawej strony czyli salon.

2. Ogrodowa strona domku, zmieniliśmy to okno w jadalni i teraz bardziej nam się podoba równa wielkość okien od ogrodu:)

3. Tutaj znów w kadr wdarła się inwestorka:) Widać nasz filarek okrągły śr-35cm:) Do tego chcemy mieć podobnej średnicy okap kuchenny, który będzie wisieć nad wyspą:) W dalszej części jest moje okno wystawowe, będzie z niskim-szerokim parapetem, a na nim mają leżeć ciepłe poduszki - poduszeczki, na których będzie leżakować obiecany od męża po przeprowadzce kotek brytyjski-krótkowłosy-niebieski z hodowli MISIOWE MARZENIE:)

4. Podłużne okno na blatem kuchennym, przez które chcemy spoglądać na las, siedząc przy wyspie:)

5. Ostatnie zdjęcie jest z października jeszcze bez zalanego stropu.

Pozdrawiam SERDECZNIE:)

elektron str tył-prawa.jpg

elektron tył.jpg

elektron widok z kuchni na salon.jpg

elektron widok z salonu do kuchnii.jpg

nasz elektron.jpg

• 10 months później...
  • 2 months później...