amor666 12.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Troche późno ale ja buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amor666 12.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 i też szukam kogoś kto buduje ??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 12.03.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ja jednak nie buduje ELEKTRONA tylko projekt indywidualny wzorowany na Elektronie(z duuuuzzzymi zmianami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amor666 12.03.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 a można jakieś fotki jak wygląda z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula001 01.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ja tez zastanawiam sie nad tym projektem,czy mozna prosic o fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla_sał 23.09.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ktoś chyba buduje ten dom? Ludzie opiszcie swoje wrażenia z budowy Elektorna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekpieczara 16.11.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 uważam ze projekt elektron jest najlepszy trochę pozmieniać i jest ok szukałem długo projektu ten jest dla mnie super jestem na etapie końcowej i wyszedł super gorąco polecam ???????????pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 18.11.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 uważam ze projekt elektron jest najlepszy trochę pozmieniać i jest ok szukałem długo projektu ten jest dla mnie super jestem na etapie końcowej i wyszedł super gorąco polecam ???????????pozdrawiam Jacku też jestem zdania, że ten projekt jest super. My myślimy, żeby wstawić drzwi z kotłowni na zewnątrz i właściwie tyle ze zmian. Projekt jest fajny i przede wszystkim prosty w budowie Proszę wstaw jakieś zdjęcia:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekpieczara 22.11.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 u mnie troszkę więcej zmian po pierwsze to ja mam piwnice pod całym domem w ziemi wiec budynek bez zmian tam gdzie kotłownia w oryginale ja mam schody do piwnicy i tyle na dole reszta jest ok.Góra oj tu wszystko zmieniłem wiec łazienka nad garażem ,nad salonem pokój 1, nad jadalnią sypialnia i nad schodami do piwnicy drugi pokój dlatego ze mam dwa wyjścia na balkon .pozdrawiam zdjęcia postaram pózniej bo na razie nie wiem jak ha ha........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 23.11.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 u mnie troszkę więcej zmian po pierwsze to ja mam piwnice pod całym domem w ziemi wiec budynek bez zmian tam gdzie kotłownia w oryginale ja mam schody do piwnicy i tyle na dole reszta jest ok.Góra oj tu wszystko zmieniłem wiec łazienka nad garażem ,nad salonem pokój 1, nad jadalnią sypialnia i nad schodami do piwnicy drugi pokój dlatego ze mam dwa wyjścia na balkon .pozdrawiam zdjęcia postaram pózniej bo na razie nie wiem jak ha ha........ Hehe sama też nie wiem jak się tutaj wstawia zdjęcia. Ale może ktoś podpowie halloo proszę o pomoc:-) Czekamy cierpliwie i będę zaglądać A może powiesz gdzie budujesz ELEKTRONA swego? My jesteśmy z Wikp. okolice Wolsztyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 23.11.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Ktoś chyba buduje ten dom? Ludzie opiszcie swoje wrażenia z budowy Elektorna. Może trochę późno proszę, ale i tak poproszę o te fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 21.12.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Ktoś chyba buduje ten dom? Ludzie opiszcie swoje wrażenia z budowy Elektorna. My kupiliśmy ten projekt i zamierzany ruszyć na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaikrzys1719505646 29.01.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 My kupiliśmy ten projekt i zamierzany ruszyć na wiosnę witam, my budujemy elektrona wrzucilismy kilka fotek. Moze sie klomus przydadza. asiaikrzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 08.02.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 WITAM Drodzy Znalazłam w necie wreszcie cokolwiek więcej o naszym kochanym ELEKTRON'ie. Podaję link i jest tam aż 90 zdjęć z realizacji:) http://invest-line.com.pl/realizacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula001 11.02.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 niestety ,mi wyskakuje tylko kilka fotek no moze z 20 z poczatku budowy elektronu ;((((((((i pokazany jest raczej z zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 14.02.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Aniu nie wiem dlaczego tak się dzieje i nie możesz zobaczyć całości. Może spróbuje podać link jeszcze raz:) http://invest-line.com.pl/realizacja.html PROSZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 22.06.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 już niedługo zaczynamy budowę ELEKTRONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 12.09.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Dzień Dobry:) Długo mnie nie było-sorki. Tak więc z pola budowy: 08.08 zaczęliśmy zmagania, na dziś dzień mamy stan ZERO:) Piasek wysypany weszło około 200 ton. Fundament ocieplony:) i od jutra murarz zaczyna z parterem iść wyżej:) Prześlę zdjęcia jak mi się uda:) Pozdrawiam Serdecznie z Wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 22.11.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 przesyłam zdjęcia naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 22.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 i kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts