Patos 13.07.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Myślę, że sporo czytelników Muratora czeka na "instrukcję donosiciela" w sprawie zatruwania otoczenia przez najbliższych sąsiadów.Palenie w piecach co tylko wpadnie w ręce to normalka, jak i wylewanie zawartości szamb na pole, czy wyrzucanie śmieci do lasu.Czy Murator może opublikować artykuł o możliwościach jakie posiada zwykły obywatel, aby doprowadzić do tego, aby sąsiad go nie truł?Oczywiście czekam na rady forumowiczy w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.07.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 dobra flinta z dużym zasięgiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 13.07.2006 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A do tego dół z wapnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.07.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 ja mam dojście do tanich spychaczo - koparek .. może wykopać dół ... a i wapna troche zostało tak poważnie to koło mnie dwóch sąsiadów się kłóci o takie właśnie różne sprawy i jak widze jak urząd podejmuje decyzje od ponad roku i podjąć nie może to kiepsko oceniam szanse prawne ... no chyba że akurat gmina robi kanalize to wtedy sobie w minute poradzi z nieszczelnymi szambami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 15.07.2006 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 tak poważnie to koło mnie dwóch sąsiadów się kłóci o takie właśnie różne sprawy i jak widze jak urząd podejmuje decyzje od ponad roku i podjąć nie może to kiepsko oceniam szanse prawne ... To może należy powiększyć ten dół i wrzucić tam dodatkowo tych urzędasów co nic nie robią, a naszą kasę biorą za nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.07.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 A ja mam rewelacyjne "swojskie klimaty", kiedy samozwańczy sołtys naszych 5 uliczek wylewa "krowie szambo" na pola, tuż za działkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 16.09.2006 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts