Martin 17.03.2003 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Mam w projekcie drzwi wejściowe wysokości 2,30 m. Większość drzwi jakie widziałem w sklepach są przeznaczone na otwory drzwiowe 2,10 m. Czy w takim wypadku lepiej będzie szukać i zamówić taki nietypowy wymiar. Czy lepiej i taniej jakoś "nadsztukować" górę drzwi pod nadprożem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 17.03.2003 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 A może prościej nadproże zrobić na wysokości 210 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daark 18.03.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Może i prościej zrobić naproże niżej, ale wyobraź sobie jak to będzie wyglądać na elewacji. Czy wejście nie będzie miało wyglądu drzwi dla krasnoludka? Musisz sam zdecydować. Ja mam drzwi łukowe wysokości 240 cm, niższe wyglądałyby po prostu źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts