mazb 13.07.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam !! Zaczynam brać się powoli za robienie drewnianej podłogi na legarach 10cm i ... mam mały dylemat. Legary będą kładzone na posadzce - bez wylewek. Miejscami występują nierówności i legar nie styka się z betonem. Jak najlepiej zniwelować te różnice ?? A pytanko drugie - tak na przyszłość Dostawca desek na podłoge poradził aby po zbiciu desek przy kładzeniu podłogi, w wpust desek wkręcać wkręty. Czy takie mocowanie wystarczy ?? Wydaje mi się że jeśli deska będzie zamocowana tylko z jednej strony, to jeśli będzie chciał się wypaczyć to to zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 13.07.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Wszystko zależy jak duże te nierówności. Znaczy się jakiej grubości. Mi wszyscy radzili żeby wkrętami we wpust co też zrobiłem. Metoda wydała mi się powszechna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazb 13.07.2006 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Wszystko zależy jak duże te nierówności. Znaczy się jakiej grubości. W niektorych miejscach palec można wlozyć. Legary 5cm x 10cm wysokosci - podociagac bedzie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts