Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

:( jak tu przezyc? - kot w domu...

Mufka

Recommended Posts

Alergia na koty wywołana jest najczęsciej alergenami w ślinie kota. Gdy kot się liże zostaje to na futrze i potem roznosi się po domu. Przecieranie ręcznikiem i kąpanie powinno pomóc. A dla lubiących koty alergików odpowiednie są koty bezwłose, nie pamiętam niestety nazwy tej rasy.

Moje koty są PERSKIE!

przecieranie woda doprowadza je do prawdziwego szału...

:D :D :D :D

Nie wiem jak :) przeszlo mi , a bylo juz zle ze mna nawet trafilam na pogotowie itp itd, a potem bum :lol: . Dwa koty poszly to znajomych zostal sie 3 i juz zostanie bo cala rodzina sie w nim zakochala, jest cudownym kociakiem :lol:

aha...

więc masz w domu cudownego kociaka, tak??

bardzo ciekawe...

a kiedy to ja dotałam jego zdjęcia, hę??

jakoś sobie NIE przypominam :(

Codzinnie wymyslam nowy wykręt żeby nie wywozic kotów np do rodziców bo wiem, że oni nie beda meli czasu się nimi zająć.

Asiulu pozdrawiam: no ja w sumie tez z Poznania :D ale teraz w Wa-wce :wink:

A tak jezeli chodzi o temat, to pani wetka, ktora wyleczyla mojego pieska z alergii - z tego co zrozumialam - rowniez pomagala ludziom, ktorzy cierpieli na alergie zwiazane ze zwierzakami. Sama nie musialam korzystac, bo cale szczescie alergii nie mam (uffff 8) - majac dwie koteczki i pieska, to dopiero bym sie zaplakala, gdybym musiala sie z nimi rozstawac: kto by mi jeczal, brzeczal, marudzil...??? :wink: ), ale z tego co wiem to ludzie fatyguja sie do niej nawet z zagranicy, bo po prostu jest dobra. W razie potrzeby, moge podac namiary na priva, bo nie chcialabym, zeby wyszlo to na reklame :( Uwazam, ze pogadac zawsze warto, moze znajdzie sie jakies rozwiazanie, zeby nie musiec rozstawac sie z pupilami 8)

Pozdrawiam wszystkich z tego watku; to wspaniale, ze potraficie byc takie dzielne pomimo przeciwnosci losu :D

MoB