toms-77 13.07.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 szukam firmy/osoby, która ładnie i profesjolanie połozy mi wykładzine na schody zabiegowe , nie wiem gdzie szukac może macie jakies doświadczenie, albo sugestie ??? bardzo prosze o pomoc .... a może w komforcie ?? aha ,....... firmy/osoby może być z radomia, lub okolic ( a najlepiej z Kozienic-słynnych z elektrowni w Świerżach Górnych, ale pewnie nie znajde bo znam ten teren dość dobrze i nic takiego nie wpadło mi w oko czy ucho )... pomocy .... mam mało czasu na poszukiwania w najgorszym wypadku w warszay lub oklic może się zgodza przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toms-77 16.07.2006 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 heeeeeeeeeeeeeeeelp ... nobody nic nie wie , nie słyszał, nie widział ...... niewierzę !!!!!!!! a może po prostu nikt nie ma takich schodów?!?!?!?!?!?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts