NatkaB 13.07.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Kochani, poradźcie - mszyce zaatakowały mi rajską jabłoń i wierzbę (Iwę). Czym je wytępić?Do wyszukiwarki nie dam rady zajrzec - w takie upały moje łącze radiowe nawala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.07.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A czymkolwiek co kupisz w najbliższym sklepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 13.07.2006 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A czymkolwiek co kupisz w najbliższym sklepie . a jakies nazwy? please bo w najblizszm sklepie - to ja tylko spożywcze kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 13.07.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Talstar,Karate, Decis i Basudin może też być ostatecznie,jeśli nie ma nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 13.07.2006 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Talstar,Karate, Decis i Basudin może też być ostatecznie,jeśli nie ma nic innego. dzieki Aniu wiedzialam, ze kobiety sa bardziej konkretne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.07.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Akurat.. Calypso jeszcze, na Decis za gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 13.07.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Natka nie zgodze sie z tym konkretne Ja uzywam teraz Talstar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 13.07.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A mężczyznom zawsze trudno pogodzić się z tym,że kobiety też coś wiedzą. Skończyły się czasy,że siedzą w domu, pilnują dzieci i czekają na męża z obiadem. Ja pryskam zawsze wieczorem, jak jest już chłodno, wtedy oprysk jest dłużej na roślinie i tak szybko nie odparowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.07.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A mężczyznom zawsze trudno pogodzić się z tym,że kobiety też coś wiedzą. Skończyły się czasy,że siedzą w domu, pilnują dzieci i czekają na męża z obiadem. Ja pryskam zawsze wieczorem, jak jest już chłodno, wtedy oprysk jest dłużej na roślinie i tak szybko nie odparowuje. Nie tak trudno (pogodzić się znaczy). Ale żeby aż pisać o tym (że wiedzą)Żeby się upewnić? Decis jest skuteczny poniżej 20 st. Trudno teraz o taką temperaturę, dlatego nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 13.07.2006 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A mężczyznom zawsze trudno pogodzić się z tym,że kobiety też coś wiedzą. Skończyły się czasy,że siedzą w domu, pilnują dzieci i czekają na męża z obiadem. nic dodac nic ujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 13.07.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ciekawa rzecz : na wiosne mialem pelno mszyc i na drzewach i na krzakach, na rozach. Jakis czas temu juz nie ma juz ani jednej, a niczym nie pryskalem, i nic nie robilem. Zauwazylem ze mam mrowki, i pasikoniki, wiec moze mam jakis pomocnikow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 13.07.2006 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ciekawa rzecz : na wiosne mialem pelno mszyc i na drzewach i na krzakach, na rozach. Jakis czas temu juz nie ma juz ani jednej, a niczym nie pryskalem, i nic nie robilem. może teściowa przyjechała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.07.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ciekawa rzecz : na wiosne mialem pelno mszyc i na drzewach i na krzakach, na rozach. Jakis czas temu juz nie ma juz ani jednej, a niczym nie pryskalem, i nic nie robilem. Zauwazylem ze mam mrowki, i pasikoniki, wiec moze mam jakis pomocnikow ... Sprawa prosta przy temperaturach takich jak ostatnio mszyce zapadają w coś w rodzaju snu - nazywane jest to letnią diapałzą. Jak dobrze pooglądasz rośliny to zobaczysz jakby mumie mszyc - to śpiące mszyce. I tylko część z nich tak zasypia reszta ginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej49 14.07.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Talstar,Karate, Decis i Basudin może też być ostatecznie,jeśli nie ma nic innego. A może coś bez chemii. Poczytajcie: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=253 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts