rrmi 13.07.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Powodzenia na budowie I nie zapomnij kupic sobie gumofilce Czekamy na zdjecia fundamentow , a rowniez pokaz nam ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.07.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dzięki rrmi za wątek gumofilce.... na razie biegam w klapeczkach zalety - chłodno w stópki, mogą się opalić przy okazji (stópki) , i łatwo je wypłukać (i klapki i stópki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2006 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dominiko prawdziwa inwestorka musi miec filcaki , Wiesz jakie powazanie bedziesz miala u chlopakow z Siedlc? Zycze serdecznie jak najmniejszej utraty nerwow na budowie i przeprowadzki w zaplanowanym terminie tfu przez lewe ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.07.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ojej, rrmi, prawie spadłam z krzesła ze śmiechu A tak na poważnie - gumofilce czekaja już w szafie - to mój as w rękawie na chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 13.07.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 No to gratulacje Dominika. Właśnie chciałam do Ciebie zadzwonić a Ty musisz jechać na działkę. Trzeba mieć krzepę!Hedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 13.07.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 PS: Ja dzisiaj na budowie byłam na obcasach . Sprawdzałam zagęszczenie wypełnienia fundamentów ale prawdę mówiąc to skwar taki, że w asfalt mi się wbijały Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 14.07.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 witam. każdy nowy dziennik to ludź który może być na podobnym etapie - wiec wymiana doświadczeń jak najbardziej widziana - no nie?pozdrawiam świercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.07.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Proszę, kolejna inwestorka Ciekawa jestem jaki budujesz dom? Jaki projekt? Gratuluję! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.07.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Dzięki! Projekt indywidualny, wkrótce będą zdjęcia Dom z poddaszem, chyba 220 m2 po podłogach (miał być mniejszy) Hedom, ja w obcasach nawet nie doszłabym na budowę zapadłabym się gdzieś po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.07.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Cześć dominikams Chętnie przyłączm się do czytelników Twojego dziennika I z niecierpliwością czekam na jakieś zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.07.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Też czekam na zdjęcia i cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 20.07.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 To ja też się zapisuję do Szanownego Grona Czytelników Dziennika Dominikims No a zdjęcia to podstawa, mam nadzieję, że szybko się pojawią. Aha - Dominiko, na tym zdjęciu pod nickiem to Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 20.07.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 No co ty anpi, ja wygladam bardziej sexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.07.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Haha pamiętam jak to było z moimi fundamentami. Jak powstały to wydawało mi sie że to jakaś chatka puchatka. Zacząłem się poważnie zastanawiać czy dobrze wybraliśmy projekt, pokoje były tak malusie, że wydawało mi się że w blokach są większe. Dzisiaj - jak budynek juz stoi wydaje mi się że mogliśmy wybrać coś mniejszego. Kto i za co te metry umebluje Kto te metry będzie sprzatał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 21.07.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 No co ty anpi, ja wygladam bardziej sexi O matko nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 21.07.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 No co ty, żartowałam! chociaz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 21.07.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 No co ty, żartowałam! chociaz...... Podeślij jakąś fotkę to sam ocenię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 21.07.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Haha pamiętam jak to było z moimi fundamentami. Jak powstały to wydawało mi sie że to jakaś chatka puchatka. Zacząłem się poważnie zastanawiać czy dobrze wybraliśmy projekt, pokoje były tak malusie, że wydawało mi się że w blokach są większe. Dzisiaj - jak budynek juz stoi wydaje mi się że mogliśmy wybrać coś mniejszego. Kto i za co te metry umebluje Kto te metry będzie sprzatał No właśnie - ja (z doświadczeń forumowiczów) wiem, że tak właśnie jest. Ale mój mąż na razie panikuje. Cóż, kazdy musi przez to przejść Oglądałam sobie wasz domek (projekt) - jest fajowy anpi - cierpliwości, obiecuję że w weekend się sprężę i zrobię jakiś albumik, ale pamiętaj, to będzie albumik domu, a nie mój. Jak chcesz, to specjalnie dla ciebie zrobię jakiś mój mini-album A tak na poważnie - to głównie ja jestem na budowie i głównie ja robię zdjęcia, więc nie oczekuj zbyt wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 21.07.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 anpi - cierpliwości, obiecuję że w weekend się sprężę i zrobię jakiś albumik, ale pamiętaj, to będzie albumik domu, a nie mój. Jak chcesz, to specjalnie dla ciebie zrobię jakiś mój mini-album No to trzmam Cię za słowo i czekam z niecierpliwością szczególnie na ten mini-album Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 25.07.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Hej Dominiko! gratuluje startu i Wzorowej Postawy Inwestorskiej powodzenia ps - puscisz mi na priv gdzie jechac podejrzec budowe??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts