dominikams 04.12.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dzięki, moi drodzy! Fak-tycznie, zawsze można na was liczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 04.12.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 gratulacje ! awansu! otrzymałam już mail od pana Roberta od okien, zobaczymy co dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.12.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Super, mam nadzieję, ze bedziesz zadowolona!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 05.12.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Dominika a nie boisz sie mrozów? Jest przecież grudzień i w każdej chwili może scisnąc mróz... Chodzi o montaż okien. Macie tak umowione z montazysta ze jak temperatura nie będzie odpowiednia (poniżej +5 st) to bedą czekać? Gdzie będziecie składować okna? U dostawcy? Nic za to nie płacicie? Acha - gratuluję wstąpienia do elity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.12.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Księciu, pogoda na razie zapowiada się niezła przez ok. dwa tygodnie (na plusie), więc myślę, że się wyrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.12.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Cos malo ostatnio w dzienniku piszesz? Co sie dzieje? Lepiej niech sie pan Wiesiek kuruje- bedzie pozniej lepiej i szybciej robil No i ogolnie gratulacje zpowodu Elity i tych wszystkich zamowien zlozonych tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.12.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Igusiu, nie ma o czym pisać. Na razie W dodatku podjęłam jakieś głupie decyzje i teraz kombinuję jak to odkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.12.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Hmm - tajemnicza jestes To poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Ależ pogoda nam w tym roku sprzyja! Kto by pomyślał zeszłej zimy, że w grudniu można planować wstawianie okien?!Mam prośbę: czy mogłabyś rozwinąć myśl o alarmach i zabezpieczeniach? Na razie jakoś nie zgłębiłam tematu i chętnie posłucham czyichś przemyśleń.Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 16.12.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Agduś , już piszę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 16.12.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Cześć,Bardzo ładnie, pogoda sprzyja trzeba to wykorzystywać, bo kto wie kiedy ta zima przyjdzie.Pozdrawiamy Was bardzo serdecznie. Trzymajcie tak dalej. A my zamiast budować, szarpiemy się z protestami sąsiadów, a mogliśmy mieć podobne zaawansowanie do Twojego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.12.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Witaj, zygmor, jest mi bardzo miło tutaj cię gościć! Współczuję problemów, rzeczywiście strasznie się szrpiecie, ale jak rozumiem, jest szansa, że jutro nastąpi koniec problemów z PNB. Trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 dominikams jak zamontują okna i drzwi to wrzuc do dziennika jakieś zdjęcia żebyśmy mogli podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.12.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Rom, nie omieszkam oczywiście Już wszystko zamontowanie, ale zdjęcia bede robić dopiero jutro, może wieczorem uda mi sie wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 19.12.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Gratuluję zamknięcia stanu surowego! Ale ci zazdroszczę! Idziesz jak burza z tymi pracami. Oby tak dalej. Dobrze, że pilnujesz tych swoich panów - pańskie oko konia tuczy Czekamy na fotki. Kiedy planujecie się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.12.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Cześć Dominika, przejrzałem dokładnie Twój dziennik. Muszę powiedzieć, że wszystkie prace zostały wykonane bardzo starannie i solidnie. Dom wygląda bardzo dobrze! Chciałem zapytać o jeden komin, bądź kanał wentylacyjny, przechodzący przez pokój starszej córy. Macie jakis pomysł, żeby go zgrabnie wkomponować w pomieszczenie? No chyba, że będzie tam jakaś ścianka działowa . No i dawaj szybko foty okien i drzwi! http://img219.imageshack.us/img219/8681/hammerlt8.gif A z zakupem tzw kozy, zimie powiedziałaś stanowcze: NIE! Trzymam kciuki za dalszy postęp prac. http://img224.imageshack.us/img224/1430/thumbsupls7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Moje gratulacje z okazji zamknięcia stanu surowego Po Twoim opisie okien i drzwi az sie nie mogę doczekać tych zdjęć Kurcze 150m z tirem styropianu..nieźle...mężusiowi należy się porządny masaż Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.12.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 oj nagana!!! a gdzie zdjęcia tych pięknych okien??? moje już są moj stan surowy właśnie się zamyka - własnie robią dach - jakby co szczególy za chwilke w dzienniku A drzwi wejciowe już tez montujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.12.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 o rany, ale mnie zasypaliście kmentarzami Już odpowiadam - po kolei: Asiula - zamierzamy się wprowadzić jak tylko skończymy - ale odpowiedź konkretna, prawda? Tak naprawdę to marzymy o tym, żeby to był koniec wiosny, ale kto to wie? Chcemy się wprowadzić do niewykończonego domu, żeby nie płacić już za wynajem. A więc - bez podłóg (jakaś wykładzina na poczatek), ściany pomalowane na biało (kolory w lecie), może tylko raz. Oczywiście musi być kuchnia i jakieś szafa, skończona jedna łazienka, no i co tam jeszcze.... sama nie wiem, zobaczymy. Marzin - komin jest od kominka. Będzie otynkowany, a miedzy kominem a ścianą może da się jakieś półki, albo wąską szafkę, w każdym razie jakoś to zagospodarujemy, on nie zabiera jakoś dużo miejsca bo nie jest na środku tej długiej ściany, tylko raczej na poczatku. Rom - mąż już dostał swoją "nagrodę" , a w ogóle o był z siebie bardzo zadowolony, że odwalił kawał dobrej roboty świerczu - drzwi wejściowe też, dlatego, że chcieliśmy, podłączyć alarm - a to był wymóg, a poza tym zarówno panowie od okien, jak i ci od drzwi zgodnie twierdzili, że tak jest bezpieczniej - żeby ukraść okna trzeba się dostać do środka, a jak są drzwi to już nie jest tak łatwo... Btw - twoje okna są śliczne! Czy to złoty dąb - bo na zdjęciach dość ciemno wyszły (opócz tego zbliżenia - na tych z oddali wyglądają podobnie do moich - ale moje to orzech). Pewnie trudno tak naprawdę uchwycić ten właściwy kolor na zdjęciu. Kochani - zdjęcia zrobię dziś, ale muszę je wkleić - to dopiero pewnie wieczorem. Jeszcze raz wam wszystkim dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Gratulacje. Jak wszyscy czekam na zdjęcia.A ten klej to jak powinni nakładać? Bo ja panów nie instruowałam, tylko sprawdziłam, czy zrobili węgarki (były) i czy szpar nie ma (nie było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts