dominikams 23.01.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 aaaa.... widze, że na ciocię chcesz awansować? I dobrze, przydałby się ktoś do zabawy Powiem dziewczynkom, że mają nową ciotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.01.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 aaaa.... widze, że na ciocię chcesz awansować? I dobrze, przydałby się ktoś do zabawy Powiem dziewczynkom, że mają nową ciotkę Napisz tylko, czy się ucieszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ło Jezu! Ale mnie opitolili w wymianie doświadczeń, za to że mam puszki Choleram mnie bierze na takie zjadliwe komentarze "to takie instalacje jeszcze się robi? " itd. Więcej nie bedę tam pytać, wy mi wystarczacie, moi Wierni Czytelnicy, moja najbardziej zaufana Kopalnio Wiedzy Jejku aż strach się tam odzywać Dobrze wiedzieć na przyszłość. Będę tam milczał jak grób. Co najwyżej sobie trochę poczytam P.S. To ja się zgłaszam na wujka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Taaaa... dzieci...... Ile razy ze mna były, to dobrze jeszcze nie wyszłam z samochodu a zaliczyli jakies kilka kałuż, guzów itd. Musiałabym przed wejsciem do samochodu spowrotem przebrac je w czyste ciuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 24.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 I to mi przypomina, że księciu pytała o piasek do tynków. A więc już mogę odpowiedzieć. Piasek jest chyba wiślany, 0,2 (grubszy jest niedobry). Za piasek płaciłam chyba 440 zł (ale głowy nie dam). Kwarcowy chyba kosztuje 220 zł za tone, i to powinno wystarczyć na mój domek, w razie czego dokupi się już w workach. Bardzo dziękuję za informację, będę w takim razie takiego poszukiwać, a wszędzie można dostać ten piasek kwarcowy czy trzeba wiedzieć gdzie dzwonić? Aaaa i ile tego wislanego zamawiałaś na swoje ściany? Za to Maya ujawnia zainteresowania budowlane. Dziś przyłapałam ją z takim narzędziem do wyciągania gwoździ, młotkiem (waliła w chudziak), i ... siekierą (i to dwa razy) Mówiłam, że z dziećmi na budowie nie jest łatwo, Ech wiem coś na ten temat. Ja zazwyczaj na budowie z prawie 4-ro latkiem wszędobylskim i prawie roczną panienka na rękach. Ostatnio podczas porządkowania obejścia ganiałam z córką na rękach za moim pomysłowym synem który trzymał w rękach kawałek drutu ze zbrojenia i za nic nie chciał się zatrzymać. Przeżyłam chwile grozy gdy się potknął o leżące ścinki więźby i wyrżnął - na szczęście nie na drut (ufffff). Po tym zdarzeniu nie jeździmy z dziećmi na budowę, zostawiamy ich z opiekunką w mieszkaniu. My nareszcie dostaliśmy II transze kredytu i umowiliśmy się ze studniarzem i elektrykiem. Jak tylko drogę przymrozi żeby dało się dojechać ze sprzętem to mają przyjechać i działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 24.01.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Powiem dziewczynkom, że mają nową ciotkę Napisz tylko, czy się ucieszyły Chcą zdjęcie Rom - ty tez przyślij swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 24.01.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 ksieciu - wydaje mi się, że to była jedna wywrotka. Ale nie jestem pewna, bo mnie przy tym nie było. Może jeszcze trzeba bedzie dokupic. Zapytam jeszcze panów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 24.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Powiem dziewczynkom, że mają nową ciotkę Napisz tylko, czy się ucieszyły Chcą zdjęcie Rom - ty tez przyślij swoje Dominiko, Twoje dziewczynki to małe szantażystki . A jak im się nie spodobam - to co ? Aaaa ... już wiem, powiedz córeczkom, że podobna jestem do komputerka , mam kanciastą głowę i jak coś opowiadam to macham rękami Kurcze, z bankami to niezła przeprawa . Można dostać pomieszania z poplątaniem . U mnie nie chcieli żadnych zdjęć do następnej transzy. Przyjechał ich rzeczoznawca i sprawdził czy podane przeze mnie zestawienie poniesionych kosztów i zaawansowanie robót pokrywa się z rzeczywistością. Transza pojawiła się na koncie po tygodniu Nasze tynki schły około dwóch tygodni. Po tym czasie zrobiły się blado -szare Dominiko, gdzie te przeceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 24.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 He, he ... dobra powiem, ale nie wiem, czy to przejdzie Przeceny wyzierają z każdego sklepu, pewnie dlatego, ze nie mam pieniędzy ksieciu, była jedna wywrotka piachu (duża, chyba 18 ton), ma być druga, ale jeszcze nie wiadomo, czy 18 czy 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 24.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Dziekuje za informacje Wlasnie doczytalam w dzienniku ze masz spotkanie z Panem od wentylacji. Ja wyslalam projekt domu i zapytnie do kilku firm trudniacych sie rekuperacja i zadna nie zaintreesowala sie na powaznie. Jakies wstepne wyliczenia mi jedna przedstawila ale nic konkretnego normalnie porazka. Jak sie spotkasz juz z tym panem to moze podslesz mi jego namiary jesli jakis konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 24.01.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Oczywiście - każę mu do ciebie zadzwonic, i to szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.01.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Czytałam Twoja wypowiedz w muratorze, Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 No właśnie czytałem dominikams Twoją wypowiedz No to teraz jesteś sławna Mam sławną znajomą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Dziekuje za informacje Wlasnie doczytalam w dzienniku ze masz spotkanie z Panem od wentylacji. Ja wyslalam projekt domu i zapytnie do kilku firm trudniacych sie rekuperacja i zadna nie zaintreesowala sie na powaznie. Jakies wstepne wyliczenia mi jedna przedstawila ale nic konkretnego normalnie porazka. Jak sie spotkasz juz z tym panem to moze podslesz mi jego namiary jesli jakis konkretny. A ja już myślałam, ze to tylko krakowskie firmy od wentylacji nie są zainteresowane pozyskiwaniem klientów! Dokładnie takie same doświadczenia mamy! Dzwoniliśmy, pisaliśmy a tu zero odzewu! Z czego oni żyją??? To podejrzane! Może coś piorą? Np. pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.01.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Dorbie i Rom - dzięki za gratki, ale w sumie to mnie to trochę wkurzyło. Jjak mama mi powiedziała o tym, to byłam pewna, że to jest na stronie z wypowiedziami z forum. A tymczasem oni udają, ze do nich napisałam - wyraźnie jest powiedziane, że to listy do redakcji - jeszcze na dole jest informacja, pod jaki adres te listy wysyłać. I to jest nie w porządku. Rom - na wujka zdecydowanie się nadajesz! Przyjmujemy cię!!! W ogóle to ładna z was para! Pewnie i dzidzia bedzie ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.01.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 ojej, już nie ma zdjęcia? Dobrze, ze zdążyłam zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 25.01.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ja też czytałam w Muratorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 25.01.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 coś mi umknęło...buuu, to z lutego ten murator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.01.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Nic nie straciłaś, naprawdę Murator z lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Wiesz, jakos mi sie wydaje ze taka wypowiedz wyrwana z kontekstu zupelnie ma inny wydzwiek. A poza tym za zamieszczanie tekstu w gazecie dostaje sie jakies wynagrodzenie, chyba ze to w ramach uzyczenia nam za darmo forum. Dorbie i Rom - dzięki za gratki, ale w sumie to mnie to trochę wkurzyło. Jjak mama mi powiedziała o tym, to byłam pewna, że to jest na stronie z wypowiedziami z forum. A tymczasem oni udają, ze do nich napisałam - wyraźnie jest powiedziane, że to listy do redakcji - jeszcze na dole jest informacja, pod jaki adres te listy wysyłać. I to jest nie w porządku. Rom - na wujka zdecydowanie się nadajesz! Przyjmujemy cię!!! W ogóle to ładna z was para! Pewnie i dzidzia bedzie ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts