Rom 21.08.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Oglądałem zdjątka Idziecie z budową ostro Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.08.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Ja też trzymam kciuki i oby do lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 21.08.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 No jak tak wszyscy trzymacie, to nie może się nie udać! Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Może byś wkleiła jakieś zdjęcie pieska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 22.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witaj. Narządź który trzymałaś w ręku to kielnia. Chyba że zrobili sobie jaja i dali Ci cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.08.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Kielnia, kielnia, teraz już wiem Rom - zdjęcia psa będą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.08.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Rom - zdjęcia psa będą też Już są zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.08.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Dzięki Piesio super. Dobrze mu z oczu patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 28.08.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witaj dominikams, właśnie przeczytałam Twój dziennik i obejrzałam zdjęcia. SUPER i strasznie Ci zazdroszczę (bo ja sobie jeszcze poczekam). Takie dzienniki są właśnie OK, gdzie inwestor jest naprawdę zadowolony z przebiegu prac . Oby tak dalej - trzymam kciuki za domek i za Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.08.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Gratuluję zalanego stropu Kolejny kluczowy moment za Wami A jak tam samopoczucie? Suszy dzisiaj hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 30.08.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Rom, oczywiście, że suszyło trochę, ale nie było tak źle (zawsze po imprezce przed pójściem spać opijam się wodą na maxa i to pomaga) W każdym razie warto było A póki co to najbardziej na moje samopoczucie spływa fakt, ze nic się na budowie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.08.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 No to rzeczywiście jest najgorsze - świadomość że nie się nie dzieje, że budowa stoi.U mni ejak parę dni nic się nie dzieje to juz jestesm nerwowy Ale przynajmniej pogodę macie"odpowiednią" nie trzeba polewać stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 31.08.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 I nie zapomnij kupic sobie gumofilce Dominiko prawdziwa inwestorka musi miec filcaki , Wiesz jakie powazanie bedziesz miala u chlopakow z Siedlc? rrmi, zamówiłam gumofilce. Takie: http://allegro.pl/item124469885_kalosze_angielskie_rozmiar_6_26cm_pastelowe.html Myślisz, że chłopaki się na to złapią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.08.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 HaHa ale fajne Na pewno sie ucieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 31.08.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Nio, tez tak myślę Zwalę ich z nóg, jak się w nich pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annanatali 31.08.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Dominikams gonie Ciebie z zapałem.Też buduje z silikatów, tylko Białystok. Dziś miałam mieć zalewany strop, ale z powodu deszczu będę miała zalewany w poniedziałek.Musze powiedzeić , że masz ambitne plany z tym lutym. Ja bym w życiu się nie wyrobiła. Teraz latamy z wyceną dachu. A Ty masz już podjętą decyzje co do dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 31.08.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Oczywiście, dachówka już właściwie kupiona (przed przedostatnią podwyżką - Creaton). Dach bedzie kryty Nie-Wiem-Kiedy, bo planuję pełne deskowanie i papę zamiast folii, więc mogę to zrobić w dowolnym momencie, jak dekarzom bedzie wygodniej. Wiesz, nie wiem, czy my się wyrobimy, wszystko zależy od tego, jak dobrze zgrają się wszyscy wykonawcy. Będziemy się wprowadzać do niewykończonego domu - tzn. bez podłóg (wykładzina), pomalowane pewnie na biało (potem sie przemaluje na jakiś kolor), no i na razie tylko dół będzie do mieszkania (chyba, że wyrobimy się wcześniej). Wszystko zależy od tego, czy uda nam się dokończyć zabudowę gk na górze, bo tynki i wylewki i tak juz bedą. Jeśli nie uda się ocieplić dachu przed przeprowadzką, to możemy rozłożyć na stropie te wełnę, i później ją przerzucić pod dach. Zalezy nam na szybkiej przeprowadzce, bo wynajmujemy mieszkanie, więc ponosimy spore koszty (zwłaszcza zimą - mieszkamy na poddaszu, jest kiepska izolacja). Resztę prac planujemy zrobić wiosną, już po przeprowadzce. Tak to wygląda. Wilgoci się nie boję, bo będzie wentylacja mechaniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 01.09.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Gumiaki bardzo fajne, ale to nie gumofilce ale przynajmniej jak będziesz przechodziła przez ulicę to kierowcy Cię będą widziec z daleka Aha, Twoje fotki z yahoo się nie otwierają, może byś je gdzieś indziej umieściła? No i w ogóle coś mało tych fotek... Gratuluję postępów, tempo masz niezłe. Tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.09.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No wiem, że nie prawdziwe gumofilce, to tylko taka ich namiastka Te jakoś bardziej do mnie pasują, tak myślę Nie wiem, dlaczego ci się zdjęcia nie otwierają. W każdym razie w weekend zamieszczę resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 01.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No super, czekam na fotki. A gumiaczki nieźle odjechane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts