Aga J.G 13.02.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Matra-fakt- palenie jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.02.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Ale się dziewczyny "podjarałyście" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 13.02.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witaj, że też zdecydowałaś się na tynki w zimie ja cały czas obawiam się równać moje "tynki" by mi nie przemarzły (chociaż koza mojej ekipy jest ze 4 razy większa od twojej - bo zrobiona z beczki) Ale jak już prawie suche to dobrze - powinno się trzymać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.02.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Do odważnych świat należy! Czego tu się bać, jeśli temperatura w domu dodatnia? (poza tym co to za zima ) Tylko wiąże się to z wydatkami na ogrzewanie, ale to i tak nam się bardziej opłaca finansowo (poza tym stawki od wiosny wyższe, więc i tak pewnie lepiej na tym wyszliśmy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Ale się dziewczyny "podjarałyście" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.02.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ladniutkie te plyteczki a jak to, to bedziesz mieszac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.02.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 nie będę, na próbniku były pomieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.02.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 nie będę, na próbniku były pomieszane faaaajne sa mieszane NIe za gesto, ale tak w sam raz i z przemyslana geometria. Plaszczyzna staje sie wtedy taka plastyczna. Z drugiej strony jeden kolor i jedna faktura optycznie powieksza powierzchnie podlogi ... Pomieszasz czy nie, podloga i tak bedzie piekna i nie straci przytulnosci "parkietu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 nie będę, na próbniku były pomieszane oj chcialam Ciebie podebrac troche, bo te drugie tez sa niebrzydkie moze jakis domek letni na dzialce postawisz albo cus... bedzie jak znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.02.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Drugie mogłyby być do sypialni, o! Naprawdę sa ładne, na tym zdjęciu nie powalają, ale w rzeczywistości lepiej wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 14.02.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Zapowiada sie bardzo fajny domek ; a ja bym chętnie dowiedziała sie co to za producent tych płytek na podłogę, jeśli pisałaś, przepraszam niedoczytałam. pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 14.02.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Pisałam, Kasiu, ale mogę jeszcze raz, a co To Polcolorit, kolekcja Wood http://www.polcolorit.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 14.02.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Naprawdę bardzo ładne, ciekawa jestem efektu na całej podłodze, będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 14.02.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Podglądaj, podglądaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 17.02.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 no gratuluję tempa prac to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.02.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Kasiu, mamy nadzieję, ze przeprowadzka kwiecień/maj Jezu, żeby się udało, bo zwariuję w tym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.02.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Dominiczko - gonisz mnie gonisz ! Czy też będziesz miała czerwone rurki ? Kurcze, my też chcemy się przeprowadzić w maju, tzn. musimy . W zasadzie w mieszkanku jest nam dobrze, ale niestety już nie jest nasze Myślisz, że uda nam się z tym wszystkim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Adrianko, do końca maja masz prawie 3,5 miesiąca. Pomyśl sobie, co przez tyle czasu można zrobić Baaardzo dużo. Kwestia tylko, żeby miał kto robić i z czego. Nam się musi udać po prostu Gonię cię niby, ale jednak jestem sporo w tyle, bo nie mam zabudowy poddasza (w sumie wolałabym, żeby było zoibione przed przeprowadzką, bo po co się później szarpać z tym). Ale z drugiej strony wolałabym mieć dokończony dach wcześniej Zeby upewnić się, że nic nie cieknie. Bo teraz trochę kapie jak wiatry są - widocznie nawiewa pod papę. Nieduzo, ale jednak. Najgorzej oczywiście przy kominie - tam nie ma obróbek, więc wiadomo Poza tym u ciebie juz wylewki i podłogówka, a u mnie dopiero to będzie. Niby prace wykończeniowe mogą się robić równocześnie - tzn. można robić zabudowę poddasza i układanie glazury na przykład, ale i tak się trochę stresuję. Zaraz rozpiszę w dzienniku jak to widzę u nas (terminy). Aha - rurki bedą białe - Kisan. Będziemy mieć całą instalację tego producenta, rozdzielacze też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Musi sie udac pamietajcie ze nie macie innego wyjscia bosh ale Was pocieszylam hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.02.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 CHO CHO CHO ale pogoniliście z robotą widać po dzienniku że w zimę nie próżnowaliście SERDECZNE GRATULACJE Z POSTĘPÓW dziennik przeczytaliśmy z zapartym tchem i całym sercem zazdrościmy TAK TRZYMAĆ trzymamy kciuki .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts