Adriano Komputero 14.03.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Dominiko, no to będziesz miała zakwasy Narobi się człek, powozi taczki i zaraz mu lepiej . Na moją działkę będzie chyba musiał wjechać jakiś ciężki sprzęt, bo sama tego nie posprzątam, nawet nie będę próbować . Ale Ciebie podziwiam P.S. Jakby nie robić i tak będzie jak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.03.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Adrianko, ja też wezmę koparkę z łychą do rozgarnięcia (jeszcze raz tej ziemi, bo już większość, która była została rozwieziona, ale trzeba poprawić i wyrównać. Tylko ja chciałam pozbyć się tego piachu, a nie wiem dokładnie gdzie go podsypać - wczoraj sypałam to tu, to tam a koparkowemu jak mam wytłumaczyć gdzie ma sypać, jak sama nie dokońca wiem - koncepcja kiełkuje mi w trakcie prac Mohag - o ogrodach mowa, bo wiosna - wszyscy to czują i szaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.03.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 A ja bym tego piachu się na razie nie pozbywała . Może się jeszcze przydać np. pod kostkę brukową , albo do ścieżek ogrodowych (mieszając go z gliną) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 15.03.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Piach ci sie przyda z pewnoscia. My dzis wlasnie do podsypywania wzielismy 2 wywrotki U nas dzis maz szalal z lopata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 I znowu o zieleninach Cóż porządki na działce są trudne, niby się sprząta ale jakoś efekt tego marny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.03.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Adrianko - z gliną zmieszać, mówisz - tylko skąd tę glinę wziąć? U mnie jest piach Iga - a co podsypywaliście? Ja właśnie chciałam podsypać te głębsze doły żeby póżniej walnąć na to ziemię. Poza tym wkurza mnie że piach jest rozwalany po całej działce, i jak się go później pozbyć? A na samym piachu nic nie urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.03.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Zgadzam się z dziewczynami- piach na pewno jeszcze się przyda- po co później kupowac?A z tym noszeniem to nie przesadzaj. Ja się tak urządziłam jesienią- zachciało mi się zakładac ogródek na budowie. Nosiłam ziemię w wiaderkach a potem myślałam, że mnie wyniosą. Zresztą do tej pory czuję mój kręgosłup. We wtorek dostałam skierowanie na rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 15.03.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Adrianko - z gliną zmieszać, mówisz - tylko skąd tę glinę wziąć? ... Dominia przyjedź Ulepimy coś razem I mogłabyś wklejać więcej swoich fotek w dzienniku. Wiesz: jak schylasz się przy ogrodzeniu, wypinasz przy krokwiach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Adrianko - z gliną zmieszać, mówisz - tylko skąd tę glinę wziąć? U mnie jest piach To ja bardzo chętnie Ci trochę gliny użyczę. Mogę nawet na piach wymienić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.03.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Adrianko - z gliną zmieszać, mówisz - tylko skąd tę glinę wziąć? U mnie jest piach Iga - a co podsypywaliście? Ja właśnie chciałam podsypać te głębsze doły żeby póżniej walnąć na to ziemię. Poza tym wkurza mnie że piach jest rozwalany po całej działce, i jak się go później pozbyć? A na samym piachu nic nie urośnie Dominiko, u siebie też mam sam piach. Planuję nawieść trochę gliny i razem wymieszać, a na to zrzucić trochę urodzajnej ziemi . Są co prawda gatunki roślin mało wymagających, można też zrobić ogródek żwirowy, czy posadzić skalniaczki, ale ... zazwyczaj lubi się bujną zieleń i żywe kolory kwiatów P.S. Nieraz widziałam ogłoszenia w anonsach (gazecie z ogłoszeniami), że ktoś odda glinę , ale trzeba samemu załatwić transport Ooo! Ale widzę, że Agduś jest już chętna do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 16.03.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Taaaak... Agduś będzie mi przesyłać tę glinę w torebkach śniadaniowych, a ja jej prześlę piach Jabko - chyba za bardzo ci wyobraźnia pracuje Ja takich zdjęć nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 16.03.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Dominiko, u mnie też jest sam piach. Zanim zacząłem budować, rosła na nim bujna trawa. Myślę, że teraz też tak będzie, tylko że trawa będzie bardziej pod kontrolą. Dlatego nie zamierzam nawozić ziemi... zresztą kasa pusta, więc i tak nie byłoby za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.03.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Hej Dominika:)!Dostałaś moją wiadomość? Wczoraj coś szwankował mi net i nie wiem czy poszła?Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.03.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 dominikams u mnie etap oczyszczalni już zakończonyi tez przyznam że była to raczej przyjemność niż trud załatwiania... szkoda że w trakcie budowy większośc rzeczy nie załatwia się własnie w tem sposób. życie byłoby lżejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 16.03.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Hej Dominika:)! Dostałaś moją wiadomość? Wczoraj coś szwankował mi net i nie wiem czy poszła? Pozdrowionka! Nie doszło nic niestety, miałam kilka wiadomośći, ale od ciebie nic Możesz jeszcze raz? A w ogóle to można dość łatwo sprawdzić, czy ktoś dostał twoją wiadomość - sprawdzasz w "wysłanych" - tam sa wiadomości wysłane i już odczytane, a w "do wysłania" są wysłane, ale nieodczytane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 16.03.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 dominikams u mnie etap oczyszczalni już zakończonyi tez przyznam że była to raczej przyjemność niż trud załatwiania... szkoda że w trakcie budowy większośc rzeczy nie załatwia się własnie w tem sposób. życie byłoby lżejsze... No właśnie, ta sama myśl mi chodziła po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.03.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Piach jest najlepszy pod wszelkie ciagi komunikacyjne. ALbo pod taras wlasnie. U nas mamy ogromne doly a wiec i sporo do zasypania. Wdzieczna badz, ze chociaz ten piach masz U nas licza sobie -200-400 zl za wywrotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Troszkę mnie nie było u Ciebie, ale widzę, że nie próżnowałaś. Ja jednak zdecydowałem się na Bioeko.. Gratuluję wylewek! Wiem jakie to uczucie jest jak ma się wylewki.. Szkoda, że grill nie odbył się.. A kiedy jest planowany nastepny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.03.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 35zł to dobra cena, aczkolwiek moi glazurnicy mają brać 30pln .. 35 ma u mnie brać gość od klepki (ułożenie, wycyklinowanie, polakierowanie). Ale Dalej uważam, że jest to dobra cena, gdyż dobry gość od wykończeniówki jest bezcenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.03.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Też mi się wydaje, że cena ok, tym bardziej jak Iga (o ile mnie pamięć nie myli) pisała że ceny kosmiczne są. A 35 zł płaciła moja koleżanka półtora roku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts