Mohag 17.03.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 dominis, tez uwazam ze cena jak na "dzisiejsze czasy" jest do przyjecia juz sie nie moge doczekac kiedy zaczniesz robic i zdjecia wklejac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 17.03.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 No to ja się pochwalę, że płaciłem za kafelkowanie 15 zł/m. Pod koniec 2006 roku. Z jakości jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.03.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 anpi, a sio nie doluj dziewczyny ja sie ciesze ze u mnie w zeszlym roku bylo wszystko w srodku zrobione, bo te ceny sa galopujace. jedynie na schodach sie przejechalam bo mi sie nie spieszylo i za wymiane w zeszlym roku tz na samym poczatku roku mialam 3 tys zaplacic a w tym roku jest juz 4-ry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 No to ja się pochwalę, że płaciłem za kafelkowanie 15 zł/m. Pod koniec 2006 roku. Z jakości jestem bardzo zadowolony. W Wawie? "A łyżka mówi: to nie możliwe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.03.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Nieeee, przecież anpi nie z W-wy, to i ceny inne, ale tak czy siak to taniutko Poza tym dla mnie jeszcze jedno było istotne - że mogą wchodzić teraz, a nie za miesiąc czy dwa No i porządne i dokładne chłopaki, nie piją, znam ich (to ci sami co robili ocieplenie, bracia mojego majstra). Pracują od rana, nie obijają się, pomagali mi w różnych dodatkowych pracach - np. w noszeniu styropianu, przenoszeniu bloczków jak przyjechała koparka do rozgarnięcia humusu, chociaż nie musieli i nikt ich o to nie prosił. Jak trzeba pojechać po materiały, to też nie ma problemu. A np. ekipa mojego sąsiada ma dziwny zwyczaj chowania się do domu jak widzą, że transport przyjechał, albo że coś innego trzeba zrobić (sąsiad mi się skarżył, bo go to wpieniało, no i ja też zauważyłam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 To rzeczywiście dobrą masz ekipę, a sąsiad słabą.. Rzeby chować się.. Niestety ceny w wawie są wysokie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.03.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Cena bardzo mile. Ja za sufit podwieszany place 35 zl- ale slyszalam juz i 46 zl. Plytki bardzo milo. 35 zl to srednia cena. Ja teraz podlapalam kogos za 20 zl/m2 - tylko specem od tego nie jest, wiec nie wiem jak wyjdzie Jak sa sprawdzeni to nie ma sie co zastanawiac. Brac i dziekowac, ze sa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 18.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Do Warszawy mam kawałek, to fakt Dominiko, nie przejmuj się, 30-35 zł to teraz dobra cena - miałem też takiego fachowca na oku ale wziąłem jednak tego tańszego, a niewiele brakowało... Teraz, prawie po budowie, mogę powiedzieć, że za wiele rzeczy przepłaciłem, ale ten kafelkarz mi się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.03.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Dominiko, a jaka firma robi Wam wentylacje mechaniczna, jakiej firmy jest? z rekuperatorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.03.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 to tak po cichutku ja sie dopiszę....po cichutku bo dopiero teraz tu dotarłam śliczne baterie - drogie toto jest? zaintrygował mnie wcześniejszy wątek o puszkach elektrycznych - czemu teraz sie ich nie robi? i co jest w zamian? pytam bo moi regipsiarze własnie w piątek mówili mi żebym zrobila wejscie na styszek bo jak sie coś stanie z kablami to puszek nigdzie nie mam.....przy czym nie dowiedziałam sie od nich co sie może stać z tymi kablami pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ja juz Ivonesca wrocila do baterii (u mnie w dzienniku masz niektore ceny i namiar na pana, ktory tanio sprzedaja na allegro) - dlaczego mialam sie obrazic, ze bierzesz to samo Bedziemy mialy te same wrazenia Nadal czekasz? Bo u mnie na razie dostepna bateria prysznicowa i umywalkowa, a na reszte czekam- do wtorku a moze dluzej Pytam, bo moze pan szybciej obsluguje klientow przez allegro, niz tych na miejscu A kuchenna tez mi sie podoba - poniewaz zakup na allegro mi nie wyszeld- nadal szukam Znajomi maja wlasnie ta w kuchni i sa zadowoleni- wg. mnie nie wyglada dziwnie Ale mnie odstraszyly od niej te 2 kurki- uparlam sie w kuchni na baterie juz z mieszalnikiem - a one niestety nie sa juz tak ladne W kazdym razie daj znac jak juz dostaniesz te baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.03.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 iga - dzięki....już pędzę do Twego dziennika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Dziewczyny, zapomniałam napisać, że baterie już mam od kilku dni. Kuchenna wygląda fajnie, lepiej niż na zdjęciu i nawet mężowi się podoba Nie kojarzę, od kogo brałaś Iga (nie zwróciłam uwagi jak czytałam o bateriach w twoim dzienniku), ja kupiłam od firmy Tech-Eco (przez Allegro). Ceny sa takie: bateria umywalkowa: 169,99 bateria zlewozmywakowa z natryskiem 242,00 bateria natryskowa ścienna 161,99 Natrysk przesuwny 152,99 Wydaje mi się że ceny sa w porządku, no i kupowałam wszystko razem, od jednego sprzedawcy - akurat miał wszystko, czego potrzebowałam. Iga - ceny 35 za sufit podwieszany to już chyba z ociepleniem, prawda? Moi tyle właśnie biorą. Natomiast na razie robimy sufity w łazience i kotłowni, i kawałki w salonie i w kuchni - żeby zakryć kanały wentylacyjne. Czyli 20 zł to jest tylko za stelaż i montaż płyt, bez wełny. Ivonesca - bez puszek nie wiem za bardzo jak się robi, jakoś łączy się te kable od gniazda do gniazda, nie znam się na tym niestety. dorbie - wentylację robi Link-Air, a rekuperator będzie Bartosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga i grześ 19.03.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witamy To my... Aga i Grześ.... Zapraszamy na nasze mini forum o SKRZACIE !!! http://www.domskrzat.fora.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.03.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ooo Cos mi sie pomeszalo- myslalam, ze kupowalas na allegro wlasnie przez Felixa. Dobrze, ze baterie ci sie podobaja - znaczy, ze mi tez beda wybieralam wlasciwie tylko na podstawie zdjec w necie Cena jak najbardziej ok A co do sufitu podwieszanego - to jest cana bez ocieplenia - za dwustopniowy podwieszany sufit z przygotowaniem wnek na oswietlenie, oraz ze szpachlowaniem i malowaniem na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.03.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 dzięki za ceny - też uważam że są OK. co do puszek - na dole mam a na poddaszu nie mam....nie winikałam czemu - ważne żeby prąd w gniazdkach był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.03.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witamy To my... Aga i Grześ.... Zapraszamy na nasze mini forum o SKRZACIE !!! http://www.domskrzat.fora.pl dzięki, ale raczej nie.... My tutaj mamy swoje forum - nie widzę potrzeby zakładania nowego - może załóżcie sobie dziennik budowy po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.03.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Baterie są super - wyglądają naprawdę imponująco (ja widziałam je wcześniej ale wśród innych baterii, więc nie robiły aż takiego wrażenia). Są dosyć duże, i to mi się w nich podoba - bo mam doscyć takich maluchów, które ledwie można dostrzec na umywalce Poza tym fajne jest to, że te pokrętła nie kręcą się w kółko, tylko tak na pół obrotu, więc nie trzeba kręcić i kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.03.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Dominiś roślinki wysłane . Mam nadzieję, że dotrą w przyzwoitej formie .. A jak dżdżowniczki? Chyba zaraziłaś mojego męża tymi "robalami" .. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.03.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Monisiu, dzięki bardzo!! Dżdżownice mają się nieźle, kupiłam im dużą plastkikową donicę, stoi w łazience. Dzieciaki szaleją na ich punkcie - myślę, że to niezła lekcja biologii A co, mówiłaś o nich mężowi? Może jednak ci wyślę jak dojrzejesz do tej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts