pogor 02.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Brawo !!!! i dzieki za dotychczasowa pomoc Liz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 dominikams nie otwierają siętwoje nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 07.09.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 U mnie też się nie otwierają. Dominiko, zrób z tym coś bo jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.09.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Już już, kochani. Znaczy się - macie kiepskie przeglądarki Wrzuciłam foty na fotosik, teraz powinno się otwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 09.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 E tam kiepskie. Ja mam Firefoxa w najnowszej wersji, to najlepsza przeglądarka (najbezpieczniejsza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 No ja właśnie też Firefoxa używam Chociaż nie wiem, czy w najnowszej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Z tą więźbą to rzeczywiście mieliście mały zgrzyt. Najważniejesze, że zauważyliście że są złe i w porę zareagowaliście. Nikt nie mówił, że będzie lekko...hihiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Aha i zdjęcia już mi sie otwarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2006 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 http://allegro.pl/item124469885_kalosze_angielskie_rozmiar_6_26cm_pastelowe.html Myślisz, że chłopaki się na to złapią? cudne sa Dobrej pogody zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pogor 14.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 tylko na razie nie ma ich jak nosic ale oby taka pogoda utrzymala sie nam jak najdłużej Wczoraj pokazalam meżowi Twoje zdjęcia, był pod wielkim wrażeniem, mówił że to niesamowite, że u Was już tak prace zaawansowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.09.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Pogoda ma być ładna do końca września na pewno, dalej nie wiem. Jeśli chodzi o zaawansowanie prac, to jesteśmy dużo dalej, niż na ostatnich zdjęciach. Wieczorem postaram się wrzucic te aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.09.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A tak na marginesie, dla tych co nie wiedza jeszcze - pogor i ja mamy tę samą ekipę (ostatnio się wymieniamy chłopakami, co Eliza? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pogor 15.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Dokłaknie tak, kiedy Wiesiu z ekipa urywa sie od Dominiczki to pedzi na moja budowe i jest odwrotnie ) w poniedzielek chlopaki zostawiaja mnie i pedza do Dominiki ) Tacy to maja dobrze, dwie babki ich z utęsknieniem wyczekują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Tacy to maja dobrze, dwie babki ich z utęsknieniem wyczekują ) Nooo... mają jak u Pana Boga za piecem Z Wieśkiem dziś wieczorem rozmawiałam, pytał się czy już za nimi tęsknię i był bardzo z siebie zadowolony Już ja im dam... po powrocie żadnej kawki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 16.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Dziś przerzuciłam pierwsze zdjęcia (te z początków budowy) z yahoo na fotosik, więc już nie powinno być problemu z ich wyświetleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annanatali 18.09.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Widzę, ze u Ciebie podobnie, za dużo przez ten czas się nie zmieniło. Ja oczywiscie w tyle za Tobą. Na stropie mam trzy (w porywach cztery) rzędy pustaków i jestem załamana, bo w sumie mają z 2 tyg. opóżnienia jak nie więcej. Obiecywali, że zdążą przed jesienią, a jesień tuż tuż.. Więźba jak u Ciebie leży i czeka, a tu wieńca nawet nie ma. I jednego komina brak. Tamten tydzień pogoda w deche - ich nie było, teraz pewnie sie pogorszy - oni przyjadą.To tak dla pocieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.09.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Oj, jak to miło słyszeć, że nie tylko ja mam takie problemy (sorry - nie, zebym się cieszyła z twojego opóźnienia, ale jakoś tak mi raźniej ) U mnie więźby niestety niet. Przyjechała, potem odjechała, a z nowego tartaku przekładaja dostawę z dnia na dzień Teraz ma być podobno na środę, ja raczej (nauczona doświadczeniem i przez wrodzony pesymizm) obstawiam czwartek. Ale w sumie to i tak szybciutko się uwijacie - co prawda wieniec jest trochę pracochłonny, no i te słupki żelbetowe na ścianach kolankowych, ale to już niedaleko do końca. A działówki juz murowali? Aha, nie masz dziennika budowy? Bo w stopce nie widzę żadnych odnośników. Chętnie bym poczytała, poogladała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 20.09.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Przeczytałam twój dziennik z zainteresowaniem. Miałabym do ciebie prośbę, czy mogłabyś wstawiać zdjęcia zamiast linków. Czasami długo trzeba czekać na otwarcie.U mnie dopiero strop i właśnie podgladam jak to było u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 21.09.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 W sumie moge wstawiać zdjęcia, ale nie chciałam tego robić, bo wtedy dziennik strasznie długo się otwiera. Zawsze mnie to irytowało. A nie zawsze otwiera się dziennik żeby WSZYSTKIE zdjęcia obejrzeć. Czasem tylko te ostatnie, więc w sumie pewnie szybciej wychodzi. Ale zastanowię się jeszcze. Co reszta moich czytelników sadzi o tym? Mam wklejać zdjęcia, czy linki? e.kala - a u ciebie strop już jest, czy dopiero "się robi"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Ja jestem za zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts