Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do zapiskow dominikims

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widzę, ze u Ciebie podobnie, za dużo przez ten czas się nie zmieniło. Ja oczywiscie w tyle za Tobą. Na stropie mam trzy (w porywach cztery) rzędy pustaków i jestem załamana, bo w sumie mają z 2 tyg. opóżnienia jak nie więcej. Obiecywali, że zdążą przed jesienią, a jesień tuż tuż.. Więźba jak u Ciebie leży i czeka, a tu wieńca nawet nie ma. I jednego komina brak. Tamten tydzień pogoda w deche - ich nie było, teraz pewnie sie pogorszy - oni przyjadą.

To tak dla pocieszenia.

Oj, jak to miło słyszeć, że nie tylko ja mam takie problemy (sorry - nie, zebym się cieszyła z twojego opóźnienia, ale jakoś tak mi raźniej :oops: )

U mnie więźby niestety niet. Przyjechała, potem odjechała, a z nowego tartaku przekładaja dostawę z dnia na dzień :evil: Teraz ma być podobno na środę, ja raczej (nauczona doświadczeniem i przez wrodzony pesymizm) obstawiam czwartek.

Ale w sumie to i tak szybciutko się uwijacie - co prawda wieniec jest trochę pracochłonny, no i te słupki żelbetowe na ścianach kolankowych, ale to już niedaleko do końca. A działówki juz murowali?

Aha, nie masz dziennika budowy? Bo w stopce nie widzę żadnych odnośników. Chętnie bym poczytała, poogladała... 8)

W sumie moge wstawiać zdjęcia, ale nie chciałam tego robić, bo wtedy dziennik strasznie długo się otwiera. Zawsze mnie to irytowało. A nie zawsze otwiera się dziennik żeby WSZYSTKIE zdjęcia obejrzeć. Czasem tylko te ostatnie, więc w sumie pewnie szybciej wychodzi. Ale zastanowię się jeszcze. Co reszta moich czytelników :wink: sadzi o tym? Mam wklejać zdjęcia, czy linki?

e.kala - a u ciebie strop już jest, czy dopiero "się robi"?