iga9 24.03.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Halo! Czekam na fotki! A w ogole to piorynem pedzisz do przodu! Gratuluje i nie ukrywam, ze zazdrosze bardzo ekipy Sprawni, nie za drodzy - a do tego jestes widac bardzo zadowolona z efektu Idealni! Wiedza ogrodnicza jestem porazona - nie nadazam z kopiowaniem postow! A co do twoich wyjasnien - ja sie wlasnie zastanawiam, czy brac ekipe nie widzac nigdy ich pracy? ALbo woz albo przewoz A meza nie ma, ja bez samochodu - nawet nie mam jak pojechac ogladac jesli mi podadza namiary. A zdjecia? Co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.03.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Potwierdzam brak odbioru kotłowni z powodu braku fotek.. 100W pod prysznicem rzeczywiście może dać dużo światła i ciepła.. Półki na szampana? To jest dosyć ciekawy pomysł... Muszę zastanowić się nad podobnymi pólkami u siebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.03.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Kochani, sorry, mąż odmówił współpracy - nie chciał wziąć wczoraj laptopa, ale zaraz jedziemy (samochodem, bo przewozimy roślinki po trochu), więc wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.03.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Bez paniki, poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 25.03.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 rany boskie.... na 3 tygodnie spuścić Cię z oka i już nie dość, że się przeprowadzasz ale i konfitury z własnego sadu robisz )) jestem pod takim wrażeniem, że aż mi dech zaparło dobrze, ze mam blisko do Twojego sadu, z psem się tylko zaprzyjaźnić muszę a ten szkółkarz to w okolicy gdzieś? może też bym sobie coś posadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.03.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Oj, Kasiu Szkółkarz ze Skierniewic, ale na razie drzweka kupowałam lokalnie (Hortorus na Płochocinskiej). Ze Skierniewic miałam brać te stare odmiany. Niestety internet mnie dziś zawiódł, jakoś wołowato chodził i nie udało mi się wgrać zdjęć na fotosik. Za to spoędziliśmy dziś pół dnia na tarasie Grilowaliśmy, popijaliśmy kawkę, słuchaliśmy śpiewu ptaków, i wyobrażaliśmy sobie jak to będzie, kiedy takie chwile staną się codziennością Będzie cudownie....... Posadziliśmy też drzewa (cześć), jeszcze dwa czekają w doniczkach na wkopanie w jakieś tymczasowe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.03.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 My jestesmy cierpliwi i poczekamy, wiesz przeciez ze budowa uczy cierpliwosci zwoza Wam wszystko ale bedziesz miala zadyme teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Mówiłam że jest pięknie Czekam na fotki i trzymma kciuki za transoprt oraz dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Za to spoędziliśmy dziś pół dnia na tarasie Grilowaliśmy, popijaliśmy kawkę, słuchaliśmy śpiewu ptaków, i wyobrażaliśmy sobie jak to będzie, kiedy takie chwile staną się codziennością Będzie cudownie....... A kiedy spotkanie na czytelników dziennika na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 26.03.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Dominiko - już nie mogę się doczekać kiedy nam pokażesz wykafelkowane podłogi Ale ci zazdroszczę tego grillowania i wysiadywania na tarasie... My dopiero w najbliższych dniach zabieramy się za taras - mam nadzieję, że niedługo też sobie poleżę na leżaczku na tarasie... (tylko muszę leżaczek kupić ) Pozdrawiam i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.03.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Ech - polegiwanie na tarsie. To nam sie pewnei Dominika rozmarzyla - i ze niby fotosik strajkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 26.03.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Mój taras to póki co wielkie gruzowisko i pewnie jeszcze długo mogę sobie tylko pomarzyć o wysiadywaniu na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.03.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Wiecie co, tak mnie podejrzewać o totalne tarasowe lenistwo.... eeee, i macie rację! Ale naprawdę próbowałam, a teraz usiłuję zgrać wszystko na dysk, żeby potem wrzucić to na fotosik z dysku, tylko to tyle czasu zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.03.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 No problem Ja wiem, ze wrzucanie zdjec to troche zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.03.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 No, trochę jest. Siedziałam nad tym ponad godzinę , ale teraz możecie już zerknąć, ze nie opowiadam bajek - coś tam się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.03.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 No to teraz Cie będę męczyć. W Twoim dzienniku znalazłam takie oto zdjęcie:http://images20.fotosik.pl/169/7e332c6483637f4amed.jpg Czy masz może zdjęcie jak to wyglądało przed przykręceniem płyt KG ? Muszę coś takiego zrobić i szukam informacji jakie profile i jak połączone powinniśmy zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.03.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Styroopian w garzu mnie powalil Ciekawa jestem plyeteczek Bardzo ladna ta mozaika. Dominka teraz jak ruszy to powalisz wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 27.03.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 JoShi - nie mam niestety zdjęć. Chcecie sami montować, czy ktoś to będzie robił dla was? Bo może wykonawcy będą wiedzieli..... O ile dobrze pamiętam, to najpierw robili tą większą część, a dopiero potem tę węższą. Pamiętam, ze kupowałam jakieś wieszaki do płyt, chyba 6 cm długości. Ale nie wiem co się z tym robi Iga - byle bym siebie powaliła, to mi wystarczy Ale cieszę się, że ci się podoba Płytek nie chciałam jeszcze rozkładać, żeby panom nie przeszkadzać, i tak jest tam sporo różnych gratów. ALe może cyklnę później fotę płytek przy mozaice, zresztą mam nadzieję, że pod koniec tygodnia będzie już coś zrobione w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 27.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 witamWidze, że bardzo łądnie wyszedł Wam ten samodzielnie ułożony styropian w garazu na podłodze... Mogę prosić o jakieś wskazówki? Też chcielibyśmy sami go ułożyć zamiast komuś zlecać. Możesz napisać parę słów jak to robiliście? Tzn co najpierw, czy posadzkę mieliście równą czy jakoś równaliście...pozdrawiamAneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.03.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 JoShi - nie mam niestety zdjęć. Chcecie sami montować, czy ktoś to będzie robił dla was? Bo może wykonawcy będą wiedzieli..... No właśnie wykonawcy, czyli my, szukają informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts