Mohag 06.04.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Widzisz jaki jestes pomyslowy dobromir jestem ciekawa jak wygladaja, bo juz chyba wyschly te fugi Dominis radosnych, pogodnych, spokojnych Swiat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.spdebno.ugnowytarg.pl/obrazy/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.04.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Z braku czasu przesyłam życzenia świąteczne bez obrazka:wesołychspokojnychniebudowlanychŚwiątmokrego w sam raz dyngusai radosnego powrotu na budowę po Świętach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.04.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 DOMINIŚ, WESOŁEGO ALLELUJA!!! http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/Easterbunny.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych, no i oby następne były już w domciu. Dla całej rodzinki- Tabaluga z rodzinką http://kartki.net.pl/kartki/3/84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.04.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Dominiko, niechaj Wielkanocne życzenie pełne nadziei i miłości przyniesie sercu zadowolenie dzisiaj i w przyszłości. Radosnych, pogodnych, miłych Świąt ! http://kartki.onet.pl/_i/d/scenka2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1710.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 07.04.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych dla całej rodzinki dominikims! http://www.gifyx.za.pl/gify/wielkanoc/ostern51.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Spóźnione, niemniej szczere życzenia spokojnych, rodzinnych świat składa kze. http://kartki.onet.pl/_i/m/wielkanoc05_07.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.04.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 07.04.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 to ty jesteś? - jajeczko.Jaki znak Twój? - żółteczko.Gdzie Ty mieszkasz? - w skorupce.W jakim kraju - w kurzej dupceWesołych Świąt i obficie mokrego dyngusażyczy Beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 07.04.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wreszcie mam chwilkę czasu na lektury (dyżurek ) i znów jestem pod wrażeniem postępów - też jesteśmy na etapie wyboru glazury (mamy na to 3 tygodnie) i wylewek (panowie mają na to tydzień, jak się nie uwiną to znów nam się grafik zawali, ehh...) . Podziwiam systematyczność, zmiennością się nie przejmuj - u nas też co chwilę inna opcja bierze górę, żona jest już b. zmęczona i co powiem to jej się podoba - chyba też chce mieć to z głowy. Pozdrawiam świątecznie, wiosennie i pracowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 08.04.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 kropi, u nas jest niestety inaczej - jak mi się nie podoba, to drążę dalej - taki masochizm i łatwy sposób na wykończenie się Już bym wolała chyba olać, i mieć z głowy, w końcu głupie fugi i tak się przybrudzą, a tak człowiek szarpie się i szarpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.04.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Dominika- wez sie ty w garsc dziewczyno i nie przejmuj sie tak bardzo ta fuga! Naprawde - za malo masz chyba problemow, ze sie tak tym gryziesz- a mowi ci to osoba o podobnie masochistycznych sklonnosciach do myslowego umartwiania sie nawisem gladzi czy krzywa kosteczka mozaiki. Czasem jednak trzeba odpuscic, bedzie sie zylo lzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.04.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Dominis, jak bum-cyk-cyk marudzisz hihi przy kolorowej mozaice to nawet roznic polozeniowych nie jestes w stanie dojrzec, tz Ty oczywiscie to widzisz bo wiesz.. ale gwarantuje Ci ze nikt inny tego nie zobaczy Tym bardziej ze ogolnie to i tak nie wiadomo czy tak mialo byc, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.04.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 No dobra, dobra, już nie marudzę Przecież napisałam, że już wybrana No właśnie, żeby tylko takie problemy człowiek miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.04.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 No właśnie, żeby tylko takie problemy człowiek miał Lepiej nie miec zadnych ale jak sie nie ma, to na sile tez nie wymyslac Chociaz jak stare przyslowie mowi "no risk no fun " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.04.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 A jak się wam, dziewczyny widzi moja łazienka? Widziałyście nowe foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.04.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Chociaz jak stare przyslowie mowi "no risk no fun " Nooo.... fun był - jak wprawialiśmy się w fugowaniu - fajna sprawa (znaczy się to ja się wprawiałam, jako że ja jestem ta techniczna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.04.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 uhu to mialas zabawe ja jestem ciekawa jak u mnie wyjda te jasne fugi do tych ciemniejnych kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts