Mohag 10.04.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Ja sie gleboko zastanawiam zeby spadek w brodziku zrobic tylko w jedna strone do sciany i dac kratke sciekowa w samym rogu ... nie wiem co na to moj majster, ale jakbym zdobyla gdzies taka dluuuga kratke tz bardzo podluzna to mozna by bylo ja umiescic na szerokosci przy koncu brodzika. bosh znowu zaczynam wymyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.04.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 No wiesz, wszystko da się zrobić Mój pan S. właśnie mi wyznał, że taki brodzik robił po raz pierwszy , a jak dobrze mu wyszło (tzn. to już moja opinia, on tak nie mówił ). Wiem, że sa takie listwy ściekowe, czyli nie kratka, a właśnie taka długa listwa, podobno działa nieźle, lepiej niż kratka czy syfon. Wymyślaj, wymyślaj póki możesz, potem będzie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.04.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 oooo wlasnie o taka listwe sciekowa mi chodzi u mnie jest inaczej kabina niz u Was.. prysznic bedzie na lewej wezszej scianie i tam wlasnie moglaby przyjsc ta listwa sciekowa. bo tam jest woda i kanaliza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.04.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 no to masz: http://www.viega.pl/servlet/PB/menu/-1/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.04.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 o dziekuje dobra kobieto http://img259.imageshack.us/img259/3448/36316ir1.gif wlasnie takie cos chce no chyba ze jak zmierzymy i okaze sie za nisko dla mojego malza i jego rodziny wielkoludow, to bedzie musial brodzik zostac wpuszczony w podloge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 11.04.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 cześć przegladam Twój dziennik, ale... nie zawsze mam czas na komentarz, dziś przy kładzeniu strypianu przypomniało mi sie Twoje kładzenie . (też wciskałam kuleczki dla lepszej szczelności ) Odkryłam przyjemność najzwyklejszej pracy fizycznej Z niecierpliwścią czekam na zdjęcia płytek parkietowych, aczkolwiek juz mamy upatrzone nieregularne kwadraty pozdrawiam ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.04.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 o dziekuje dobra kobieto oj, już nie przesadzaj, mały rewanż - ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.04.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 cześć przegladam Twój dziennik, ale... nie zawsze mam czas na komentarz, dziś przy kładzeniu strypianu przypomniało mi sie Twoje kładzenie . (też wciskałam kuleczki dla lepszej szczelności ) Odkryłam przyjemność najzwyklejszej pracy fizycznej Z niecierpliwścią czekam na zdjęcia płytek parkietowych, aczkolwiek juz mamy upatrzone nieregularne kwadraty pozdrawiam ewa ave - to myślisz o mnie podczas pracy - super! Ile radości daje takie wciskanie kuleczek i w ogóle człowiek taki dumny jest z siebie Co do płytek salonowych to niestety na razie musisz zadowolić się tym jednym zdjęciem. Bo nie będą układne co najmniej przez najbliższe 3 tygodnie, tak sądzę. Niestety brak pc uniemożliwia nam wygrzanie podłogówki. I tak trochę ryzykujemy, bo płytkujemy bez wygrzewania te mniejsze pomieszczenia - no ale tam nie powinno się nic stać. W przyszłym tygodniu panów nie będzie, więc może rozłożę sobie więcej tych kafli i cyknę fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 To ja też dołączam do wzychających nad Twoimi płytkami. (ale o płytkarza nie pytam, już doczytałam w dzienniku, zresztą to i tak za daleko ) Wymarzyłam sobie podobne wnęki w kabinie prysznicowej- teraz mam gotowca dla mojego płytkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDIX 12.04.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Pozdrawiam wiosennie z urokliwego Sanoka i życzę radosnego zapału do budowania. Ładne płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.04.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Tabalugo - widzisz, zawsze sie takie zdjęcia na coś przydadzą Ja miałam taką koncepcję, żeby te wnęki były węższe, tzn. nie na całą szerokość brodzika, ale jak zobaczyłam ile z tym dłubania, to sobie darowałam. Wnęki do brodzika są widoczne właściwie tylko jak sie stoi w brodziku (tak naprawdę), więc nie przejmuję się nimi tak bardzo. Daliśmy tam te paski mozaiki, żeby optycznie je zwęzić. Aha - z tych samych powodów nie zainstalowałam tam oświetlenia - ma być nad brodzikiem. ANDIX - a ty coś budujesz? Ujawnij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDIX 13.04.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Budowałem dom (sporo sam) i wiem jaki to wysiłek. Dziś wygodnie sobie mieszkam (3 rok) i wspieram tych, którzy budują - tak po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.04.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Powoli powoli zaczynam nadrabiac zaległości I muszę pwoeidzieć że basrdzo ładnie u Ciebie Gratuluje postępów prac Trzymam kciuki za PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.04.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Budowałem dom (sporo sam) i wiem jaki to wysiłek. Dziś wygodnie sobie mieszkam (3 rok) i wspieram tych, którzy budują - tak po prostu. eeee.... no to mamy specjalistę Fajnie, fajnie Aga - dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.04.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Cześć Dominiś! U Ciebie coraz ładniej ...i ta łazienka z rzygową mozaiką ..bardzo fajnie się prezentuje. Nie mogę się doczekać nowych zdjęć ! Cieszę się, że przynajmniej u Ciebie do przodu... A jak dżdżowniczki,mają już swój domek?? Pozdrawiam słonecznie! Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.04.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dzięki, kochana, jutro pewnie wkleję nowe zdjęcia. Dziś porobiłam nowe, ale jednak poczekam do jutra, bo umyte będą kafle. Na razie fuga rozmazana i kiepsko wygląda. Dziś panowie zaczęli i pewnie już skończyli układać kafle drewnopodobne (Legno) w wiatrołapie. Jutro cyknę foty (po umyciu kafli, bo na tych to dopiero kurz (od cięcia) widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 13.04.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 rzygowa mozika jest super to kiedy się mogę wprosić na kawę? żeby obejrzeć na żywo postępy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.04.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dominiczko, Dawno mnie nie bylo w Twoim dzienniku. Wlasnie nadrobilam zaleglosci i musze stwierdzic, ze rownie sprawnie sobie radzisz z tematem ogrodniczym, jak i glazurniczym Bezyki bardzo piekne i delikatne. Gratuluje postepow prac i sumiennego pana od plytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.04.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 rzygowa mozika jest super to kiedy się mogę wprosić na kawę? żeby obejrzeć na żywo postępy ? Kasiu, nawet i jutro! Masz jeszcze mój nr tel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.04.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Beatko, dzięki! Jak tam sprawa drzwi i wylewek? Wyjaśniło się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts