Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do zapiskow dominikims

Recommended Posts

Ja sie gleboko zastanawiam zeby spadek w brodziku zrobic tylko w jedna strone do sciany i dac kratke sciekowa w samym rogu ... nie wiem co na to moj majster, ale jakbym zdobyla gdzies taka dluuuga kratke tz bardzo podluzna to mozna by bylo ja umiescic na szerokosci przy koncu brodzika.

bosh znowu zaczynam wymyslac :roll:

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No wiesz, wszystko da się zrobić :wink: Mój pan S. właśnie mi wyznał, że taki brodzik robił po raz pierwszy :wink: , a jak dobrze mu wyszło (tzn. to już moja opinia, on tak nie mówił :lol: ). Wiem, że sa takie listwy ściekowe, czyli nie kratka, a właśnie taka długa listwa, podobno działa nieźle, lepiej niż kratka czy syfon.

Wymyślaj, wymyślaj póki możesz, potem będzie za późno :wink:

cześć :D przegladam Twój dziennik, ale... nie zawsze mam czas na komentarz, dziś przy kładzeniu strypianu przypomniało mi sie Twoje kładzenie :D . (też wciskałam kuleczki :lol: dla lepszej szczelności :lol: )

Odkryłam przyjemność najzwyklejszej pracy fizycznej :D

Z niecierpliwścią czekam na zdjęcia płytek parkietowych, aczkolwiek juz mamy upatrzone nieregularne kwadraty

pozdrawiam ewa

cześć :D przegladam Twój dziennik, ale... nie zawsze mam czas na komentarz, dziś przy kładzeniu strypianu przypomniało mi sie Twoje kładzenie :D . (też wciskałam kuleczki :lol: dla lepszej szczelności :lol: )

Odkryłam przyjemność najzwyklejszej pracy fizycznej :D

Z niecierpliwścią czekam na zdjęcia płytek parkietowych, aczkolwiek juz mamy upatrzone nieregularne kwadraty

pozdrawiam ewa

ave - to myślisz o mnie podczas pracy - super! :lol:

Ile radości daje takie wciskanie kuleczek i w ogóle człowiek taki dumny jest z siebie :lol:

Co do płytek salonowych to niestety na razie musisz zadowolić się tym jednym zdjęciem. Bo nie będą układne co najmniej przez najbliższe 3 tygodnie, tak sądzę.

Niestety brak pc uniemożliwia nam wygrzanie podłogówki. I tak trochę ryzykujemy, bo płytkujemy bez wygrzewania te mniejsze pomieszczenia - no ale tam nie powinno się nic stać.

W przyszłym tygodniu panów nie będzie, więc może rozłożę sobie więcej tych kafli i cyknę fotę :wink:

Tabalugo - widzisz, zawsze sie takie zdjęcia na coś przydadzą :D Ja miałam taką koncepcję, żeby te wnęki były węższe, tzn. nie na całą szerokość brodzika, ale jak zobaczyłam ile z tym dłubania, to sobie darowałam. Wnęki do brodzika są widoczne właściwie tylko jak sie stoi w brodziku (tak naprawdę), więc nie przejmuję się nimi tak bardzo. Daliśmy tam te paski mozaiki, żeby optycznie je zwęzić. Aha - z tych samych powodów nie zainstalowałam tam oświetlenia - ma być nad brodzikiem.

ANDIX - a ty coś budujesz? Ujawnij się :wink:

Dzięki, kochana, jutro pewnie wkleję nowe zdjęcia. Dziś porobiłam nowe, ale jednak poczekam do jutra, bo umyte będą kafle. Na razie fuga rozmazana i kiepsko wygląda.

Dziś panowie zaczęli i pewnie już skończyli układać kafle drewnopodobne (Legno) w wiatrołapie. Jutro cyknę foty (po umyciu kafli, bo na tych to dopiero kurz (od cięcia) widać :o