e.kala 21.09.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Jeszcze nie zalany. Narazie się zbroi. Co do zdjęć niech reszta się wypowie, ale ja uwielbiam dzienniki w których "czyta się i widzi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 ...mam zamiar zasadzić jesienią parę drzewek owocowych .... jabłonie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 24.09.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Oczywiście, jakże mogło być inczej, uwielbiam jab(ł)ka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.09.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 jeli sšsiadka chce by było widać zdjęcia w postach to po załadowanui do FOTOSIKA trzeba przenieć 2 linijke i wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 24.09.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Dzienników bez zdjęć nawet nie czytam. Jakoś obrazy bardziej do mnie przemawiają, niż słowo pisane. Czyli - generalnie - Dominiko, jak nawięcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 24.09.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Anpi, ale u siebie też chyba dawałeś linki, czy źle coś kojarzę? No dobra, dobra, bedę wklejac (ale na razie nie ma co, bo nic się nie dzieje , nadal czekamy na więźbę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 24.09.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Anpi, ale u siebie też chyba dawałeś linki, czy źle coś kojarzę? No dobra, dobra, bedę wklejac (ale na razie nie ma co, bo nic się nie dzieje , nadal czekamy na więźbę). Aaaaaaaaa... Boryna A myślałem, że masz dylemat - dawać zdjęcia czy nie. Jeśli chodzi o linki - to jestem jak najbardziej ZA. U siebie robię tak - nowe zdjęcia otwierają się wprost w dzienniku, a stare - co jakiś czas zamieniam na linki, które otwierają się w nowym oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 No więc poświęciłam się i powklejałam wszystkie dotychczasowe zdjęcia. Już nie trzeba ich otwierać z linków. Happy now? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 dominikams na budowei jak to na budowie - raz z górki, raz pod górkę. Nie przejmuj sie tym dachem. Niedługo będzxie stał. Głowa do góry. Trzymam kciuki za więźbę[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.09.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ano wlasnie - czsem w gorki a czasem pod gorke. Tobie i tak na razie wszystku super idzie - ylko ekipy gratulowac Trzeba codziennie dzowin i popedzac ich z ta wizba Daj znac czy dzisiaj przyjachala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 No a widzisz! Mówiłem, że będzie dobrze. Przymanie kciuków sie opłacało. Aż mnie paluchy bolą Co są "oflisy"? Tylko teraz nie zapomnij wystawić warty na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.09.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Rom, warta jest - pies który nie wpuści za cholerę nikogo. Taka się bestia zrobiła . A naprzeciwko ekipa sasiada, więc w razie hałasu pogonią. Powinno być ok. Zresztą spróbuj sobie po cichutku taką więźbe wynieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Rom, warta jest - pies który nie wpuści za cholerę nikogo. Taka się bestia zrobiła . A naprzeciwko ekipa sasiada, więc w razie hałasu pogonią. Powinno być ok. Zresztą spróbuj sobie po cichutku taką więźbe wynieść. hahaha raczej nie będę ryzykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.09.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 a, zapomniałam - oflisy to sa takie kawałki nieokorowanego drewna. Zwłaszcza przy grubych przekrojach, na długich odcinkach (tak jak u mnie - ponad 8 m krokwie) trudno tych oflisów uniknąć. Nalezy je wtedy usunąć (tzn. zdjąć tę korę), ja bede dodatkowo tam pryskać impregnatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.09.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 No to swietnie, ze wiezba juz jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 a, zapomniałam - oflisy to sa takie kawałki nieokorowanego drewna. Zwłaszcza przy grubych przekrojach, na długich odcinkach (tak jak u mnie - ponad 8 m krokwie) trudno tych oflisów uniknąć. Nalezy je wtedy usunąć (tzn. zdjąć tę korę), ja bede dodatkowo tam pryskać impregnatem. Dzieki, teraz już jestem mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.09.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 No to swietnie, ze wiezba juz jest:) Nio... też się cieszę. Co prawda cieszyłabym sie bardziej, gdyby była juz obrabiana, no ale zawsze to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.09.2006 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Bedzie obrabiana Pogode masz piekna , wiec spoko. Zepsuje sie pewnie ..tfu jak ja odbiore pozwolenie na budowe .Masz jeszcze okolo miesiaca. Milo popatrzec Dominiko na Twoja budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.09.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 dzięki rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.09.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 dominikams chyba niebiosa nad Toba niebiosa i przysłały Ci pierwszy mebel do nowego domu Pierwszy krok do umeblowania został poczyniony. Wystarczy jeszcze, że dorobisz mury i gotowe Co było w tym kartonie? Sprawdziłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts