dominikams 02.05.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 02.05.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Dominiko,Jesli chodzi o szafy, to kupowalam je na podstawie katalogu przysłanego do naszej frmy. http://www.pressel.com Jeśli nie znajdziesz tych szaf w serwisie internetowym, zadzwoń do nich albo napisz.Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.05.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 ehhhhh........ Dominiko jak miło zagląda sie do Ciebie należy sie pochwała, foteczki i zapisiki regularnie podoba mi sie sposób ulożenia podlogi w salonie, naprawde fajnie wyglada łazienka cycuś glamcuś zazdroszcze wam zjazdu, tzn spotkania u Ciebie, jeszcze sie okaze ze imprezka przeniesie sie do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 02.05.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Basiu, dzięki!!! malmuc - no nadrabiam z tymi zdjęciami, bo różnie to bywało w przeszłości Impreza pozjazdowa u mnie? hmmm... nie wiem, czy tyle odważnych się znajdzie Ale dom oczywiście stoi otworem Dziękuję na słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 02.05.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 ja nie wiem, czy się powinnaś tak na wyrost z naszej wizyty cieszyć ) jak Jacek rozniesie na strzępy wszystko co się da to zmienisz zdanie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 02.05.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Kasiu, ja to przyzwyczajona jestem do pilnowania dzieci, pamiętasz te sceny z siekierą A dziś Maya próbowała się dobrać do flexa (czy jak to się nazywa - kątówka) - podłączony był do prądu bo panwie coś tam przycinali Się nie martw na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.05.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Adrianko - jak by to wytłumaczyć.... Ja planowałam (chciałam) żeby podbitka szła równolegle do krokwii - chodzi mi o powierzchnię podbitki - żeby nie była prostopadle do ściany. Czyli patrząc na ostatnie zdjęcie - ta strona po lewej, tam gdzie rynna - miała być też pod skosem, tak jak lecą krokwie. Bez tego trójkąta. Jednak trzeba by było przerabiać kilka rzeczy, żeby tak ułożyć podbitkę, więc zrezygnowałam. Tak więc pod skosem jest tylko na ścianach szczytowych. Nie wiem, czy jasno to wytłumaczyłam Dominiko, już wszystko wiem . Ale dopiero po Twoim wyjaśnieniu , bo wcześniej myślałam o zupełnie innym ułożeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 03.05.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Wynika z tego jak nic, ze Maya majsterkowiczem zostanie A Dominika nauczyla sie juz miec oczy dookola glowy Basia Z. tez sobie skorzystalam z tego linka. Mysle, zeby tymi szafami garderobe zapelnic Nie mam pojecia ile zaplace za system drazkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 03.05.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 A ja właśnie przeglądałam ofertę Ikea i tak myślę, że zakupię taki wieszak- drążek na nóżkach, i na to dam półki z materiału. Tym sposobem będę mogła mieć ubrania "pod ręką", te najbardziej potrzebne, bo w sumie jakbym miała latać za każdym razem na górę, to nie bardzo mi się to uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.05.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Widzę, że prowadzisz otwarty dom! To dobrze. Też podobnie myślałem, ale mój jeszcze jest za bardzo w stanie surowym.. Chociaż juz moja budowa odwiedziła wiele wycieczek (głównie forumowiczó). Tak więc nie mogę doczekać się jak domwk bedzie w takim stanie, że bedzie mozna rozpocząc sezon.. parapetówek.. Oczywiście jesteś zaproszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 03.05.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Dominiś podbitka wygląda świetnie ...mimo iż to nie drzewo . No i sposób ułożenia też nie ma sobie nic do zarzucenia . A tak w ogóle to uważaj co mówisz ..Gdyby jeszcze ktoś miał ochotę, to zapraszam ...bo jeszcze się skuszę .. Przeczytałam twój wpis..A dziś Maya próbowała się dobrać do flexa (czy jak to się nazywa - kątówka) - podłączony był do prądu bo panwie coś tam przycinali I tak sobie właśnie dumam, czy tak się zachowują wszystkie młodsze dzieciaczki, czy po prostu Maje to takie straszne łobuziaki ... moja młodsza ma tyle pomysłów, że czasami przechodzi samą siebie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.05.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 serdecznie dziękujemy za miłe przyjęcie i oprowadzenie po domku na pewno postaramy się zrewanżować POZDRO..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.05.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 [i tak sobie właśnie dumam, czy tak się zachowują wszystkie młodsze dzieciaczki, czy po prostu Maje to takie straszne [i] łobuziaki [/i] ... moja młodsza ma tyle pomysłów, że czasami przechodzi samą siebie .. Nie, Weroniki, Madzie i Małgosie też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.05.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 kze - na pewno wpadnę Monika - ja naprawdę mówiłam poważnie, jak bedziesz w okolicy to zapraszam (mam nadzieję, że za parę miesięcy dom już będzie doprowadzony do takiego stanu, żeby goście mieli swój pokój - bo na razie to my go zajmiemy . Póki co trzeba się będzie zadowolić warunkami polowymi Zdecydowanie nie wszystkie dzieci to takie łobuziaki (znam kilka takich), ale pewnie większość Paweł i Renia - bardzo miło mi było was poznać osobiście I mam nadzieję, że nie wystraszyliście się tym ogromem prac, jaki was czeka, bo tak zareagowała wczoraj moja koleżanka, która wpadła do mnie później (za 2 tyg. zaczyna budowę) [i tak sobie właśnie dumam, czy tak się zachowują wszystkie młodsze dzieciaczki, czy po prostu Maje to takie straszne [i] łobuziaki [/i] ... moja młodsza ma tyle pomysłów, że czasami przechodzi samą siebie .. Nie, Weroniki, Madzie i Małgosie też... ... o czym będę się mogła przekonać już wkrótce Aha - Agduś - wczoraj koleżanka przywiozła mi kuchenkę gazowo - elektryczną. Piekarnika nie będe może na razie podłączać (nie wiem, jakie gniazdo ) ale kupię butlę i będzie gotowa do używania, tak więc bedziecie mogli nawet coś sobie ugotować/podgrzać na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDIX 04.05.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Uwielbiam rozbrykane dzieciaki. Moje już z tego brykania wyrosły i często brakuje mi tego.Mieszkanie w warunki "polowych" ma też swoje dobre strony. Dominiko, musze Cię pochwalić za gościnność i za wspieranie innych w budowie, za obecność i tworzenie radosnej atmosfery na innych forach. Jesteś wspaniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.05.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 no uwazaj uwazaj bo mi ten zjazd nie wylecial zupelnie z glowy.Chciaz pewnie nie z noclegiem, ale kto wie Przyjmiesz awaryjnych noclegowiczow? Bo tak naprawde czy uda mi sie pojechac dowiem sie w piatek 18 wieczorem, tzn. zobaczymy o ktorej wyjde z pracy i czy dam rade po calym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.05.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Andix, zawstydzasz mnie, doprawdy Iga - noclegowiczów przyjmę każdą ilość (tylko trzeba mieć śpiworki i karimaty, bo u nas tylko styropian, jak już pisałam Agduś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.05.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Obaczymy Bardzo chcialabym przyjechac Zobaczyc wszystkich i pogadac w realu Namawiam meza- wtedy moglibysmy zrobic wycieszke na pol dnia i pojechac samochodem. Ale niestety jemu moze sie w ten weekend wykroic wyjazd sluzbowy na pomorze Na pewno dam znac co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.05.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Sylvia1 - te płytki sa naprawdę ładne, mają super fakturę i fajnie wygladają. a nie są za ciemne? można prosić o zdjęcie z większej perspektywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.05.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 [i tak sobie właśnie dumam, czy tak się zachowują wszystkie młodsze dzieciaczki, czy po prostu Maje to takie straszne [i] łobuziaki [/i] ... moja młodsza ma tyle pomysłów, że czasami przechodzi samą siebie .. Nie, Weroniki, Madzie i Małgosie też... ta i Joasie i Krzysie... zwłaszcza jak są w ilości powyżej sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts