dominikams 06.05.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Sylvia1 - te płytki sa naprawdę ładne, mają super fakturę i fajnie wygladają. a nie są za ciemne? można prosić o zdjęcie z większej perspektywy? No ciemne są, nie da się ukryć. Dlatego nie daliśmy ich do salonu. Nie chciałam zbyt ciemnej podłogi. A zdjęcie z większej perspektywy.... Są tylko w wiatrołapie, tam nie ma dużo światła. Może jak będzie słoneczny dzień to cyknę fotę przy otwartych drzwiach, tylko muszę je najpierw porządnie umyć, bo są nadal w smugach po fudze, mimo, że już były myte kilkakrotnie (wczoraj np. przeze mnie, ale cały czas pomazane ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.05.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 dominis idz do sklepu i kup plyn do powierzchni gladkich ktory jest najbardziej kwasny w pH ... na plynach jest przewaznie pH podane.Kwasny odczyn zmywa smugi cementowe. Tylko nie zapomnij pozniej po myciu zmyc z dwa-trzy razy czysta woda dla neutralizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 09.05.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 szkoda że my nie możemy cię odwiedzić.... bardzo chętnie bym cie poznał osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.05.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Mohag - tak pewnie zrobię z fugami, jeśli nadal będą takie. Świerczu - wiesz, jestem pewna, że jeszcze będzie okazja Ale ja też żałuję, że cię nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 09.05.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Pakujesz się czy przygotowujesz do zjazdu? Taka cisza u Ciebie jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.05.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 eh, niby dużo sie dzieje, ale jakoś mało widać Może jednak coś skrobnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 10.05.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Nie wypominam a przypominam się ...czyli się dzieje, idziesz do przodu i jeszcze podjęłaś się dodatkowych zajęć, tylko gratulować i nie zapomnij złapać chwilkę dla siebie pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 10.05.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 troche spokoju tez się przyda co by nie popaść w dół.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Kolorem gruntu się nie przejmuj, tynk wygląda znacznie lepiej. Widzę, żeś moja koleżanką po fachu, tyle, że ja od języka ojczystego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.05.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Odpoczywać nie mogę niestety Aga - a masz manię poprawiania ludzi (błędów)? Bo ja tak (chociaż dość dobrze się mi udaje powstrzymywać ) Tynk przyjechał dzisiaj, ale bałam się zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Oczywiście mam. Niektórych to drażni, więc się powstrzymuję, niektórzy sami proszą o poprawianie, więc poprawiam. Z upodobaniem poprawiam naszych, pożal się Boże, polityków, artystów, dziennikarzy itp. osoby, które z pobudek patriotycznych lub przyczyn zawodowych powinny błyszczeć przykładem, a ... eee, lepiej nie mówić, co robią.Trzymam kciuki za tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 10.05.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Fajne zdjęcie tych podbitek - właśnie się zastanawiałem jak będzie wyglądało połączenie tych ze szczytów z tymi przymocowanymi do dźwigarów - u nas będzie podobnie z tym że szczyty bedą obłożone drewnem. W jaki sposób uszczelnia się dno w takim brodziku wyłożonym płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Podobno zawsze tak jest, że inny odcien jest na probniku, a inny na elewacji. Nie przejmój się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.05.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Aga - tak przypuszczałam Trzymaj jeszcze te kciuki, ok? a&zb - zrobię w weekend zdjęcia podbitki, chociaż nie wiem dokłanie o który punk ci chodzi - o te wystające murłaty? Jeśli tak, to one zostały obłożone podbitką. Uszczelnienie brodzika polegało na pomalowaniu dna i brzegów brodzika folią w płynie, następnie na naklejeniu takich taśm brzegowych (kupisz je tam, gdzie folię w płynie), i jeszcze dwukrotnym pomalowaniu tą folią. Na to dopiero kafle. kze - mam tę świadomość, stąd mój niepokój. Nikt nie wie jaki będzie ostateczny efekt Wczoraj zrobiłam próbkę tynkiem (na kawałku kafla, tylko z drugiej strony) i kolor wydaje mi się ok, ale wiadomo, że ostatecznie okaże się na ścianach. Sam tynk (w wiaderku) jest bardzo jasny, prawie biały, ale zarówno sprzedawca jak i panowie twierdzą, że ściemnieje po położeniu. Pożyjemy, zobaczymy. Z powodu pogody tynkowanie przesunięte na następny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.05.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Gratuluję podłogówki i trochę zazdroszczę (ale tylko troszkę, bo u mnie ma byc w przyszłym tygodniu) Na nockę w moim domku będę jednak musiała trochę dłużej poczekac. A sen koniecznie zapamiętaj i życzę, aby był jak najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 13.05.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 To ja pierwsza zapytam: jak się spało? Ciekawa jestem czy się uczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.05.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Spało mi się dobrze, chociaż śniły mi się problemy z podłogówką (że bardzo gorąca była). Trochę się uczyłam, ale nie za wiele. Dziś rano ustawiłam temp. na 30 stopni, ale wyfdaje mi się, że w podłogę idzie wyższa (jak dotykam rozdzielacza). Nie wiem, na ile wiarygodny jjest ten termomanometr przy pompie cyrkulacyjnej. W domu zdecydowanie cieplej, mimo, ze nie ma zamontowanych progów w drzwiach, więc dmucha spod drzwi dosc mocno. Podłoga wyraźniej cieplejsza. No i to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.05.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Dominiko, skoro Ci się śniły problemy z podłogówką - tzn. że ich NIE będzie . Sny działają albo proroczo , albo zupełnie odwrotnie . U nas też wygrzewa się podłogówka na dole ( a grzejniczki na poddaszu) . Grzejniki od razu były ciepłe, ale betonik na parterze dopiero po kilkunastu godzinach był przyjemny w dotyku . Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDIX 14.05.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Dominiko,cieszę się, ze już pierwsza nockę w nowym domku masz za sobą. Życzę Ci pięknych snów i w ogóle wszystkiego, co dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.05.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 zapamietaj swój pierwszy sen -to wazne tylko nie po duzym browarze pozdrawiam Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts