Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do zapiskow dominikims

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Iga - dzięki!

Co do boju - to nie mam jak :( Cholerny bank znów nam opóźnia wypłatę transzy :evil: k...wa mam tego dosyć :x

Kze - tak to jest - syndrom wykończeniówki to się nazywa :wink:

Basiu - noo.... teraz i dachówka, i reszta bardzo się rzuca w oczy, co mnie cieszy :wink:

Mohag - no tak, miałaś rację, jak zwykle :D (tak naprawdę, to jeszcze trzeba podsypać dom trochę, więc bedzie jeszcze lepiej :wink:

Kasiu - mówiłam, że zwłoki w określonych okolicznościach się pokazują - jak zombi 8) Właśnie my nie chcieliśmy żółtego, zwłaszcza mąż miał na tym punkcie jakąś obsesję :o :lol:

Andix, planuję usypać żwirek albo korę dookoła, betonu lub kostki na pewno nie będzie. Ale to i tak dopiero po obsypaniu domku.

Anaor - koszt płytek to ok 60 zł za metr, pisałam już o tym, a teraz już nie pamiętam :oops: Cieszę się, że ci się podoba :D

Bardzo przyjemnie juz wyglada 8) Jestem bardzo ciekawa efektu calej podlogi, bo zapowiada sie bardzo, bardzo...

Co do przycisku do Geberita to dala bym normalnie bialy jak sanitariaty, chyba ze znajdziesz identyczny bezowy jak plytki, ale watpie czy taki dostaniesz.

Ta Iryda jest bardzo ladna, tez jestem zadowolona ze ja kupilam 8) bardzo efektownie wyglada, a jeszcze u mnie bez szafeczki jest z daleka taka calkiem plaska.. ech mniamniusia.

Widzialas moze nowa serie Deco ? Dla mnie bomba... szkoda ze w tej seri nie maja narazie kompaktu, bo jeden mi jeszcze potrzebny :wink: Moze poczekam hihi

Otóż informuję wszem i wobec, że Dominika zupełnie bezpodstawnie szkalowała swój domek!

Kolor elewacji jest zarazem bardzo elegancki, delikatny i ciepły. Żadnych zwłok tam nie widziałam!

Podbitka rzeczywiście ślicznie wygląda.

Mozaika w łazience może kojarzyc się z różnymi rzeczami, ale na pewno nie z tym, o czym pisała Dominika. Choć łazienka niewykończona, to już zapowiada się bardzo interesująco. Właściwie brakuje tylko ostatniego sznytu (pomijając brak niektórych urządzeń :wink: ), a sądząc po dotychczasowych dokonaniach właścicielki, ten będzie wysmakowany.

Pierwszego snu w nowym miejscu wolę nie wspominać (na szczęście nie ma szans na spełnienie).

Za to na pewno jest to miejsce, w którym śpi się szybko (znajduję czasem takie specjalne miejsca), bo obudziliśmy się wcześnie i to całkiem wyspani, mimo sobotniego szaleństwa w tej mierze.

A tak w ogóle, to było bardzo miło! Madzia, zapytana, co jej się najbardziej podobało w Warszawie odpowiedziała bez namysłu: te dwie dziewczynki i gra w komputerze :D .

Dziękujemy!

Mohag - niedługo (salon pewnie jutro, a całość do końca tygodnia) będzie podłoga gotowa. Na pewno wrzucę zdjęcia.

Co do przycisku to właśnie chyba wybiorę biały, bo na tym srebrnym błyszczącym strasznie widać paluchy (sprawdzałam w sklepie), a ten matowy to jakoś mi się nie podoba.

Nowej serii nie widziałam jeszcze, ale wezmę ją pod uwagę przy robieniu górnej łazienki :wink:

Agduś, żyjesz :D A ja już miałam zamiar wysyłać ci jakieś zapytania, czy dotarliście ok.... :roll:

Dzięki za gratki co do elewacji i reszty. W łazience nie mogłaś widzieć już tych kolorków wątpliwej urody, bo teraz mozaika jest już ciemna. Ten specyficzny odcień przybrała w momencie naklejenia na biały klej, który wyłaził między kostkami i nadawał jej pomarańczowy odcień. Naprawdę! Po fugowaniu oczywiście wszystko ślicznie.

Cieszę się, że wam się dobrze spało, a Zosia dopytuje się, kiedy wreszcie do was pojedziemy :roll: :lol: :wink: Niestety odpowiedź, że w wakacje niespecjalnie ją ucieszyła, ale wyjaśniłam, że teraz ja mam szkołę, ona ma szkołę, i wy też. Zauważyłam, że bardzo ją bierze na wspominanie was, kiedy robi sobie kanapki z tym serkiem, który został ze śniadania :o :roll: :lol: Czy to coś może znaczyć? :roll:

SylviaW - zapraszam na wizję lokalną, nie ma to jak real. Daj znać, jak skończysz sesję, to się umówimy :D

Sylvia1 - dzięki! Czy ty byłaś na zlocie? Bo tak cos mi się kojarzy, a nie miałyśmy okazji się poznać :cry:

Cieszę się, że wam się dobrze spało, a Zosia dopytuje się, kiedy wreszcie do was pojedziemy :roll: :lol: :wink: Niestety odpowiedź, że w wakacje niespecjalnie ją ucieszyła, ale wyjaśniłam, że teraz ja mam szkołę, ona ma szkołę, i wy też. Zauważyłam, że bardzo ją bierze na wspominanie was, kiedy robi sobie kanapki z tym serkiem, który został ze śniadania :o :roll: :lol: Czy to coś może znaczyć? :roll:

Myślę, że to znaczy, że dziewczyny przypadły sobie do gustu. :D

A nasz powrót opisze w dziennku, który powinnam już chyba przemianować na "bloga okołobudowlanego" :wink:

Qurcze nawet podobna jestes do tej kobitki z awatarka. Teraz wiem po kim corcia taka ladna. :wink:

co do kibelka, musze zmierzyc ile u nas jest..., gdzies pisalam o tym ale juz zapomnialam... Wiem tylko, ze mi sie przedszkole przypomnialo jak to widzialam :lol:

Qurcze nawet podobna jestes do tej kobitki z awatarka.

Tiaaaa.... długie ciemne włosy? :lol:

co do kibelka, musze zmierzyc ile u nas jest..., gdzies pisalam o tym ale juz zapomnialam... Wiem tylko, ze mi sie przedszkole przypomnialo jak to widzialam :lol:

Czyli u ciebie też nisko... hmmm.... mi też się z przedszkolem skojarzyło :wink: :D

A nam jakos w tym domu wszystko samo sie urzadza. A tu sciana krzywa - tak wyszlo. A tu wylewka za wysoka - tak wyszlo, a tu kibelki za nisko - tak wyszlo...

A kazdy kolejny wykonawca oskarza tego poprzedniego. :x O ten kibel, to az trzech fachowcow sie bylo, ktory winien... :lol:

Qurcze nawet podobna jestes do tej kobitki z awatarka. Teraz wiem po kim corcia taka ladna. :wink: ...

Też tak uważam :D ...to dlatego od razu wypatrzyłam Ciebie w tłumie 8) :D ...

Bardzo się cieszę, że miałam okazję poznać Cię osobiście :D ...Koniecznie trzeba to powtórzyć :D ..

Trzymam kciuki za "wykończeniówkę" :) .