kze 19.05.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Bardzo ładny kolor elewacji! Jakoś to będzie - u mnie chyba też powoli zauważam tego symptomy.. W szczególności w miarę jak zaczynam widzieć dno w kupce pieniędzy jaką miałem na budowę domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 19.05.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Bardzo mi się podoba nowy wizerunek Twojego domku Teraz, przy tej jasnej elewacji, dachóweczka prezentuje się jeszcze wspanialej. Pozdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.05.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 A widzisz, widzisz jak ladnie wyglada a tak sie balas ze masz taka nieforemnie wysoka chalupke teraz po tynkach wcale tego nie widac, mowilam ze to sie zgubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 20.05.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 tynk wyszedł super, śliczny kolor, może ja nekrofilką w głębi duszy jestem, bo dla mnie te zwłoki sa w takim razie bardzo atrakcyjne o wiele lepiej niż powszechne ostatnio żółte odcienie, które gryzą się z ceglastą dachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDIX 21.05.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dominiko, musisz pomyśleć teraz o płytce odbojowej, aby ulewne deszcze nie spaprały ściany błotem. Prowizorycznie, można obsypać drobnym kamyczkiem -też zdaje egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 21.05.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Piękna ta podłoga drewnopodobna jaki to koszt za metr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 21.05.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Iga - dzięki! Co do boju - to nie mam jak Cholerny bank znów nam opóźnia wypłatę transzy k...wa mam tego dosyć Kze - tak to jest - syndrom wykończeniówki to się nazywa Basiu - noo.... teraz i dachówka, i reszta bardzo się rzuca w oczy, co mnie cieszy Mohag - no tak, miałaś rację, jak zwykle (tak naprawdę, to jeszcze trzeba podsypać dom trochę, więc bedzie jeszcze lepiej Kasiu - mówiłam, że zwłoki w określonych okolicznościach się pokazują - jak zombi Właśnie my nie chcieliśmy żółtego, zwłaszcza mąż miał na tym punkcie jakąś obsesję Andix, planuję usypać żwirek albo korę dookoła, betonu lub kostki na pewno nie będzie. Ale to i tak dopiero po obsypaniu domku. Anaor - koszt płytek to ok 60 zł za metr, pisałam już o tym, a teraz już nie pamiętam Cieszę się, że ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.05.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Bardzo przyjemnie juz wyglada Jestem bardzo ciekawa efektu calej podlogi, bo zapowiada sie bardzo, bardzo... Co do przycisku do Geberita to dala bym normalnie bialy jak sanitariaty, chyba ze znajdziesz identyczny bezowy jak plytki, ale watpie czy taki dostaniesz. Ta Iryda jest bardzo ladna, tez jestem zadowolona ze ja kupilam bardzo efektownie wyglada, a jeszcze u mnie bez szafeczki jest z daleka taka calkiem plaska.. ech mniamniusia. Widzialas moze nowa serie Deco ? Dla mnie bomba... szkoda ze w tej seri nie maja narazie kompaktu, bo jeden mi jeszcze potrzebny Moze poczekam hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Otóż informuję wszem i wobec, że Dominika zupełnie bezpodstawnie szkalowała swój domek! Kolor elewacji jest zarazem bardzo elegancki, delikatny i ciepły. Żadnych zwłok tam nie widziałam! Podbitka rzeczywiście ślicznie wygląda. Mozaika w łazience może kojarzyc się z różnymi rzeczami, ale na pewno nie z tym, o czym pisała Dominika. Choć łazienka niewykończona, to już zapowiada się bardzo interesująco. Właściwie brakuje tylko ostatniego sznytu (pomijając brak niektórych urządzeń ), a sądząc po dotychczasowych dokonaniach właścicielki, ten będzie wysmakowany. Pierwszego snu w nowym miejscu wolę nie wspominać (na szczęście nie ma szans na spełnienie). Za to na pewno jest to miejsce, w którym śpi się szybko (znajduję czasem takie specjalne miejsca), bo obudziliśmy się wcześnie i to całkiem wyspani, mimo sobotniego szaleństwa w tej mierze. A tak w ogóle, to było bardzo miło! Madzia, zapytana, co jej się najbardziej podobało w Warszawie odpowiedziała bez namysłu: te dwie dziewczynki i gra w komputerze . Dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 22.05.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Twój dom wygląda pięknie , strasznie mi się podoba. Tynk ma bardzo ładny isubtelny odcień, przynajmniej na zdjęciu Tak sobie myślę, że po sesji wybiorę się do Ciebie na wycieczkę, z tym obiecanym krzaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.05.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ślicznie u was Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.05.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Mohag - niedługo (salon pewnie jutro, a całość do końca tygodnia) będzie podłoga gotowa. Na pewno wrzucę zdjęcia. Co do przycisku to właśnie chyba wybiorę biały, bo na tym srebrnym błyszczącym strasznie widać paluchy (sprawdzałam w sklepie), a ten matowy to jakoś mi się nie podoba. Nowej serii nie widziałam jeszcze, ale wezmę ją pod uwagę przy robieniu górnej łazienki Agduś, żyjesz A ja już miałam zamiar wysyłać ci jakieś zapytania, czy dotarliście ok.... Dzięki za gratki co do elewacji i reszty. W łazience nie mogłaś widzieć już tych kolorków wątpliwej urody, bo teraz mozaika jest już ciemna. Ten specyficzny odcień przybrała w momencie naklejenia na biały klej, który wyłaził między kostkami i nadawał jej pomarańczowy odcień. Naprawdę! Po fugowaniu oczywiście wszystko ślicznie. Cieszę się, że wam się dobrze spało, a Zosia dopytuje się, kiedy wreszcie do was pojedziemy Niestety odpowiedź, że w wakacje niespecjalnie ją ucieszyła, ale wyjaśniłam, że teraz ja mam szkołę, ona ma szkołę, i wy też. Zauważyłam, że bardzo ją bierze na wspominanie was, kiedy robi sobie kanapki z tym serkiem, który został ze śniadania Czy to coś może znaczyć? SylviaW - zapraszam na wizję lokalną, nie ma to jak real. Daj znać, jak skończysz sesję, to się umówimy Sylvia1 - dzięki! Czy ty byłaś na zlocie? Bo tak cos mi się kojarzy, a nie miałyśmy okazji się poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.05.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 czesc widziałem cie na zjeździe.... tyle że na fotce żałuje że mnie tem nie było no a dom z elewacją nieźle odmienony - podoba się. w ogóle zapierdzielasz migiem. co ty masz za ekipy? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.05.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Cieszę się, że wam się dobrze spało, a Zosia dopytuje się, kiedy wreszcie do was pojedziemy Niestety odpowiedź, że w wakacje niespecjalnie ją ucieszyła, ale wyjaśniłam, że teraz ja mam szkołę, ona ma szkołę, i wy też. Zauważyłam, że bardzo ją bierze na wspominanie was, kiedy robi sobie kanapki z tym serkiem, który został ze śniadania Czy to coś może znaczyć? Myślę, że to znaczy, że dziewczyny przypadły sobie do gustu. A nasz powrót opisze w dziennku, który powinnam już chyba przemianować na "bloga okołobudowlanego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dominiko, domek sliczny sie zrobil. Czemu piszesz, ze niski kibelek, na jakiej wysokosci? pytam bo u nas tez sa niskie (kibelek i bidet)... A na zdjeciach ze spotkania to ja nie wiem gdzies Ty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.05.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Wysokość kibelka (razem z dechą to chyba 40 cm). Da się wytrzymać Tutaj jestem na zjeździe, Zeljko: http://images21.fotosik.pl/315/9a77cd00bda3f2e8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Qurcze nawet podobna jestes do tej kobitki z awatarka. Teraz wiem po kim corcia taka ladna. co do kibelka, musze zmierzyc ile u nas jest..., gdzies pisalam o tym ale juz zapomnialam... Wiem tylko, ze mi sie przedszkole przypomnialo jak to widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.05.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Qurcze nawet podobna jestes do tej kobitki z awatarka. Tiaaaa.... długie ciemne włosy? co do kibelka, musze zmierzyc ile u nas jest..., gdzies pisalam o tym ale juz zapomnialam... Wiem tylko, ze mi sie przedszkole przypomnialo jak to widzialam Czyli u ciebie też nisko... hmmm.... mi też się z przedszkolem skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A nam jakos w tym domu wszystko samo sie urzadza. A tu sciana krzywa - tak wyszlo. A tu wylewka za wysoka - tak wyszlo, a tu kibelki za nisko - tak wyszlo... A kazdy kolejny wykonawca oskarza tego poprzedniego. O ten kibel, to az trzech fachowcow sie bylo, ktory winien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.05.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Qurcze nawet podobna jestes do tej kobitki z awatarka. Teraz wiem po kim corcia taka ladna. ... Też tak uważam ...to dlatego od razu wypatrzyłam Ciebie w tłumie ... Bardzo się cieszę, że miałam okazję poznać Cię osobiście ...Koniecznie trzeba to powtórzyć .. Trzymam kciuki za "wykończeniówkę" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts