Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do zapiskow dominikims

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratuluje przeprowadzki :)

Nie martw się że nic się nie dzieje to tylko spokój przed burzą :wink: :)

Jak domek jest nie do końca wykończony to ciągle się w nim coś dzieje, tylko jak się mieszka to idzie to wszytsko spokojniej i człowiek ma jakiś inny dystans i o wilele więcej cierpliwości :)

Jak Wam zadroszczę tego zjazdu :oops:

Dominiś dołączam się do gratulacji!!! :D :D :D

Świetnie, że już na swoim! :D Troszku Ci zazdroszczę :oops: , ale oczywiście jest to pozytywna zazdrość :wink: :lol: ...

Sama na wszystko ciężko pracowałaś, a teraz każda chwila spędzona w domku będzie wielką nagrodą :D ...

Mam nadzieję, że wszystko poukłada się po Twojej myśli i nie będzie więcej powodów do zmarwień :) ...czego gorąco Ci życzę!! :D

A tak na marginesie...bez majtek da się żyć :wink: :lol: ...

Ach ! Te chwile na tarasie ... ten zapch pola ... mmmmm .... CUDNIE ! :D

Dominiko, teraz możesz do woli upajać się widokami , zapachem pól , mieszkaniem w domku :D . Wyobrażam sobie jak Ci dobrze ... :wink:

Nawet częste zamiatanie pewnie Ci za bardzo nie przeszkadza 8)

Macie jakieś plany prac na najbliższy czas , czy odpoczywacie od wykończeniówki ? :roll:

Pozdrawiam cieplutko ! :D

Dominiko, teraz możesz do woli upajać się widokami , zapachem pól , mieszkaniem w domku :D . Wyobrażam sobie jak Ci dobrze ... :wink:

Nawet częste zamiatanie pewnie Ci za bardzo nie przeszkadza 8)

A ja nawet nie musze sobie wyobrażać, bo ja to wiem! Do dzisiaj mi nie przeszedł stan ciągłego zachwytu tym, że pachnie, że żaby słychać, że świerszcze nadają, że słońce zachodzi (jakby gdzie indziej nie zachodziło!), że zielono... A przede wszystkim, że to nasze miejsce! Fajnie, że też już tak masz!

Zamiatanie Cię nie opuści, póki nie zrobicie podjazdu. My się jakoś nie możemy zdecydować na żadną firmę, więc wciąż zamiatam. Nawet nie liczę, ile razy dziennie, własciwie to, gdy tylko ktoś przekroczy próg domu, biegnę z miotłą! O tym, co się zsypuje z bujnej psiej sierści, gdy psica wyschnie, nie wspomnę nawet.

Nie popełniajcie naszego błędu i szybko róbcie podjazd!

Andix - dzieki!!!! :D

Sylwia - ja tez straszne tesknie za wami, ale czasu brakuje na wszystko. Jednak wkrotce mam nadzieje bywac tu tak czesto, jak do tej pory. Bo teraz nawet nie mam czasu zerknac do innych dziennikow, wiec nie mam pojecia jak postepy u was.

Adrianko -nie odpoczywamy, za duzo rzeczy jest do zrobienia. Takie sprawy kosmetyczne, ale duzo tych malych rzeczy jest. No i powaznie sie zastanawiam nad polozeniem welny na poddaszu. Ale to chyba do wakacji musi poczekac.

Mohag - :lol: :lol: ale tym mnie znasz :lol: Na razie wyprobowana sypialnia 8)

Agdus - o podjezdzie nie mam co marzyc na razie, wiec zostaje tylko miotla :wink: A znajac moje zamilowanie do natury, to ten zachwyt tez mi sie dlugo utrzyma - i dobrze!

Ivonesca - no, pogoda sprzyja, tylko czas plynie jak szalony podczas tych posiedzen :wink:

Adrianko -nie odpoczywamy, za duzo rzeczy jest do zrobienia. Takie sprawy kosmetyczne, ale duzo tych malych rzeczy jest. No i powaznie sie zastanawiam nad polozeniem welny na poddaszu. Ale to chyba do wakacji musi poczekac.

Dominiko,

myślę, że warto by było tą wełnę na poddaszu położyć i mieć to "z głowy" :wink: . A w domku to pracy na początku jest bardzo dużo 8) . Ja też się zastanawiam, czy będę miała czas na odpoczynek. Pewnie się skończy na relaksie przy pracach ogrodowych , bądź przy wbijaniu kołków na obrazki lub też na zamiataniu :wink: :lol:

Sypialnia wypróbowana w pierwszej kolejności ... no, no ... :roll: :wink: :lol:

Witam :)

To musi być fajne uczucie mieć już tak daleko posuniętą budowę i wykończenie.. Bardzo ładny domek!

My wykończenie wnętrz dopiero planujemy. Zauważyłam, że masz brodzik cały wyłożony kafelkami, my właśnie o takim myślimy. Ale straszą nas niektórzy, że brodzik z kafelkami na podłodze może przeciekać, że trzeba bardzo uważać z uszczelnieniem. Dlatego mam pytanko - w jaki sposób uszczelnialiście podłogę brodzika? Jakaś folia? Może specjalne kleje czy "cuś"...? Bardzo byśmy chcieli taki brodzik, ale wolę najpierw zasięgnąć troszkę wiedzy...

pozdrawiam

Aneta

Dominika- ja juz sie za toba stesknilam :D I fajnie juz masz mieszkajac w domku- bajka :D Nawet mimo tych wszystkich duperelek do zrobienia:wink:

Zamiatani i mop codziennie :o ty mnie nie przerazaj bardzo cie prosze, bo zostane w naszej piwnicy i sie nigdzie nie przeprowadze! :lol:

W sumie zalowalam, ze jestes taka zajeta bo bylam ostatnio w W-wie jedna noc czekajac na ranny samolot. Ale wiedzialam, ze nie bedziesz miala raczej czasu na wieczorne pogaduchy przy piwku, wiec dalam ci spokoj :wink: