iga9 28.06.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 A ja robilam curry - tez tajskie- z zielonej pasty. Nawet nie wiem, ktora ostrzejsza- ale zielona ostra jest wscielke My mamy twrade gardla, ale nikomu innemu z rodziny przez gardlo nie przeszlo Ja smazylam cebule i na tododawalam i smazylam chwile paste i dodpero pozniej smitanke kokosowa i mieso. Wg mnie sieza bazylia- i do duzo jest niezbedna Nigdy jeszcze nie robilam z ziemniakami- musze konicznie sprobowac! No i kupic sobie wok, bo na zwyklej patelni niektore azjatycie potrawy nie wychodza najlepiej Podawaj przepisy koniecznie- bo ty jesli chodzi o ta kuchnie forumowe goru jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.06.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 po co ja tu wlazlam glodna jestem jak szlag a od tygodnia nie jadam kolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.06.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Moja "domyślność" bierze sie stąd, że często rozmawiam na gg z ciocią ze Stanów, która nie ma polskich liter - wprawa. Jak tak dalej pójdzie, to w tych komentarzach powstanie forumowa książka kucharska zatytułowana "Jak karmić wykonawców". Dominika ma na tym polu sukcesy - ekipy ją kochają, robią najlepiej jak potrafią, sami obniżają ceny i wracają, żeby jeszcze troche popracować (pojeść?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.06.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 .... kze .... Popatrz, a mi nie rosnie (za to rosnie mi pupa ) ...quote] Kobieta powinna mieć "coś" z przodu i "coś" z tyłu... Tak więc nie masz co sie za bardzo martwić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 29.06.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Dominiko, ja jakaś taka mocno spóźniona jestem, ale proszę przyjmij moje serdeczne gratulacje z zamieszkania we własnym domku . Trzymam kciuki za wszystkie Wasze problemy. Niebawem się one skończą i wtedy za nimi zatęsknisz być może. Moi znajomi z Wrocławia, którzy wybudowali 3 lata temu taki sam domek jak my budujemy, ostatnio napisali, że zazdroszczą nam budowy. Napisali, że bardzo im tego brakuje. Oj to chyba człowiek może popaść w uzależnienie. Tylko jak to się leczy i gdzie Ściskam Cię serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 29.06.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Adrianko - trzymalas kciuki i sie udalo! Zasypane, i juz! Znaczy studzienke jeszcze trzeba zmontowac i rury do drenazu (ale tylko kilka metrow), bo na razie jest row, ale wszystko ladnie przeplywa jak powinno. Kamieniczka - ja gotowalam juz po zakonczeniu prac, wiec nie ma strachu Iga - zielone curry tez robilam, tyle ze z owocami morza. Rewelacja, tylko trzeba rzeczywiscie sporo bazylii i soku z cytryny, no i gotowac (po wrzuceniu ryb i innych) tylko ze 2 min., inaczej wszystko robi sie za twarde (zwlaszcza kalmary sa problematyczne). Ja woka uzywam juz od lat, ale curry tak naprawde mozna i w garnku zrobic, bo wok to niezbedny przy szybkim smazeniu na duzym ogniu jest. A curry raczej na malym, wiec da sie i w garnku. Mohag, biedaku, podac ci przepis na dietetyczne ciasteczka owsiane? Agdus - tarzam sie ze smiechu po podlodze (nie rob takich numerow, bo w naszej "pracowni" jak wiesz, tylko gole wylewki sa ) A swoja droga to niezly tytul na watek forumowy kze - z tylu to mam i owszem, ale z przodu - eeee.... szkoda gadac Basiu, jak sie ciesze, ze wpadlas! Spozniona, czy niespozniona - co to ma za znaczenie Dzieki za zyczenia i wiesz, masz racje - na pewno niedlugo z rozrzewnieniem bede wspominac te smrody z oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.06.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 ole-ole-ole-ole... dominis pokazala sie ole ciasteczka owsiane chcesz mnie zabic kobieto kalamary sa zawsze problematyczne jak za dlugo pyrkaja, dlatego najlepsze sa obtoczone w jajku i mace i bach do frytkownicy na dwie minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.06.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Dominika była na zlocie MURATORA, i z przodu i z tyluu ... super laska Widac to na zdjeciach ze zlotu. $ Przez Marki bede przejezdzal 6 lipca Mam nadzieje, ze nie bedziecie czychac na moja knedliczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.06.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Dominiko, bardzo się cieszę, że kciuki się przydały . Ile radości może sprawić brak smrodku A jaki próg malujesz , drzwi zewnętrznych ? . U mnie próg jest aluminiowy i chyba nie potrzeba go już malować Trzymam kciuki nadal - tym razem za rury do drenażu i za zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ... kze - z tylu to mam i owszem, ale z przodu - eeee.... szkoda gadac .... Potwoierdzam opinię tomek1950 - masz wszystko na swoim miejscu i nie masz co się martwić... Gratuluję zrezygnowania z koca Podłógówkę włączasz? No to masz okazje sprawdzić czy działa i czy w zime bedzie Ci ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dominika ale wam super...zdjęcia dawaj.. porposzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.07.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ivonesca - przepisuj, przepisuj, a ja niedlugo cos innego zapodam W razie czego molestuj mnie przepisałam, ale jescze nie wykorzystałam - może w sobotę? przypomnę się oczywiście w odpowiednim czasie fajnie, że już z kanalizą OK zastanawiam się właśnie co to za próg do malowania ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Dominiko, co u Ciebie tak cicho ? Czyżbyś zrobiła sobie wakacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.07.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 dominis, to sie chyba juz przeprowadzila i nie ma netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 08.07.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Kobitka na włościach, net ma tylko małżonek z kompem wybył i nie wiem czemu te uśmiane buźki wstawiam bo wcale mi nie jest do śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Mam nadzieję że będą fotki A tak pozatym gratuluje postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.07.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Dominiko, czumu nic nie "nadajesz"? Zawsze tak było u Ciebie gwarno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Pewnei piwo na tarasie ja wciągnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Pewnei piwo na tarasie ja wciągnęło Jeśli to prawda, to pewnie siedzi w kufajce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Pewnei piwo na tarasie ja wciągnęło Jeśli to prawda, to pewnie siedzi w kufajce ... Na włąsnym tarasie to i w kufajce jest miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts