Ivonesca 11.07.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Pewnei piwo na tarasie ja wciągnęło Jeśli to prawda, to pewnie siedzi w kufajce ... Na włąsnym tarasie to i w kufajce jest miło pewnie to jest grzane piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.07.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Pewnei piwo na tarasie ja wciągnęło Jeśli to prawda, to pewnie siedzi w kufajce ... Na włąsnym tarasie to i w kufajce jest miło pewnie to jest grzane piwo Ciekawe, kto Jej to piwo grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Pewnei piwo na tarasie ja wciągnęło Jeśli to prawda, to pewnie siedzi w kufajce ... Na włąsnym tarasie to i w kufajce jest miło pewnie to jest grzane piwo Ciekawe, kto Jej to piwo grzeje Pewnei nie jeden się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.07.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Pewnei piwo na tarasie ja wciągnęło Jeśli to prawda, to pewnie siedzi w kufajce ... Na włąsnym tarasie to i w kufajce jest miło pewnie to jest grzane piwo Ciekawe, kto Jej to piwo grzeje Pewnei nie jeden się znajdzie Eee tam. Ja obstawiam, że Dominika sama je grzeje z różnymi dodatkami wedle własnej tajemnej receptury i jest to najlepszy grzaniec w Polsce centralnej. Za to piwko kolejny wykonawca zasuwa aż miło i dlatego Dominika nie ma czasu pisać. Palcem wciąż mu pokazuje, co jeszcze trzeba zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Pewnei piwo na tarasie ja wciągnęło Jeśli to prawda, to pewnie siedzi w kufajce ... Na włąsnym tarasie to i w kufajce jest miło pewnie to jest grzane piwo Ciekawe, kto Jej to piwo grzeje Pewnei nie jeden się znajdzie Eee tam. Ja obstawiam, że Dominika sama je grzeje z różnymi dodatkami wedle własnej tajemnej receptury i jest to najlepszy grzaniec w Polsce centralnej. Za to piwko kolejny wykonawca zasuwa aż miło i dlatego Dominika nie ma czasu pisać. Palcem wciąż mu pokazuje, co jeszcze trzeba zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ja sie tylko domyslam, ze Dominike wciagneo wieczne sprzatanie Np przykrecanie poleczek, lampek lub innych bajerow A ze coeplo idzie to ja siedzenie na tarasie - bez kufajki wciagnie jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ja sie tylko domyslam, ze Dominike wciagneo wieczne sprzatanie Np przykrecanie poleczek, lampek lub innych bajerow A ze coeplo idzie to ja siedzenie na tarasie - bez kufajki wciagnie jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.07.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No odzywam sie, ale ne z domu tylko znad morza Piwo mnie owszem,wciagneło, ale pogoda kiepska. Milo że sie dopytujecie, buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 To wypoczywaj Przy takiej pogodzie pozostaje tylko piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.07.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Bez paniki juz idzie troche slonca do Ciebie Odpoczywajcie i regenerujcie sily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.07.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 No odzywam sie, ale ne z domu tylko znad morza Piwo mnie owszem,wciagneło, ale pogoda kiepska. Milo że sie dopytujecie, buziaki! A gdzie nad morzem jesteś? ja też wybieram się nad morze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Dmucham do Ciebie słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 15.07.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 No odzywam sie, ale ne z domu tylko znad morza Piwo mnie owszem,wciagneło, ale pogoda kiepska. Milo że sie dopytujecie, buziaki! no kurza twarz, a ja właśnie wróciłam ale było pięknie, nawet jak szliśmy plażą z Błot do Karwi i nas całkiem przemoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.07.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Zazdroszczę morza Wypoczywajcie, bo wam się należy Ale zobacz jak teraz się pieknie zrobiło! Ja chce pojechać na sobotę na Wolin- są dni Wikingów. Bardzo fajna i widowiskowa impreza. Tylko nie wiem jak to z przeprowadzką pogodzić W każdym razie wam polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.07.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Dominiko, teraz już nie możesz narzekać na pogodę Szkoda tylko, że woda w morzu zimna Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 16.07.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 w sobotę temperatura wody wynosiła całe 18 stopni! Ale orzeźwienie, byli śmiałkowie, którzy sie kąpali a teraz na pewno się ogrzeje, tyle ludzi jechało wczoraj nad morze, że jak wszyscy wejdą do wody to i temperatura się podniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 słonko pewnie i do Ciebie doszło ....u nas taki gorąc, ze teraz to tylko nad bałtykiem leżeć pozdrawiam i miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 należy się dziewczynie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.07.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 eeh, już wróciłam, ale wypoczęłam psychicznie (a opalać sie mogę u siebie na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 19.07.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 tylko pozazdrościć wakacji i możliwości odpoczywania na swoim tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts