Rom 19.07.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 dominikams tempo twojej budowy jest niesamowite. Troche mnie nie było a tu tyle się działo. Biorę się za nadrabianie zaległości czytelniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Dobrze że wypoczełaś - tylko się z tego cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Dominiko, wszędzie dobrze, ale najlepiej w domu . A w szczególności na własnym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.07.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Współczuję problemów z prądem. I trzymam kciuku, żeby nie było tego co u mnie - czyli kucia. Niech elektryk sam dokona jakiegoś cudu i to naprawi Napisz co tam u was Wiem jak jest - jak się już zamieszka to chce się czyste wnętrza pokazywać, a później zawsze tyle rzeczy do zrobienia. Ale napisać coś możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.07.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 dominikams piszesz o wieszaku na ręczniki. Właśnie się zastanawiam jaki kupić. Wrzuć może zdjęcie tego wieszaka może mnie natchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.07.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Hej! na wstępie mały klaps w dupu , że nie pisała następnie fajnie znów Cię usłyszeć tzn przeczytać uuuuu........ mąż ją goni już nie mogę się doczekać, żeby i mój mnie po chałupie pogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 24.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Iga - napisalam, co sie dzieje, w sumie niewiele Rom - wieszak jest w tym stylu: http://www.ikea.com/PIAimages/26176_PE111285_S3.jpg Tylko ma cztery te szczebelki, ktore mozna przesuwac, wiec reczniki jak mokre to sie to rozsuwa i lepiej schna. A w ogole to strasznie milo cie widziec znow, no i dzidzius juz jest Gratki!!!! malmuc - oj, oj, pupa mnie boli Widze, ze zaczynasz ujawniac swoje fantazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.07.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 malmuc - oj, oj, pupa mnie boli Widze, ze zaczynasz ujawniac swoje fantazje tez bys takie miała gdybys miała sypialnie z córkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 24.07.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 malmuc - oj, oj, pupa mnie boli Widze, ze zaczynasz ujawniac swoje fantazje tez bys takie miała gdybys miała sypialnie z córkami aaaaa..... no tak, no tak.... wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 24.07.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 http://images27.fotosik.pl/36/ef0ab5c6a9b4c8b1.jpg - link do zdjęcia a tak wygląd bez napisu http://images27.fotosik.pl/36/ef0ab5c6a9b4c8b1.jpg kurcze .... zdjęcie straciło na jakości jakbym miał ordzinal to by był ok Gratulacje oczywiście spóźnione ale lepiej późno niż wcale. Taras to faktycznie zaje... rzecz. Też sie upojamy... nie tylko nim Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.07.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dominiko witam i pozdrawiam Trochę późno...ale i tak się nie daj jak by co, to my z ...damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Nie wiem jak z tym fugami, bo jeszcze nie mam lustra, ale... zielsko u mnie te z strasznie szybko rosnie... Może zamiast kosy kupić podkaszarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.07.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 dominikams dzieki za gratki i dzięki za zdjęcie wieszaka w sumie to dobry pomysł myslałem o takich jakis tradycyjnych ale na takich lepiej będą schnęły ręczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.07.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Dominika niech cie maz tylko pod domu goni- a wlasciwie za toba Bo tylko takie ganianie uznajemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.07.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Jak goni to dobrze Co do krzaczorów to skądś to znam Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 27.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 swierczu, oryginal jest caly czas tu: http://forum.muratordom.pl/zdjecia3/maxi/muratorforum00561.jpg Rob z nim co chcesz fajnie ze wpadles i dzieki za gratki jea - ale niespodzianka!!!! na zlocie sie czailismy, to chociaz teraz pogadamy W razie problemow wiem juz, gdzie uderzac kze - nie wiem, czy taka podkaszarka to da rade, myslisz ze tak? Rom - jesli chodzi o zwykle wieszaki, to niestety one sa bardzo niepraktyczne, bo po krotkim czasie taki recznik robi sie nieswiezy, nawet jak jest czysty.... takie gdzie mozna recznik rozwiesic sa praktyczniejsze, pod tym wzgledem przynajmniej... Iga - bede pamietac i nie omieszkam przekazac Aga - to krzaczory sa tez twoja zmora? niby marne pocieszenie, ale jednak bardzo pociesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.07.2007 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 dominikams cyknij jakieś zdjątka z prac poddaszowych i wrzuć coś do dzienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 28.07.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Fajnie, że już jesteś ale kicha z tymi drzwiami tarasowymi , żeby je tylko dobrze naprawili... i czekam na zdjęcia, ciekawa jestem Twojego poletka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 28.07.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 hej, mam nadzieję, ze urlop się udał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 No to rzeczywiśie kicha z tym drzwiami... A jakiej firmy masz drzwi? Serwis szybko zadziałał? Nie marudzili? Dobrze wywiązali się z gwarancji? Myślę, że podkaszarka wystarczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts