Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do zapiskow dominikims

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dominiczko, daj trochę czasu tym Twoim roślinkom, a zobaczysz za rok jak duże będą :D

Jeśli chodzi o podkaszarki, to my zakupiliśmy sobie kosę spalinową. Była w promocji w OBI. Długo nosiliśmy się z zamiarem kupna, aż wreszcie trawy, drzewka i krzaczory przeróżnej maści przesadziły z wzrostem. Trzeba się było z nimi rozprawić i już. Trawy sięgały do okolo 150-160 cm :o .Część działki jest już w miarę uprzątnięta. Kosa spisuje się rewelacyjnie. Kosi naprawdę grube gałęzie i łodygi i nawet drzewka mąż mi pościnał :evil: Aha i pali bardzo mało :D Tylko żyłkę pożera okrutnie. Na bardzo grube trawy zakłada się specjalną tarczę tnącą.

Szkoda, że mieszkasz tak daleko, bo mogłabym Ci pożyczać to cudo :D

• 2 weeks później...

Bardzo ładne poletko. 8) Co wsypałać pomiędzy te folie?

Po prostu zaczynam powoli zastanawiać sie nad ogródkiem, dlatego zacząłem zbierać informacje i doświadczenia innych osób.. :wink:

Cieszę się, że udało się załatwoć reklamację.

Kotek rzeczywiście słodki.. :D

Uf- całe szczęście, że reklamacja drzwi dobrze załatwiona :wink:

Ale Luska jest przesłodka!!! :D Jak ci zazdroszczę zwierzaka w domu :D Moja koleżanka z pracy ma małego kota wiec jest z tym na bieżąco :wink:

Ja bym chętnie poprosiła o instrukcję wykonania tych huśtawek. Gotowe są strasznie drogie a mi sie marzy taka dwuosobowa na ogrodzie :roll: Co kupić (dokładnie wszystkie części, bo ja mam dwie lewe ręce i brak zmysłu7technicznego), gdzie nawiercić i co wkręcić, aby to ze sobą połączyć :wink: Wiem, że duże mam wymagania, ale liczę, że będziesz miała chwilę czasu :D

Pozdrawiam :D

• 2 weeks później...

Ale piękna ta huśtawka!!!!!!

:D :D :D

a jaka prosta w wykonaniu.

Jak jescze popracujecie troche nad tym drewnem (szlifowanie, malowanie) i nie będą drzazgi wchodzić w ręce to już wogóle będzie miodzio :D

W tym roku takie cudo mi nie potrzebne ale w przyszłym zabieram się za budowę takiej huśtawki :D

Dzieki za instruktarz :D