Ivonesca 01.08.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 no beznadziejny nie jest - nie przesadzaj ....ale fotki jak najbardziej wskazane są szkoda że tak wyszło z drzwiami tarasowymi trzymam kciuki za szybką naprawę pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 01.08.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 całkiem spore to Twoje poletko jak zarosnie będziesz miała widok na zagajnik wierzbowy a czy sprawa drzwi już się wyjaśniła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 03.08.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Dominiczko, daj trochę czasu tym Twoim roślinkom, a zobaczysz za rok jak duże będą Jeśli chodzi o podkaszarki, to my zakupiliśmy sobie kosę spalinową. Była w promocji w OBI. Długo nosiliśmy się z zamiarem kupna, aż wreszcie trawy, drzewka i krzaczory przeróżnej maści przesadziły z wzrostem. Trzeba się było z nimi rozprawić i już. Trawy sięgały do okolo 150-160 cm .Część działki jest już w miarę uprzątnięta. Kosa spisuje się rewelacyjnie. Kosi naprawdę grube gałęzie i łodygi i nawet drzewka mąż mi pościnał Aha i pali bardzo mało Tylko żyłkę pożera okrutnie. Na bardzo grube trawy zakłada się specjalną tarczę tnącą. Szkoda, że mieszkasz tak daleko, bo mogłabym Ci pożyczać to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.08.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Luska fajniutka male kociaki sa przeslodkie, takie do zzarcia no i dobrze ze sprawa drzwi sie zakonczyla i mozna odlozyc ad akta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Bardzo ładne poletko. Co wsypałać pomiędzy te folie? Po prostu zaczynam powoli zastanawiać sie nad ogródkiem, dlatego zacząłem zbierać informacje i doświadczenia innych osób.. Cieszę się, że udało się załatwoć reklamację. Kotek rzeczywiście słodki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.08.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Uf- całe szczęście, że reklamacja drzwi dobrze załatwiona Ale Luska jest przesłodka!!! Jak ci zazdroszczę zwierzaka w domu Moja koleżanka z pracy ma małego kota wiec jest z tym na bieżąco Ja bym chętnie poprosiła o instrukcję wykonania tych huśtawek. Gotowe są strasznie drogie a mi sie marzy taka dwuosobowa na ogrodzie Co kupić (dokładnie wszystkie części, bo ja mam dwie lewe ręce i brak zmysłu7technicznego), gdzie nawiercić i co wkręcić, aby to ze sobą połączyć Wiem, że duże mam wymagania, ale liczę, że będziesz miała chwilę czasu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.08.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Dominiś Luśka jest czadowa ...wygląda na łobuza ... U nas mają być 2 duże psy i 2 koty ... propozycja moich dziewczyn ... nie wiem jak to się będzie miało do ogrodu ... Dobrze, że problem z drzwiami masz już za sobą, bo to jednak niepotrzebny stres ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 12.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 A jak rozwiążecie / rozwiązaliście kwestię ewentualnych konfliktów pomiędzy kotem a systemem alarmowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Luśka superowa ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.08.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 dominikams ale fajna ta Wasza Luśka. A imie super - bardzo orginalne. Przychylam sie do prośby o opisanie huśtawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.08.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 No, skoro się kocica pojawiła, to już jesteście całkiem zadomowieni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.08.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Śliczna kocica Ja też proszę o instrukcje huśtawkowe i fotki Dobrze że reklamacja się udała Co do krzaczorów to po urlopie znowu wybujały psa nie było to wykorzystały moment Poletko bardzo fajne, jak roślinki podrosną będzie slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDIX 18.08.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Żona już od dawna wierci mi dziurę w brzuchu, abym jak najszybciej postarał się o huśtawkę. A tu głośno o wykonaniu taniej huśtawki. Podzielcie się swoją wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.08.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 I chyba wystraszylismy dziewczynę tym przepisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 My chcemy huśdawę e!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 My chcemy huśdawę e!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 29.08.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Tak się wstydzę Właśnie zbiegłam na dół zrobić dla was zdjęcia huśtawki, zaraz wrzucę do dziennika. Zapodam też krótką instrukcję. Dzięki Kochani za pamięć i strasznie was przepraszam że mnie tyle nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dzięki za wyczerpującą instrukcje nasze stemple narazie są poddawane obróbce, może do wiosny też bedziemy mieć hustawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.08.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 No nareszcie się pohuśtam, biere te środkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.08.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ale piękna ta huśtawka!!!!!! a jaka prosta w wykonaniu. Jak jescze popracujecie troche nad tym drewnem (szlifowanie, malowanie) i nie będą drzazgi wchodzić w ręce to już wogóle będzie miodzio W tym roku takie cudo mi nie potrzebne ale w przyszłym zabieram się za budowę takiej huśtawki Dzieki za instruktarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts