Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do zapiskow dominikims

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hmmm... nie wiem, co to za firma, ale kupowaliśmy je w Castoramie, razem z tymi wyłącznikami do salonu - kurcze, jednej z bardziej popularnych firm, na B... :roll: (ale skleroza). W każdym razie cenowo wychodziły bardzo podobnie do tej na B :wink:

Jeśli chcesz, mogę sprawdzić nawę jak będę w Castoramie.

Hej Dominika :D

No to trafiłaś w dziesiątkę z tym tematem :D

Dzisiaj byliśmy w Casto i kupiliśmy ten środek a potem włączyłam Muratora ...czytam i :D ..no proszę :D .

My będziemy tą maź wypalać i w kominku i w piecu :D

Oooo, to fajnie :D Daj znać później w tym moim wątku (czemiczne czyszczenie komina) jak poszło.

Dominika ślicznie u was nawet buraczek wyszedł ładny

jaką pc macie? - gaz mam wyliczony na 18 tys pompa ciepła wychodzi około 20 i na co tu się zdecydować? poczekam z decyzją na razie bo w marcu zaczynają budowę sąsiedzi może tez wniosek napiszą o gaz i będzie taniej... :roll:

Buraczek niczego sobie :p

Pc mamy taką jak Agduś, czyli Thermogolv. Gaz u nas też był drogi, poza tym problemy ze służebnością.... :evil: Czyli czym na razie grzejecie? Tylko kominkiem?

Dominika ślicznie u was nawet buraczek wyszedł ładny

jaką pc macie? - gaz mam wyliczony na 18 tys pompa ciepła wychodzi około 20 i na co tu się zdecydować? poczekam z decyzją na razie bo w marcu zaczynają budowę sąsiedzi może tez wniosek napiszą o gaz i będzie taniej... :roll:

Buraczek niczego sobie :p

Pc mamy taką jak Agduś, czyli Thermogolv. Gaz u nas też był drogi, poza tym problemy ze służebnością.... :evil: Czyli czym na razie grzejecie? Tylko kominkiem?

prądem i kominkiem :evil:

cześć :D

zazdroszczę Ci tego kominka,i tych fobii tez :wink: u nas niestety.... poczekamy przynajmniej rok z kominkiem(a na razie przewód z dopływem powietrza robi za "dowywentylowywacz"

a a propos kota - to nasz kot chodził w takim kołnierzu , bo na początku przynajmniej nie powinien tam sobie "grzebać" po 5 dniach nie miałam serca go w tym trzymać,,, - gdy poszlismy do wet-a na zdjecie szwów i obejrzenie - okazało się, że żadnej niteczki już tam nie ma.

pozdrawiam

:D

cześć :D

zazdroszczę Ci tego kominka,i tych fobii tez :wink: u nas niestety.... poczekamy przynajmniej rok z kominkiem(a na razie przewód z dopływem powietrza robi za "dowywentylowywacz"

a a propos kota - to nasz kot chodził w takim kołnierzu , bo na początku przynajmniej nie powinien tam sobie "grzebać" po 5 dniach nie miałam serca go w tym trzymać,,, - gdy poszlismy do wet-a na zdjecie szwów i obejrzenie - okazało się, że żadnej niteczki już tam nie ma.

pozdrawiam

:D

U nas do czasu zrobienia kominka rura poprowadzająca powietrze była zatkana, bo wiało strasznie :roll:

Kot na razie bez rajtek, trochę się liże, ale nie szarpie (zresztą szwy są pod spodem, rozpuszczalne. Nestety w nocy ściągnęła sobie ubranko do połowy, ale na szczęście nic sobie nie zrobiła. Pilnujemy jej wszyscy.

Raz już mieliśmy taką rekonwalescentkę. Taeraz czeka nas to razy dwa, bo mamy dwie kotki. Na jedną już chyba czas :( . Chcę zdążyć przed pierwszą rują. Drugą przykrość spotka później. Zastanawiam się, czy nie lepiej by było jednocześnie, bo wtedy obie by się źle czuły, a tak to boję się, że ta nieoperowana będzie dokuczała obolałej zaczepkami do zabawy. Odizolowanie ich od siebie też nie będzie łatwe, bo żyć bez siebie nie mogą ani chwili.

Bardzo ładne pstryczki! 8)

Też czytałem z zapartym tchem jak walczyłas z kominkiem.. :D Bardzo Ci kibicowałem i cieszę się, że wszystko dobrze skończyło się.

Ja zamierzam palic tylko okazjonalnie, gdyż.. jestem leniem i za częste palenie chyba znudzi mi sie.. :lol: