Agduś 09.01.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Zastanawiam sie tylko, jak by to wpływało na psychikę mieszkańców... Prywatne leczenie psychiatryczne może być droższe niż malowanie ścian co kilka miesięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 No to teraz już kojarze o co chodzi z tym burakiem. Strasznie jestem ciekaw jak to wyszło na ścianie, w garnku sobie mogę wyobrazić ale na ścianie jakoś nie dominikams lec po ten aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 10.01.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam,mam pytanie odnosnie wylacznikow i gniazdek z lazienki-bardzo ladne-co to za firma i ile kosztowaly???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.01.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Hmmm... nie wiem, co to za firma, ale kupowaliśmy je w Castoramie, razem z tymi wyłącznikami do salonu - kurcze, jednej z bardziej popularnych firm, na B... (ale skleroza). W każdym razie cenowo wychodziły bardzo podobnie do tej na B Jeśli chcesz, mogę sprawdzić nawę jak będę w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Hej Dominika No to trafiłaś w dziesiątkę z tym tematem Dzisiaj byliśmy w Casto i kupiliśmy ten środek a potem włączyłam Muratora ...czytam i ..no proszę . My będziemy tą maź wypalać i w kominku i w piecu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 11.01.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dziekuje za odpowiedz,wystarczy mi,ze to z Castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.01.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dominika ślicznie u was nawet buraczek wyszedł ładny jaką pc macie? - gaz mam wyliczony na 18 tys pompa ciepła wychodzi około 20 i na co tu się zdecydować? poczekam z decyzją na razie bo w marcu zaczynają budowę sąsiedzi może tez wniosek napiszą o gaz i będzie taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.01.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Hej Dominika No to trafiłaś w dziesiątkę z tym tematem Dzisiaj byliśmy w Casto i kupiliśmy ten środek a potem włączyłam Muratora ...czytam i ..no proszę . My będziemy tą maź wypalać i w kominku i w piecu Oooo, to fajnie Daj znać później w tym moim wątku (czemiczne czyszczenie komina) jak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dominika ślicznie u was nawet buraczek wyszedł ładny jaką pc macie? - gaz mam wyliczony na 18 tys pompa ciepła wychodzi około 20 i na co tu się zdecydować? poczekam z decyzją na razie bo w marcu zaczynają budowę sąsiedzi może tez wniosek napiszą o gaz i będzie taniej... Buraczek niczego sobie Pc mamy taką jak Agduś, czyli Thermogolv. Gaz u nas też był drogi, poza tym problemy ze służebnością.... Czyli czym na razie grzejecie? Tylko kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.01.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dominika ślicznie u was nawet buraczek wyszedł ładny jaką pc macie? - gaz mam wyliczony na 18 tys pompa ciepła wychodzi około 20 i na co tu się zdecydować? poczekam z decyzją na razie bo w marcu zaczynają budowę sąsiedzi może tez wniosek napiszą o gaz i będzie taniej... Buraczek niczego sobie Pc mamy taką jak Agduś, czyli Thermogolv. Gaz u nas też był drogi, poza tym problemy ze służebnością.... Czyli czym na razie grzejecie? Tylko kominkiem? prądem i kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 prądem i kominkiem ojojoj.... współczuję, ale sobie też (bardzo duże straty ciepła z powodu niedocieplonego poddasza i garażu), aaa, i jeszcze ścian szczytowych od środka (na nieogrzewanym strychu). I do tego prąd budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 11.01.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 przygody kominkowe ubawiły mnie do łez ja myślę, że przed każdym rozpaleniem w kominku powinnaś się znieczulić tą żubrówką nie wiem tylko co będzie jak przejdziesz na ciągłe palenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.01.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 cześć zazdroszczę Ci tego kominka,i tych fobii tez u nas niestety.... poczekamy przynajmniej rok z kominkiem(a na razie przewód z dopływem powietrza robi za "dowywentylowywacz" a a propos kota - to nasz kot chodził w takim kołnierzu , bo na początku przynajmniej nie powinien tam sobie "grzebać" po 5 dniach nie miałam serca go w tym trzymać,,, - gdy poszlismy do wet-a na zdjecie szwów i obejrzenie - okazało się, że żadnej niteczki już tam nie ma. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.01.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Oj tak.... ciągłe palenie... eeep! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.01.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 cześć zazdroszczę Ci tego kominka,i tych fobii tez u nas niestety.... poczekamy przynajmniej rok z kominkiem(a na razie przewód z dopływem powietrza robi za "dowywentylowywacz" a a propos kota - to nasz kot chodził w takim kołnierzu , bo na początku przynajmniej nie powinien tam sobie "grzebać" po 5 dniach nie miałam serca go w tym trzymać,,, - gdy poszlismy do wet-a na zdjecie szwów i obejrzenie - okazało się, że żadnej niteczki już tam nie ma. pozdrawiam U nas do czasu zrobienia kominka rura poprowadzająca powietrze była zatkana, bo wiało strasznie Kot na razie bez rajtek, trochę się liże, ale nie szarpie (zresztą szwy są pod spodem, rozpuszczalne. Nestety w nocy ściągnęła sobie ubranko do połowy, ale na szczęście nic sobie nie zrobiła. Pilnujemy jej wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Raz już mieliśmy taką rekonwalescentkę. Taeraz czeka nas to razy dwa, bo mamy dwie kotki. Na jedną już chyba czas . Chcę zdążyć przed pierwszą rują. Drugą przykrość spotka później. Zastanawiam się, czy nie lepiej by było jednocześnie, bo wtedy obie by się źle czuły, a tak to boję się, że ta nieoperowana będzie dokuczała obolałej zaczepkami do zabawy. Odizolowanie ich od siebie też nie będzie łatwe, bo żyć bez siebie nie mogą ani chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.01.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ja bym ciachała obie jednocześnie. Może poczekaj z tą starszą. W jakim są wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Starsza ma 8 miesięcy. młodsza to zagadka. Kiedy ją znaleźliśmy w ostatnich dniach października, miała jeszcze ogonek jak ołóweczek i była malutka, ale radziła już sobie bez mamy. Ile mogła mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.01.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 ech, to różnica kilku miesięcy na pewno. Kurcze, nie wiem, jak będzie lepiej. A chcecie sterylizować przed pierwszą rują żeby nie mieć kłopotów, czy ze względów ideologicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.01.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Bardzo ładne pstryczki! Też czytałem z zapartym tchem jak walczyłas z kominkiem.. Bardzo Ci kibicowałem i cieszę się, że wszystko dobrze skończyło się. Ja zamierzam palic tylko okazjonalnie, gdyż.. jestem leniem i za częste palenie chyba znudzi mi sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts