dominikams 13.02.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Nie mam, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 15.02.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Hej Dominika. Pewnie już mieszkacie Ja w końcu zaczęłam, już za chwilkę mury i strop. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 20.02.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witaj Dominikams Juz od jakiegoś czasu śledzę twój dziennik, ale dopiero dziś sie ujawniam Okazuje się, że mieszkamy niedaleko siebie, a co więcej przez wiele lat mieszkałam( z rodzicami, zanim wyszłam za mąż) bardzo blisko twojego obecnego domku. Nawet udało mi się go zidentyfikować w rzeczywistości i zaświadczam, że "w realu" jest równie ładny jak na zdjęciach w dzienniku Zyczę powodzenia w ocieplaniu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 20.02.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witaj Dominikams Juz od jakiegoś czasu śledzę twój dziennik, ale dopiero dziś sie ujawniam Okazuje się, że mieszkamy niedaleko siebie, a co więcej przez wiele lat mieszkałam( z rodzicami, zanim wyszłam za mąż) bardzo blisko twojego obecnego domku. Nawet udało mi się go zidentyfikować w rzeczywistości i zaświadczam, że "w realu" jest równie ładny jak na zdjęciach w dzienniku Zyczę powodzenia w ocieplaniu, pozdrawiam No proszę, sąsiadka Witam, witam - zaraz skoczę popatrzeć na twój domek, może coś mi się uda zidentyfikować Ocieplenie się robi, póki co, bez przeszkód (po wczorajszym pechu należy nam się trochę odpoczynku od stresów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 21.02.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Hej Dominka! Życzę udanych warsztatów . Szkoda, że nie mieszkasz gdzieś blisko, bo ja jestem noga jeżeli chodzi o roślinki. A co do poddasza, to po ociepleniu napewno będzie cieplutko. U nas jest na poddaszu cieplej niż na dole Pozdrawiam gorąco!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 21.02.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No proszę, sąsiadka Witam, witam - zaraz skoczę popatrzeć na twój domek, może coś mi się uda zidentyfikować Ocieplenie się robi, póki co, bez przeszkód (po wczorajszym pechu należy nam się trochę odpoczynku od stresów) Nie wiem czy mój domek uda ci się zidentyfikować, bo to ok 2,5km od ciebie, tochę w innej okolicy, ale moi rodzice mieszkaj zaraz koło sklepu i niedawno robili sobie nowe ogrodzenie z ceglastego klinkieru Powodzenia w poszukiwaniach detektywistycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Proszę, proszę - warsztaty ogrodnicze! Jestem pod wrażeniem! Nie tylko warsztatów zresztą, tego, co się w domku dzieje też!Jeszcze tak się nieśmiało zapytam, czy wiosna nie kojarzy Ci się przypadkiem z wycieczką w okolice starego grodu Kraka? Oczywiście, gdy już wszystko posadzisz i zaszczepisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Widać Dominika podeszła profesjonalnie do urządzania ogrodu.. Stąd te warsztaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ubezpieczyliście dom od uszkodzeń podczas wichur? Warto jednak ubezpieczyć, sen spokojny się wtedy ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.02.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Sylwia - Ja tez jeszcze noga, ale już coraz krótsza Też żałuję, że nie mieszkasz gdzieś blisko, chętnie bym pooglądała w realu te wasze śliczności fillette - będę szukać koło sklepu, którego nazwa jest imieniem właściciela? Agduś - co, chcesz żebym ci ogródek przekopała? kze - tak naprawdę to zamierzam się zająć uprawą winorośli i produkcją wina mayland - ubezpieczenie mamy, ale chyba wykupimy jeszcze inne lub zwiększymy jego wysokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ostatnio i u mnie tak silnie wiało. Spałam wtedy w pokoju córki. Praktycznei 2 ściany to dach. Waliło, dudniło że sie obie obudziłyśmy. Mąż na dole nic nie słyszał. A ja myślałam, ze zaraz wszystko odfrunie. Pokrycie z blachodachówki więc było słychać deszcz. Postanowiłam, że napewno dobre ubezpieczenie wykupię, pomimo obecnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.02.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No właśnie, dopóki nic się nie dzieje, człowiek tak o tym nie myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Przekopywanie gliny Ci daruję, brzózek też nie trzeba przycinać ale dziecka by chętnie koleżanki zobaczyły. O sobie nie wspomnę przez skromność.Tak się zbestwiłam po tej wizycie Brazy, że tylko bym kogoś zapraszała i zapraszała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 PS. Nasz dom stoi bokiem do wiatru, więc wieje nam wzdłuż dachu, a nie prosto w niego. Mam nadzieję, że dachówek nie pozrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 To jak się zrobi całkiem wiosennie to musimy się umówić. Oczywiście jak już przekopię u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Dominiczko.... nooo, widzę że Wy też nie próżnujecie Wichury.... mam stracha mimo , że jeszcze nie mieszkam...po każdej wichurze jestem rano na budowie pooglądać czy dach jeszcze mam ... nie wyobrażam sobie jak to będzie jak już zamieszkam-przez pierwsze kilka wichur pewnie oka nie zmrużę A co do zjazdu muratora.... hm...kurcze- bardzo chciałabym pojechać - ale nie wiem czy zdołam się wyrwać...malowanie ścian, układanie paneli, kafli...itd...itp... ...mimo wszystko bardzo będę się starała żeby jednak pojechać i będzie mi bardzo miło spotkać wszystkich jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.02.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 http://images27.fotosik.pl/164/3781a0ed74ca4b02.jpg a mi sie bardzo podoba Wasze rozwiązanie. Wszyscy robią albo prostopadłe do okna albo równoległe bo ściany kolankowej. A u Was połączenie obu tych szkół, Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.02.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Dagga, kafle i panele zostaw chłopakom, a ty się tutaj wybieraj Pamiętasz, jak super było rok temu Rom - rozwiązanie jest fajne, bo daje możliwość położenia trochę więcej ocieplenia pod oknem (a to istotne rzeczy są), a jednocześnie okno nie wygląda tak trumnowato jak w przypadku, kiedy robi się po prostopadle do połaci dachu. U nas naprawdę wyglądałoby to beznadziejnie, bo mamy grubą warstwę wełny, więc zastosowaliśmy rozwiązanie pośrednie Ale efekty będzie widać dopiero po położeniu płyt i wykończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 26.02.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Dominiko, baaardzo dziekuje za komentarz i tyle milych slow. Wiec weszlam od razu na Twoj dziennik by zobaczyc co to za fajna osoba i....opad szczeny Kobieta wielofunkcyjna po prostu! I murarz, i ogrodnik, i estetka , i kobieta, i matka. Jak to mawia mlodziez - po prostu SZACUN Gratuluje domku, slicznych corci, macie swietna lazienke i jak widze - mase optymizmu. Pozdrawiam serdecznie i bede pilnie sledzic Twoje zmagania wykonczeniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.02.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Anirac - optymizm musi być, inaczej juz dawno bym to w cholerę rzuciła. A co do reszty uwag - no cóż, typowe zajęcia mnie nudzą, więc jakiieś alternatywy trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts