dominikams 09.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 O wy!!! Co się tak dopominacie? No coś tam skrobnę chyba Jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ktoś Ci w ten gąszcz laptopik podrzucił i kabelek jakoś przeciągnął?Trzymam za słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.06.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 He he Aga - dobry ten twój pomysł z ogrodem poki co - jest dokładnie odwrotnie - pustki!!!! Ponieważ nawieźliśmy ziemi, i jest łyso. Posadzone zostały drzewka i inne krzaczki, ale i tak pustynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.06.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 hej, hej fajnie że coś skrobnęłaś - pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 He he Aga - dobry ten twój pomysł z ogrodem poki co - jest dokładnie odwrotnie - pustki!!!! Ponieważ nawieźliśmy ziemi, i jest łyso. Posadzone zostały drzewka i inne krzaczki, ale i tak pustynia. Szkoda. Podobała mi się ta wizja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dominiczka.... co u Ciebie tak cichutko? Proszę o newsy i zdjęcia oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.07.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witanko Co się u Cię dzieje chodź na faje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 21.07.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witanko Co się u Cię dzieje chodź na faje kolejne 3 tygodnie i dalej żadnych postępów .....przynajmniej w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.07.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Gdzie te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nat 01.08.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 mam 2 pytania: 1. po co ten pseudo-parapecik pod oknem dachowym, bo nawet producent zacięcie pod regips robi tak, żeby płyta była pionowo, a nie skosem? 2. czy wiesz co się stanie z wełną mineralną "w płytach" umieszczoną w skosie dachu za kilkanaście lat? Nie lepiej było zastosować unimatę? jim (gościnnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paabllo 04.08.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam Bardzo mnie interesuje jedna sprawa jak wykończyliscie łączenia skosów na poddaszu i ścianki kolankowej pozdrawiam jak możesz to proszę wstaw jakąś fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Widzę że nie tylko ja się zagubiłam w czaso - przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 08.10.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dominiko, wszelki duch... . Widzę, że i u Ciebie dziennik zamienił się w miesięcznik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.10.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Oj tak, nawet nie w miesięcznik, ale na pewno w jakiś periodyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.10.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 witaj dominika:-) oj,błąkamy sie gdzies w tej czaso-przestrzeni, błąkamy ale nawet ostatnio przywiałomnie z powrotem na forum pozdrawiam serdecznie i cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.10.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Zeby to jeszcze miesieczniki byly, a to juz kwartalniki sa ... nie chce byc upierdliwa, ale od czasu do czasu byscie sie tak kochanienkie odzywaly no ja tez nie jestem swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.10.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Obiecuję za miesiąc się odezwać Drzwi już powinny być A w ogóle to jak miło was znów spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Przyszłam z rewizytą, witam się pięknie ze wszystkimi i od razu pochwalę kota!!!!! Cudne stworzenie z wyzierającą z oczu inteligencją!!!! I bardzo mi się podobają umywalki Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Też wpadam z wizytą coraz piękniej (tak jak u mnie) Co do przesadzania drzewek, to ja tak mam i bez wyraźnego powodu (u nas przeorane było w tamtym roku) zmienia mi sie czasem koncepcja no i czasami spojrzenie z tarasu czy też okna o róznych porach roku..... pozdrawiam serdecznie E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.10.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Brazko - witam w moich skromnych progach Kota faktycznie jest boska, uwielbiam ją To nasza druga kotka, starsza jest bardziej indywidualna, że tak się wyrażę, np.nigdy nie przychodzi posiedzieć na kolanach, ale potrafi okazać swoje przywiązanie, tylko trzeba to umieć dostrzeć Ave - piękniej, piękniej, ale się ciągnie A jeśli chodzi o przesadzanie, to niestety w którymś momencie trzeba przestać, bo jak tu tachać takie wyrośnięte giganty Więc się nie martw - samo ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts