Blechert 07.07.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Grzebałem w necie szukając czegoś zupełnie innego, ale trafiłem na ten wątek. Samotnie lewitował. I odruchowo dopisałem się W necie można spotkać się przypadkiem, jak z kolegą z wojska 20 lat później, na ulicy w centrum miasta przy wysiadaniu z auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 21.06.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 To ja też odświeżę Czy piasek rzeczny płukany nadaje się na podsypkę pod kostkę granitową??? Sprzedawca oczywiście twierdzi że jak najbardziej, mi się jednak wydaje że on się nigdy nie zagęści i kostki mogą się ruszać. Myślałam raczej o mączce granitowej lub piasku kopanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.06.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Myślałam raczej o mączce granitowej lub piasku kopanym dobrze myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 28.06.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Każdy piasek jest dobry. Byle nie glina lub czarna ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej83x 09.07.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Terenu nie masz podmokłego ? Sposobów kładzenia jest sporo. Jeśli teren nie jest w miarę utwardzony i mały to można zrobić wylewkę i na to kłaść kostkę przyklejając klejem, ale w Twoim przypadku to zbędne. Myślę, że wystarczy układać na piasku. Dodatkowo, kostka kostce nie równa, co sprawia, że nie musisz się martwić o to aby aż bardzo równo wszystko ułożyć. Można potem posypać piaskiem z cementem. Jest jeszcze jeden sposób. Tak mniej więcej to połowy kostki podsypać piaskiem z cementem, a od połowy takim pyłkiem (nie wiem jak to określić), który powstaje podczas szlifowania kamieni, też można to kupić w składach, gdzie sprzedają kamienie ogrodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts