ana-76 30.01.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 kaczor co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
..kaczor.. 31.01.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 kaczor co to ? Nazywa się to "K-10 postarzana", producent KAMAL. Jest to tradycyjna kostka trójelementowa, tylko o nieco bardziej klasycznym wyglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 08.02.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 A ja też mam zryza czy granit szary czy rudy . Dach mam czarny a elewację brązowo żółtą a nawet lekko pomarańczową i sam nie wiem jaką kostkę dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makoko 09.02.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam, polecam wszystkim usługi brukarskie firmy Jar-Bruk z Mazowsza. Tel. do właściciela 509 496 421, obiecałam, że będę ich polecała jak największej liczbie osób. Robili nawierzchnię z kostki granitowej u moich rodziców z Komorowie, efekt bardzo zadowalający... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslaw67 09.02.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Jak widzę Wasze osiągnięcia, to aż się wstydzę pokazać alejki przed moim domem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 09.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 odwagi! to tylko forum, wiele zniesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek121 09.02.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 (edytowane) ja mam kostkę nostalit jednak żeby była ładna to wymaga mycia kercherem przynajmniej dwa razy do roku , w przeciwnym razie szybko porasta mchem i łatwo "łapie bród" Edytowane 9 Lutego 2011 przez marek121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.02.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 :yes:Baaaardzo ładnie! Jestem zwolenniczką nostalitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 11.02.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 A ja też mam zryza czy granit szary czy rudy . Dach mam czarny a elewację brązowo żółtą a nawet lekko pomarańczową i sam nie wiem jaką kostkę dać. Z mojego doświadczenia wynika, że do jasnych elewacji klienci zamawiają kostkę szarą, a do żółtych i kolorowych kostkę szaro-rudą. A poza tym kostka szaro-ruda daje większe wrażenie, że to kamień a nie jakiś beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 27.03.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Popieram, tez wydaje mi sie ze szaro-zolta. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 31.03.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 I stało się jest 70% szara oraz ruda i czarna będzie mix mam teraz dylemat czy taras robic z kostki majster mówi, że lepiej betonową np libetu bo jest prosta a bruk krzywy i meble ogrodowe beda się kolebotać . Co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamgn 06.04.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 WitamJestem posiadaczką kostki granitowej od 12 lat i powiem szczerze że wymieniam z radością.Nie chodzi tu o wygląd-ten już się znudził ale przede wszystkim o odśnieżanie.Wkurzające,szczególnie jak są same kobiety w gospodarstwie.Mimo że położona dobrze to naturalne krzywizny są uciążliwe bardzo.Zmieniam na Libet piccolę.Śliczna.Aha,jeśli ktoś jest z Zielonej Góry to jest fajny ogród wystawowy Libetu obok centali rybnej, chyba al. zjednoczenia.Można dostać oczopląsu i wreszcie zobaczyś wszystko w realu.Fachowo doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 06.04.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam Jestem posiadaczką kostki granitowej od 12 lat i powiem szczerze że wymieniam z radością.Nie chodzi tu o wygląd-ten już się znudził ale przede wszystkim o odśnieżanie.Wkurzające,szczególnie jak są same kobiety w gospodarstwie.Mimo że położona dobrze to naturalne krzywizny są uciążliwe bardzo. Zmieniam na Libet piccolę.Śliczna. Aha,jeśli ktoś jest z Zielonej Góry to jest fajny ogród wystawowy Libetu obok centali rybnej, chyba al. zjednoczenia. Można dostać oczopląsu i wreszcie zobaczyś wszystko w realu.Fachowo doradzą. Cóż za wysublimowana autoreklama.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 07.04.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Cóż za wysublimowana autoreklama.... Jesteś pewien, że autoreklama? W prawdzie pierwsze słyszę, żeby ktoś wymieniał granit na kostkę betonową, ale może rzeczywiście odśnieżanie było tak uciążliwe, że ktoś postanowił to zmienić... A co do samej wymienionej wyżej firmy, to w najbliższą sobotę wybieram się do Szczecina obejrzeć na żywo ich produkty, czy to oznacza autoreklamę? pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 07.04.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jesteś pewien, że autoreklama? W prawdzie pierwsze słyszę, żeby ktoś wymieniał granit na kostkę betonową, ale może rzeczywiście odśnieżanie było tak uciążliwe, że ktoś postanowił to zmienić... A co do samej wymienionej wyżej firmy, to w najbliższą sobotę wybieram się do Szczecina obejrzeć na żywo ich produkty, czy to oznacza autoreklamę? pozdrawiam Basia Jeżeli ktoś rejestruje się na takim forum w dniu napisania postu i jest to jego jeden jedyny post, w którym na dodatek zachwala firmą z konkretnej miejscowości oraz podaje jej adres to na 100% jest to autoreklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamgn 07.04.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 jeśli chodzi o rzekomą autoreklamę to zwyczajnie byłam ciekawa opinii o Libecie- które w sumie znalazłam i które sie potwierdziły.przepraszam że kogoś pochwaliłam, a to że piszę post w tym samym dniu co rejestracja to też grzech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamilka 07.04.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Basiaw - a można wiedzieć, gdzie konkretnie w Szczecinie to można obejrzeć? Byłabym zainteresowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 07.04.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Basiaw - a można wiedzieć, gdzie konkretnie w Szczecinie to można obejrzeć? Byłabym zainteresowana... Na stronie Libetu są adresy wszystkich przedstawicielstw, to w Szczecinie zdaje się na Szczawiowej, w sumie nie wiem za bardzo gdzie to jest, z mapa będziemy jechać My jesteśmy zdecydowani na ich kostkę, projektantka dopracowuje nam projekt (oferta w cenie jeśli się kupi kostkę a jak nie, to mam projekt za 400 zł), tylko musimy się zdecydować, czy antyczna czy inna. Za poważna decyzja, żeby opierac się tylko na obrazkach w internecie, więc w sobotę ruszamy na Szczecin;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 07.04.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Przepraszam, wysłało mi się dwa razy:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamilka 08.04.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts