asiha 25.09.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 jaki kolor klinkieru proponujesz - biorąc pod uwagę zanieczyszczenia z drogi piaszczystej lub błotnistej w zależności od aury oraz z drzew -sosny, brzozy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiha 25.09.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 jaki kolor klinkieru proponujesz - biorąc pod uwagę zanieczyszczenia z drogi piaszczystej lub błotnistej w zależności od aury oraz z drzew -sosny, brzozy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 25.09.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 jaki kolor klinkieru proponujesz - biorąc pod uwagę zanieczyszczenia z drogi piaszczystej lub błotnistej w zależności od aury oraz z drzew -sosny, brzozy)? Nie wiem. Sama musisz dobrać do dachówki, albo elewacji. Mnie się podoba naturalny czerwony. To czy Ci się klinkier spodoba jako bruk musisz się sama naocznie przekonać i pojechać gdzieś zobaczyć go na podjeździe. Koniecznie na większej powierzchni, bo różne są gusty i guściki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 25.09.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 ile tam jest m2 - gdy robilem podjazd klinkier w kalkulacji wyszedł najdrożej - to będzie drogi podjazd - bardzo drogi.zdecydowałem sie osobiscie na granit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiha 26.09.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 ile tam jest m2 - gdy robilem podjazd klinkier w kalkulacji wyszedł najdrożej - to będzie drogi podjazd - bardzo drogi. zdecydowałem sie osobiscie na granit ok.80m, z klinkieru mam taras, więc wiem jak wygląda. Granitu nie chcę, mam opaskę i to wystarczy mi do czyszczenia z zanieczyszczeń lecących z drzew. Gładką powierzchnię łatwiej się czyści. Klinkier mogę kupić za 72zł/m, za ułożenie 30 zł/m, więc chyba tragedii nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 26.09.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 ok.80m, z klinkieru mam taras, więc wiem jak wygląda. Granitu nie chcę, mam opaskę i to wystarczy mi do czyszczenia z zanieczyszczeń lecących z drzew. Gładką powierzchnię łatwiej się czyści. Klinkier mogę kupić za 72zł/m, za ułożenie 30 zł/m, więc chyba tragedii nie ma.. jesli klinkier mozesz kupic po 72 zł to ok moj klinkier kosztował 2,85 zł brutto sztuka x 48 sztuk /m2 daje kwotę 136 zł/m2 patoka crh http://www.klinkieronline.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=52&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=83 plus ułozenie niwelacja piasek cement tak czy siak zdecydowałem sie na granit bo wyszło taniej acha i ogrodzenie mam czerwone i dach czerwony wiec za duzo by było tego czerwonego http://images51.fotosik.pl/493/54b37931e395ca4dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 26.09.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ładnie ci to wyszło ktoś z forum układał ? I jaki rozmiar kostek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 26.09.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 mam strasznie posraną sytuację z wodą.sąsiadzi sie podnosili o 30 - 40 cm moja działka jest na koncu a cała droga lokalna do posesji nie ma deszczówki i wszystko leci do mnie.podjazd 80 m2 jak to powiedzieli jest w kopertę i na srodku jest odwodnienie moja deszczówka czyli cała woda z deszczu leci do tego srodka. nie wiem czy piaskiem sobie nie zasyfie swojej deszczowki ale to czas pokaze.robiła mi to lokalna firma koszt z tego co pamietam około 15 K granit po 400 zł tona 11/9 cm dodatkowo mam problem z bramą piasek z fugi z gramitu wchodzi mi w bramę od spodu a tam są rolki i nie wiem czy nie zdupcę sobie rolek bo podobno rolki są podatne na takie rzeczy i mogą sie uszkodzic. https://picasaweb.google.com/114780603567233739312/20082013Podjazd?noredirect=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.01.2015 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 f.5 masz zajefajna brame i ogrodzenie. Jak sie domyslam to Wisniowski, co o ich produkcie sadzisz warte swej ceny?Jesli mozesz do napisz ile wyniosla Cie brama i pojedyncze przeslo?Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ConradBeata 06.02.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 to nasza, libet piccola, obrzeza plastikowe na równo z trawa, łatwiej kosić, kostka płukana chropowata mniej śliska w zimie, no i fajne łuki można z niej układać. Po 2 latach nic się z nią nie dzieje, mogła być trochę tańsza, dziś już można kupić płukaną o 1/3 taniej. Pomysł i wykonanie we własnym zakresie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafstraz 06.02.2015 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 (edytowane) oświećcie mnie co to za kostka i płytka tarasowa? 1. 2. 3 4. 5. Edytowane 6 Lutego 2015 przez rafstraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafstraz 06.02.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 (edytowane) Edytowane 23 Marca 2015 przez rafstraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 27.03.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) oświećcie mnie co to kostka i plytka tarasowa Przebarwienia spowodowane są różnym stopniem chlonnosci wody przez kostkę. Jakiej firmy jest ta kostka i płytki? Edytowane 27 Marca 2015 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.05.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Polecamy do obejrzenia nasz film z cyklu: Wybór na 5. Jakie 5 cech ma dobrej jakości kostka brukowa? Zobacz inne filmy poradnikowe murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata8485 08.12.2016 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Polecam Ci kostkę Drewbetu. Kupowałam w Jaworznie chyba slawia. wejdz przez google. Polecam fajni ludzie i fajne maja ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 29.08.2017 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Jako e na poprzedniej stronie była dyskusja nt. pasujących kolorów kostki proszę o radę, jaki kolor kostki do takiej elewacji/dachu/ogrodzenia? Chodzi mi po głowie kolor szary, ale czy on będzie pasował do brązów, czerwonego i ecru elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konradinio2x 12.09.2017 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Najbardziej mi się podoba naturalny kamień, a nie kostka brukowa. Myślę nawet o tym, żeby położyć sobie na podjeździe kocie łby, bo to fajnie wygląda. Ścieżki też mam zamiar tak zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.09.2017 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Najbardziej mi się podoba naturalny kamień, a nie kostka brukowa. Myślę nawet o tym, żeby położyć sobie na podjeździe kocie łby, bo to fajnie wygląda. Ścieżki też mam zamiar tak zrobić. Kocie łby szczególnie polecam do odśnieżania. Przy gołoledzi też jest bardzo miło. No i w szpilkach kobiety na niej fajne wygibasy robią, jest kupa śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 13.09.2017 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Kocie łby szczególnie polecam do odśnieżania. Przy gołoledzi też jest bardzo miło. No i w szpilkach kobiety na niej fajne wygibasy robią, jest kupa śmiechu. Mnid podoba się nawierzchnia z granitowej kostki tej drobnej. Kostka betonowa współczesna jest nic nie warta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.09.2017 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Mnid podoba się nawierzchnia z granitowej kostki tej drobnej. Kostka betonowa współczesna jest nic nie warta. Walory estetyczne nie zawsze idą w parze z praktycznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts