ewanz 26.08.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 ja też nigdy: ani z jednej ani z drugiej, ale niedługo będę praktykować dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 04.09.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 A ma ktoś może kostkę Polbruk City albo Jadar Luna, bez posypki, i mógłby podzielić się zdjęciami?Chcieliśmy Libet Akropol, ale nasz brukarz, wybrany na drodze długich eliminacji, akurat Libetu nie ma. Pewnie można zmienić brukarza, ale mamy tylko 40m2 do ułożenia, i strasznie nam się krzywią brukarze, że tak mało, a jak skończą się krzywić to dają cenę zaporową. Ot taki to kryzys mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 05.09.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 no tak 40 m2 to całe nic więc tym bardziej czy nie lepiej na tak małej powierzchni kamień położyć i mieć spokój z posypkami, przebarwieniami, i innymi wykwitami....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 05.09.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 no tak 40 m2 to całe nic więc tym bardziej czy nie lepiej na tak małej powierzchni kamień położyć i mieć spokój z posypkami, przebarwieniami, i innymi wykwitami....? Pewnie lepiej Tylko że za kostkę granitową powiedzieli nam 250 zł/m2. A do tego dojdzie jeszcze jakaś kwota za część podjazdu poza naszą działką, powiedzmy 30m2.. I jak to się wszystko doda do kupy to wychodzi naprawdę porządna kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 05.09.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 A ma ktoś może kostkę Polbruk City albo Jadar Luna, bez posypki, i mógłby podzielić się zdjęciami? Mam Polbruk City na tarasie, ale płukany a nie gładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 05.09.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Eh, z tego Polbruk City chyba nic nie wyjdzie ostatecznie, dziś brukarz nam powiedział że obdzwonił wszystkie znane sobie hurtownie i nigdzie go nie mają. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 05.09.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 My kupowaliśmy w PSB, sprowadzili nam na zamówienie, bo zależało nam na tej kostce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 09.09.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Planuje polbruku około 180m2 w związku z tym myślę jak obniżyć koszt położenia. Czy ktoś z was wykorzystał może kostkę grafitową typu Holland bez frezu i do tego dać droższą kostkę płukaną białą. Biała kostka by odcinała brzegi + dodatkowe motywy ozdobne. Ktoś to przerabiał i może pokazać efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 10.09.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 alien01 - żeby potanić a zarazem podnieść standard podjazdu proponuję zwrócić uwagę na łupek granitowy. m2 kosztuje poniżej 20 zł. Zdjęcia naturalnego łupka u mnie na stronie w cenniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 17.09.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 proszę, podzielcie się ze mną Waszą wiedzą w temacie:1)czy przy układaniu kostki za cięcie obrzeży krawężnikowych o szer. 6cm płaci się dodatkowo? U mnie krwężnik bedzie szedł po delikatnym łuku tworząc miejsce na rabatę kwiatową.2) ile wynosi wykonanie odwodnienia przy pomocy zamontowania czyszczaków i rury drenarskiej?3) jaka szeroka fuga ( z piasku) może być przed drzwiami wejściowymi do domu? czyli jak blisko progu powinna dochodzić kostka? będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 17.09.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 ewanz - jaką kostkę masz na myśli? Betonówka czy granit? Łuki to kupa roboty zwłaszcza w betonówce. Granit jest bardziej plastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 17.09.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 chodzi mi tylko o kwestie krawężników. Do nich dołożona jest kostka betonowa Akropol z Libetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salateria 18.09.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Ja mam do położenia ponad 300 metrów kostki. Wybrałam Libet, ale nasz brukarz nie chce kłaść Libetu. Mówi, że beton to beton i Awbud to jest to samo. Nie wiem co mam robić teraz. Brukarz fajny, przystępny cenowo za robociznę, ale uparty jak osioł. Inny brukarz zrobi Libet ale robociznę ma droższą o 40 zł na metrze. Przepłacać za Libet? Możecie sobie łatwo policzyć ile przepłacać;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 18.09.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 moim zdaniem nie ma sensu przepłacać za libet, mam ja. Inna sprawa, że brukarz który szantażuje (jak zrozumiałem) inwestora to ciekawa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 19.09.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ja tam nie dziwię się brukarzowi. Jeśli on ma złe doświadczenia z daną firmą, to się upiera, bo potem będzie na niego. Klienta nie będzie interesowało dlaczego kostki się rozpadły. Powie, że to on za mocno dobijał. Przeczytajcie sobie wątek na forum o Libecie. Polubicie granit bo 4x mocniejszy i tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.09.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ja mam Libet i będę go broniła.Co do granitu mam natomiast inne zdanie i nawet nie brałam go pod uwagę wybierając kostkę przed dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 21.09.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.09.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 alien01 - żeby potanić a zarazem podnieść standard podjazdu proponuję zwrócić uwagę na łupek granitowy. m2 kosztuje poniżej 20 zł. Zdjęcia naturalnego łupka u mnie na stronie w cenniku. Jak daleko sięgacie na terenie kraju z usługami? Bo z wysyłką to już wyczytałam, że na cały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 21.09.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 dorkaS - wszystko zależy od wielkości zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 21.09.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 a jak wygląda sprawa ogrzewania podjazdu gdy mamy kostkę granitową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts