Nefer 18.05.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Dopiero dziś drugi dzień - stan prac na wczoraj : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 18.05.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Liwko - gdy masz gotową podbudowę, wtedy ostanie 15 cm do powierzchni zero wypełniasz suchym betonem w który wbijasz każdy łupek osobno. Najczęściej pionowo bo są za chude na kładzenie płasko. Duże idą płasko. Towar luzem na kupie i efekt po ułożeniu - zdjęcia w cenniku na mojej stronie, pozycja nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 18.05.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Nefer- bardzo elegancko wygląda ta kostka... co to za firma? a te białe wstawki to co?? bardzo mi się podoba to połączenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.05.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Na razie nie widać jej urody, bo jest zakurzona, niezaimperegnowana i w ogóle jest "w trakcie" Nie widać też na zdjęciu, że ma fajnie pofałdowaną powierzchnię. To Kefal : http://www.kefal.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=71&Itemid=83 U mnie połączenie Deva ciemny brąz i Deva Elite szary (choć w rzeczywistości jest on raczej śmietankowy - to kostka płukana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.05.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Tu widać jej rzeczywisty kolor : Prace trwają : polewanie w celu związania podsypki. wyjście z domku : Pdd oknem kuchennym - klombik - nie wiadomo co tam będzie rosło - po prawej chodnik do śmietnika widok na śmietnik od strony ogrodu : chodnik z boku domu : Prace trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.05.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Liwko - gdy masz gotową podbudowę, wtedy ostanie 15 cm do powierzchni zero wypełniasz suchym betonem w który wbijasz każdy łupek osobno. Najczęściej pionowo bo są za chude na kładzenie płasko. Duże idą płasko. Towar luzem na kupie i efekt po ułożeniu - zdjęcia w cenniku na mojej stronie, pozycja nr 1. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 19.05.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 nefer ładny podjazd z tej kostki - jaka cena kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.05.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Nefer, tylko bardzo uważajcie przy gołoledzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Liwko :) Na szczęście powierzchnia pofałdowana - a po pasach będzie łatwiej do domu trafić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.05.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Liwko :) Na szczęście powierzchnia pofałdowana - a po pasach będzie łatwiej do domu trafić :) To że po pasach łatwiej to ja wiem:D, ale to pofałdowanie, podczas gołoledzi, właśnie będzie szczególnie niebezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 29.05.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 A co radzilibyscie polozyc na stromy wjazd do garazu w piwnicy, zeby nie bylo sliskie w zimie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 04.06.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 w naszym regionie bardzo popularna jest kostka firmy gladio . tez mam kilku znajmoych co ja kładło i sa zadowoleni. my kostke bedziemy robić pewnie za kilka lat. ale fajnie popatrzec jak kto s ma juz wsyztsko na osttani guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.06.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 A co radzilibyscie polozyc na stromy wjazd do garazu w piwnicy, zeby nie bylo sliskie w zimie? Ja bym zrobił ponacinany w poprzek i z lekkim spadem beton. Położył bym pod niego kable grzejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 05.06.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 ellaj - płyty granitowe płomieniujemy, żeby nie były śliskie. Pod wpływem płomieniowania są jak papier ścierny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.06.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Kupilismy kostke betonowa. Mam nadzieje, ze sie nie pozabijamy na niej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 09.06.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 My zamówiliśmy na taras i opaskę kostkę z Libetu - Natulit i Romano wszystko w kolorze piaskowo - beżowym. Jak dla nas wzór i kolor super.Wcześniej zrobiliśmy schody z kostki z Jadaru i palisadę z podkładów kolejowych. Jadar coś nie dba o swoją ofertę. Reklamuje kolory, ale później okazuje się, że ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6mastroiani 12.06.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Osobiście proponuje kostkę granitowa, wizualnie i praktycznie jest bardzo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaziokrol 13.06.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 ja co do kostki brukowej moge powiedziec tylko ze nie patrzcie na konca na wyglad a na szczeliny jakie sa pomiedzy kostkami, polozylem 5 lat temu przed domem kostke nie wiem jaki to ko konca wzor ale cos takiego ze mozna ukladac je i rowno i w kola roznego rodzaju, powiem wam tragedia, po roku mam pelno mchu pomiedzy kostka bo szczeliny jednak jak kostka nie jest rowna sa nie uniknione!! niepolecam zadnych wymyslinych ksztaltow !!! chyba ze z jakies wzorki fajne ale to z typowo dopasowanych kostek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salateria 14.06.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Nefer, kostka boska! Też się zastanawiam nad opaską wokół domu w kolorze kasztanowym. Ale mi dałeś do myślenia. Wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A dziękuję - myśl, kombinuj. Mnie się podobają takie poste formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts