bikosa 14.07.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Poszukuję inspiracji "ubraniowej" dla okna w kuchni. Mój domek to niby dworek i styl wnętrza nawiązuje do projektu.Odpadają więc nowoczesne aranżacje. Mam 2 okna o wymiarach 85x150cm rozdzielone słupkiem około 30cm. Ważne jest także to aby zasłony/firany lub cokolwiek innego było nieprzezroczyste nocą. Szafki w kuchni są drewniane, buk wybiarwiony na orzech, blat kremowy. Czy mogę liczyć na Waszą pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 15.07.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 A przeglądałaś ten wątek?http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=26639&postdays=0&postorder=asc&start=120 Nie znalazłaś nic inspirującego? (jest tam trochę fajnych "sznurkowych" i "ściereczkowych" dekoracji).A żeby się zasłonić nocą - może rolety (takie tylko na szybę) zbliżone kolorem do blatu, będące tłem dla "dekoracji właściwej" okien. Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.07.2006 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Dzięki UKF- szukałam podobnych tematycznie wątków ale nie wpadłam na dekorację i użyłam słowa aranżacje . Teraz za Twoja radą przejrzałam i niektóre propozycje są całkiem całkiem ale nic mnie nie "rzucił na kolana". Może ktoś bedzie miał jeszcze jakies zdjęcia z dworków z oknem kuchennym w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts