Iwona Sudol 29.03.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witam Widziałam w dzienniku schody - rewelacja! Co prawda moje będą proste, ale o takim wykończeniu właśnie myślałam. Czy mogę zapytać o koszt takiego wykończenia razem z balustradą? Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 29.03.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 7500;- za wszystko, na gotowo (materiały + robocizna)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.03.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Z okazji zbliżających się Świąt Wielkiej Nocy Tobie i Twoim bliskim życzymy wszystkiego co najlepsze. http://www.lesforum.webd.pl/kartki/upload/images/wielkanoc/wielkanoc011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 11.04.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dzięki Również pozdrawiam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 WESOŁEGO ALLELUJA ŻYCZY MONIKA http://bi.gazeta.pl/im/8/3992/z3992198X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 12.04.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 14.04.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Podczytuje sobie Wasz dziennik, super Wam idzie! Ale z kolorami poszaleliscie... nie moja sprawa (nie obraz sie), ale jak dojda jeszcze malunki, obrazki, zabawki, to dopiero bedzie czad! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 15.04.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Świadomy wybór Dzieciaki muszą mieć kolorowo. Każdy pokój żyje swoim życiem, jednak zestawienie razem tych zdjęć rzeczywiście wygląda odpustowo Ale wystarczy, że na dole w salonie będzie stonowany beż/brąz i się wyrówna ps Kiedyś też podejrzałem Twój dziennik i pamiętam fajne panele/deski, a szarości na ścianach pokazywałem żonie celem zastosowania u nas, ale bezskutecznie. No i ten pomysł z kamieniami w podłodze... fajny i oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 15.04.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 http://www.komiksownia.republika.pl/dzialka/11_04_09_panele.jpg co to z panele u was zejebiocha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 15.04.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Te "deseczkowe" to Listone Colorado (AC4, 7 mm) firmy Classen za 40 złociszy Odlot w małym pomieszczeniu, w dużym bym nie ryzykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 15.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Te "deseczkowe" to Listone Colorado (AC4, 7 mm) firmy Classen za 40 złociszy Odlot w małym pomieszczeniu, w dużym bym nie ryzykował mogę zapisać to zdjęcie u siebie. bardzo mi się podobają takie inne niż wszystkie i na bank nie będzie syfu widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 20.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 cześć Jaro!Przepiękne te schody, powiesz ile kosztowały? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 21.04.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 7500;- za wszystko, na gotowo (materiały + robocizna)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezzz 25.04.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam Jaro Przeglądam twój dziennik i bardzo się cieszę widząc postępy w budowie, gdyż zaczynam nabierać coraz więcej wiary, ze wiele robót wykonam sam takich jak chociażby płot, kafle w piwnicy czy ocieplenie poddasza, jeśli nie będziesz miał nic przeciwko pewnie w przyszłości odezwę się po wskazówki (np. ten patent na zalewanie słupków pomiędzy płytami zamiast gotowych łączników:D) , ale na razie dopiero będę wstawiał okna, wiec mam pytanie: jakie wymiary ma to dzielone okno na parterze na lewo od drzwi wejściowych, moje parę okien będzie 1200/1500 i zastanawiam sie czy robić 2 skrzydła, bo jedno może będzie za szerokie i niepraktyczne, dzięki, pozdrawiam i trzymaj tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 26.04.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dzięki, Martinezzz. Jeśli chodzi o samodzielne wykonanie różnych prac, to oprócz radochy masz naprawdę przeliczalne, niemałe sumy pozostawione w kieszeni No chyba, że ten czas przeznaczyłbyś normalnie na zarabianie pieniędzy. Wtedy mniej, he,he... Okno (patrząc od frontu domu), to na lewo od ganku, jest standardowe dzielone 120/150. Pozdrawiam i służę pomocą w miarę możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 26.04.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Właśnie powiedz mi Jarku jak to jest z tymi drzwiami wewnętrznymi. Jedni zakładają te drzwi prze układaniem płytek, podłog i malowaniem. Inni już po tym wszystkim, tak jak Ty. Czy to zależy od tego, jaką ościeżnicę chcemy mieć? Jeśli ma być stała to ma być wstawiona przed płytkami i malowaniem, jeśli regulowana to po malowaniu?Który sposób jest lepszy, który tańszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 26.04.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Przy moich regulowanych Porty producent zaleca stawiać na gotową podłogę. Tak naprawdę nie bardzo wiem od czego to zależy. Najczęściej ościeżnice metalowe wpuszcza się w podłogę. Ale na pewno więcej kłopotu jest wtedy przy równym docinaniu wokół niej płytek czy klepki. Dlatego uwijałem się z panelami, żeby na styku z ościeżnicą nie było żadnych szpetnych szpar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 27.04.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Jaro! Czytam co pare dni Teoj dziennik, super Wam idzie, sporo rzeczy mi sie podoba:) Mam pytanie o plytki z ostatnich zdjec - drogie byly? Gdzie kupione? Jak sie nazywaja? Kolor mi pasuje, a musze cos polozyc na schody na dworze...czy klej elastyczny pod nie jest ok? dziekuje za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts