jaro71 23.09.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 W zeszłym roku na lekkie dogrzewanie brałem od nich właśnie z Sosnowca i nie było żadnych problemów - chyba są porównywalne. No, ale będę mądrzejszy po paru sezonach, jak będę kupował, palił i porównywał różne rodzaje ps. polecam wątki ekogroszkowe, tam są mądrzejsi ode mnie np. ten: http://forum.muratordom.pl/piece-na-ekogroszek-z-zasobnikiem,t56356-2340.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.09.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Gratulujemy przebycia tej trudnej i niebezpiecznej drogi.GRATULUJEMY WŁASNEGO DOMKU!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 30.09.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Gratulujemy przebycia tej trudnej i niebezpiecznej drogi. GRATULUJEMY WŁASNEGO DOMKU!! Dzięki bardzo Łatwo nie było. I dalej nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 16.10.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam Jaro , śliczne masz kolory pokoików na górze, takie wesołe. Bardzo podobają mi sie panele w pokoju żółto-różowo-niebieskim. Możesz zdradzić jaki rodzaj i kolor jest tych paneli. Ładnie pasują do takich wnetrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 19.10.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam Jaro , śliczne masz kolory pokoików na górze, takie wesołe. Bardzo podobają mi sie panele w pokoju żółto-różowo-niebieskim. Możesz zdradzić jaki rodzaj i kolor jest tych paneli. Ładnie pasują do takich wnetrz. Cześć Panele są firmy Classen, moje to teak borneo, allegro structure, link tutaj: http://www.classen.pl/www/duze_foto.php?id=3105 Około 34 zł za metr Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 16.02.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witaj, Przeczytałem Twoją starą wypowiedź na temat papy na chudziaka. Miałeś chyba wątpliwości czy nie będzie problemów z zapachem w domu. W dzienniku zobaczyłem, że zdecydowałeś się jednak położyć papę i na to folię budowlaną. Czy to rozwiązanie się sprawdziło? Czy w miałeś problem z zapachem papy w domu? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 17.02.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Zdecydowałeś się jednak położyć papę i na to folię budowlaną. Czy to rozwiązanie się sprawdziło? Czy w miałeś problem z zapachem papy w domu? Cześć! Eeee, z tym smrodem to były jakieś mity... Zero zapachu, no ale jak ma być, skoro na to poszedł styropian, folia, wylewka, klej, gres. No ni ma bata żeby cokolwiek czuć Teraz to cieszę się że dałem tą papę, ale powinienem bardziej się postarać nad jej ciągłością. Na jednej z działówek jest wilgoć, a na zdjęciach widzę, że izolacji tam zabrakło... Dokładność i ciągłość izolacji to podstawa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 28.07.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam wpadłam się przywitać - w tym roku zaczęliśmy budowę w Targówce, tyle że chyba po drugiej stronie ulicy bo do torów mamy jakiś 1 km gratuluję ukończenia budowy. Bardzo miły i przytulny domek. A kostka wokół domu - mistrzostwo świata - nie ma jak satysfakcja z dobrze wykonanej pracy, którą zrobiło się samemu. Ja własnie ściagnęłam instrukcje układania kostki i pokazałam mężowi mówiąc " e tam dasz radę sam" - spojrzał w instrukcję, na mnie i cisza. Jak się kaska skończy to pewnie wrócimy do tego tematu My jesteśmy teraz na etapie stan surowy otwarty, jeśli można chętnie węzmę od Ciebie namiary na Pana kominkowe, sprawnie mu poszło i efekt ok, czy jeszcze kogoś możesz polecić z okolic: tynki, wylewki, gipsy, Pan glazurnik, hydraulik etc z góry dzięki pozdrawiam i będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 14.09.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Witam wpadłam się przywitać - w tym roku zaczęliśmy budowę w Targówce, tyle że chyba po drugiej stronie ulicy bo do torów mamy jakiś 1 km gratuluję ukończenia budowy. Bardzo miły i przytulny domek. A kostka wokół domu - mistrzostwo świata - nie ma jak satysfakcja z dobrze wykonanej pracy, którą zrobiło się samemu. Ja własnie ściagnęłam instrukcje układania kostki i pokazałam mężowi mówiąc " e tam dasz radę sam" - spojrzał w instrukcję, na mnie i cisza. Jak się kaska skończy to pewnie wrócimy do tego tematu My jesteśmy teraz na etapie stan surowy otwarty, jeśli można chętnie węzmę od Ciebie namiary na Pana kominkowe, sprawnie mu poszło i efekt ok, czy jeszcze kogoś możesz polecić z okolic: tynki, wylewki, gipsy, Pan glazurnik, hydraulik etc z góry dzięki pozdrawiam i będę zaglądać Cześć Aneta, właściwie tu nie zaglądam od czasu jak zmienili forum, bo to totalna porażka, zniechęciło okrutnie, nieporęczne i w ogóle kupa Jeśli chodzi o kominkarza to robiła mi firma Fordon a konkretnie pan Paweł Fordoński (502333781), bardzo sympatyczny i kompetentny gość. Polecam. Z innych fachmanów mogę polecić elektryka (Mirek 605551972), doradzi, podpowie i na pewno zrobi ok (ostatnio poprawiał po trzech ekipach u znajomej spapraną instalację). Reszta moich fachowców miała jakiś feler, mniejszy lub większy. No może oprócz stolarza od schodów (Krusiewicz 504198554) i od elewacji (Balcer 609292495). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts