e-Mandzia 23.10.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Jaro, Gratulacje wielkie ! Jest kolejna Inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 23.10.2007 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Jaro, Gratulacje wielkie ! Jest kolejna Inwestorka Dzięki! Będzie trza podwyższyć płot jak te wszystkie kawalery się zaczną pchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 23.10.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Jaro, Gratulacje wielkie ! Jest kolejna Inwestorka Dzięki! Będzie trza podwyższyć płot jak te wszystkie kawalery się zaczną pchać Jaro, nie podwyższaj płota, będziesz miał większy wybór - wpuszczaj tylko tych z domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 23.10.2007 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Jaro, Gratulacje wielkie ! Jest kolejna Inwestorka Dzięki! Będzie trza podwyższyć płot jak te wszystkie kawalery się zaczną pchać Jaro, nie podwyższaj płota, będziesz miał większy wybór - wpuszczaj tylko tych z domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 03.11.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 HEJ..jak równiotko i jakbym nie mieszkała w PL, to powiedziałabym że u WAS wiosna!!!! nie wiem czy nawet sam snajper na podstawie zdjecia jest w stanie cos powiedziec????? Moj maz snajperem nie jest, ale pokaze mu zdjecie tego cos...to moze rozpozna z odległosci 60km....!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 04.11.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 TO COŚ- przypomina minę przeciwczołgową....ale, to nie znaczy żę nią jest, bo przez komputer nie widać za dobrze, pozatym nie wiemy jak wygląda z drugiej strony.....dlatego na dwoje babka wróżyła- ale NIE wykluczam że może nią nie być!!....lepiej zostaw to bezpiecznie i wołaj kogoś mundurowego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yar65 04.11.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 nie wiem czy nawet sam snajper Po pierwsze to saper się zajmuje rozbrajaniem min a snajper to tzw. strzelec wyborowy - tu na pewno sie nie przyda. Jeśli jeszcze sprawy nie załatwiłeś, to zgłoś swoje spostrzeżenia do jednostki wojskowej w Mińsku (Ośrodek Szkolenia ŻW) - tel. chyba 25 7583091, nie w Barczącej. Powinni Ci pomóc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 04.11.2007 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Teścio ponoć pojechał, obejrzał, stwierdził, że to bęben hamulcowy i wyrzucił na kupę złomu. Mam nadzieję, że postawił słuszną diagnozę Yar65, kiedy dekarze ruszają z kopyta u Ciebie, bo zima idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yar65 04.11.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Yar65, kiedy dekarze ruszają z kopyta u Ciebie, bo zima idzie? Zapowiadali się na jutro /poniedziałek/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yar65 05.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Zapowiadali się na jutro /poniedziałek/. Przyjechali w 3 osoby. Są z okolic Łukowa. Będą mieszkać u mnie na działce Przywieziono dachówkę, tzw. "część ceramiczną". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 05.11.2007 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Zapowiadali się na jutro /poniedziałek/. Przyjechali w 3 osoby. Są z okolic Łukowa. Będą mieszkać u mnie na działce Przywieziono dachówkę, tzw. "część ceramiczną". Ja dziś też u Zapolskiego podpisałem umowę. Dachówa jest od ręki, dekarz też już może, ale poprosiłem o minimum 2 tygodnie luzu na załatwienie kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.11.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Teścio ponoć pojechał, obejrzał, stwierdził, że to bęben hamulcowy i wyrzucił na kupę złomu. Mam nadzieję, że postawił słuszną diagnozę Yar65, kiedy dekarze ruszają z kopyta u Ciebie, bo zima idzie? Jeśli kupa złomu jest nadal w stanie nie naruszonym, to zapewne diagnoza była trafna a gdzie ta kupa złomu - chyba na Waszej działce, to raczej nie !? A dobrym ludziom, to i ja mam za co dziękować - chodzi mi o Yar65 A w temacie ziemii, to rzeczywiście w atrakcyjnej cenie trafiłeś. A jak ładnie i równo i domowo już się u Ciebie robi - kiedy u mnie przestaną jeździć te wywrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 06.11.2007 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 A w temacie ziemii, to rzeczywiście w atrakcyjnej cenie trafiłeś. A jak ładnie i równo i domowo już się u Ciebie robi - kiedy u mnie przestaną jeździć te wywrotki Przespalem sprawe, bylo tych wywrotek z 15 ale znalazlem ich jak juz mieli tylko 3. Sypali w jakis staw . Moze sie jeszcze odezwa, bo powiedzialem ze wezme wiecej jak bedzie cos dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yar65 26.11.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Jaro jak wygląda przebieg załatwiania dachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 27.11.2007 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Jaro jak wygląda przebieg załatwiania dachówki? Nie piszę na razie żeby nie zapeszać, ale dachówa opłacona, dostawa i dekarz w tym tygodniu. Oby... Jeśli będzie wyglądała tak jak u Ciebie to bajka. Ty masz chyba red brown? Czy ceglastoczerwoną, bo różnica między nimi na moje oko niewielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yar65 27.11.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 masz chyba red brown? Tak, właśnie taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yar65 01.12.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Znam te numery z nieodbieraniem telefonu. Co do wyliczania ilości dachówki to u mnie tez się nie popisali - jednych zabrakło, innych zostało w nadmiarze. Mimo to widać postęp prac i to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 06.12.2007 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Znam te numery z nieodbieraniem telefonu. Co do wyliczania ilości dachówki to u mnie tez się nie popisali - jednych zabrakło, innych zostało w nadmiarze. Mimo to widać postęp prac i to jest najważniejsze Ciesze sie z postepu, ale troche martwie roznymi odcieniami dachowki. Dekarz - poczciwy chlopina, mowi zeby odczekac jak dachowka nabierze jednakowo wilgoci i wtedy ocenic czy reklamowac. Sprzedawca mowi ze jak bedzie laciaty dach to mozna sprobowac zareklamowac u Niemca. Ciekawe tylko z jakim skutkiem. Po przestudiowaniu forum na ten temat szczerze watpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yar65 06.12.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 troche martwie roznymi odcieniami dachowki. Dekarz - poczciwy chlopina, mowi zeby odczekac jak dachowka nabierze jednakowo wilgoci i wtedy ocenic czy reklamowac. Sprzedawca mowi ze jak bedzie laciaty dach to mozna sprobowac zareklamowac u Niemca. Ciekawe tylko z jakim skutkiem. Po przestudiowaniu forum na ten temat szczerze watpie Jarek, jak sobie wyobrażasz taka reklamację? 1. Przyjedzie przedstawiciel Zapolskiego i oceni, że dachówka nadaje się do reklamowania. 2. Dekarz pozdejmuje Ci część dachówek z dachu. 3. Zapakujecie to na paletę i Zapolski przyśle samochód, żeby to zabrać. 4. Wyślą towar do Niemiec. 5. W Niemczech zweryfikują reklamację - zakładam, że w porządnej firmie jest dział kontroli produkcji, więc ta reklamowana dachówka na pewno przechodziła weryfikacje przed jej wysłaniem z Nelskampa w świat. 6. Reklamacja zostanie przykładowo odrzucona. Pytanie: Kto zapłaci koszty? Jak będzie przez ten czas pokryty dach? Coś mi się wydaje, że mogą być wielkie problemy z tego. Ja bym odpuścił. Raczej ten dach wyrówna kolor po jakimś czasie. Może dożyjemy tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 06.12.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 1. Przyjedzie przedstawiciel Zapolskiego i oceni, że dachówka nadaje się do reklamowania. 2. Dekarz pozdejmuje Ci część dachówek z dachu. 3. Zapakujecie to na paletę i Zapolski przyśle samochód, żeby to zabrać. 4. Wyślą towar do Niemiec. 5. W Niemczech zweryfikują reklamację - zakładam, że w porządnej firmie jest dział kontroli produkcji, więc ta reklamowana dachówka na pewno przechodziła weryfikacje przed jej wysłaniem z Nelskampa w świat. 6. Reklamacja zostanie przykładowo odrzucona. Jak by tak miala wygladac reklamacja, to bym odpuscil. Ale jakby sie okazalo ze co piata osoba idaca ulica smieje sie z daleka na widok mojego laciatego dachu to mam takie "mrzonki": Jesli wystarczy wyslane do Nelskampa zdjecie z potwierdzeniem od naszych handlowcow i przyslaliby nowa dachowke a potem zabrali stara, oplacili dekarza za wymiane, serdecznie przeprosili to chyba bym sie wysilil i zareklamowal Ale chyba jednak odpuszcze. Jak to ja, niestety... Glazure w mieszkaniu tez mam przez pomylke w dwoch odcieniach, byly nerwy a teraz tego nie zauwazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts