Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kamień przy wejściu - gardło uratowane:)

jak zrobić  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. jak zrobić

Recommended Posts

no prosze jakie te Krakusy goscinne..ech te stereotypy

:wink:

nio - trzeba zwalczać, nie? :wink:

Ech nie, oni raczej czekaja na re-costam...

na re-co czekamy??

re-coś tam, chyba re-wizyta :roll: z kolacją 8) :wink:

To tez moze byc :)

Chodzlo mi o (takie trudne slowo) rewanż :D

mnie o kolację oczywiście najpierw kawa 8) :wink:

• Odpowiedzi 78
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Majka, duza jestes, jakbys chciala, zeby Ci forumowiecze dom zbudowali, to mialabys Gargamela na projekcie i bylabys na etapie fundmanetow, bo wszyscy by sie klocili w jakiej technologii budowac.

Ktos (chyba Zielona) mial kiedys taka sygnature: "To jest moja opinia i ja sie z nia zgadzam". Zgodz sie z walsnym zdaniem i bedziesz zadowolona.

Majka - powiedz przy okazji jaki gruby dałaś kamień i czy został Ci kapinos nad cokołem? Czeka mnie podobna robota i nie wiem jakie najcieńsze mogą być płytki kamienne?

W sprawie głównej - byłbym za rozwiązanie proponowanym przez Gryfpc

Pozdrawiam

rafgam

kamień ma od 1 do 2 cm grubości. I jest zlicowany z tynkiem, może nawet trochę wystaje poza. Tak chcieliśmy.

8)

Sorry, że drążę - czym kleiłaś go (pod spodem styropian?) Czy robisz jakąś obróbkę wystającej części kamienia żeby zapobiec wnikaniu wody?

Dzięki

rafgam

Majka - powiedz przy okazji jaki gruby dałaś kamień i czy został Ci kapinos nad cokołem? Czeka mnie podobna robota i nie wiem jakie najcieńsze mogą być płytki kamienne?

W sprawie głównej - byłbym za rozwiązanie proponowanym przez Gryfpc

Pozdrawiam

rafgam

kamień ma od 1 do 2 cm grubości. I jest zlicowany z tynkiem, może nawet trochę wystaje poza. Tak chcieliśmy.

8)

Sorry, że drążę - czym kleiłaś go (pod spodem styropian?) Czy robisz jakąś obróbkę wystającej części kamienia żeby zapobiec wnikaniu wody?

Dzięki

rafgam

ocieplenie domu nie mialo listwy startowej. na cokół został przyklejony cieńszy styropian 6cm, potem klej, siatka, kołki, nastepnie klej do kamienia Sopro, kamień, fuga sopro

Jak ma dostawać się woda i dlaczego?

dziękuję Misiu :D Nie martwię się za bardzo. Zobaczymy po pierwszej zimie.

Jamles wejście zostalo obrobione na całej wysokości. 8) Zdjęcia będą niedługo :wink:

1. Postawiłaś na "swoim"?

2. Wynik ankiety przewżył?

3. Mąż "odpuścił"?

4. Boni nie zdało egzaminu?

ja stawiam na 1 8)

dziękuję Misiu :D Nie martwię się za bardzo. Zobaczymy po pierwszej zimie.

Jamles wejście zostalo obrobione na całej wysokości. 8) Zdjęcia będą niedługo :wink:

1. Postawiłaś na "swoim"?

2. Wynik ankiety przewżył?

3. Mąż "odpuścił"?

4. Boni nie zdało egzaminu?

ja stawiam na 1 8)

nie stawiaj, bo możesz przegrać :lol:

Ja tylko nadmieniłam, że "wydaje mi się, że bonie źle będa wyglądały szczególnie na górze /zostanie wąski pasek tynku/, ja chyba optuje 'kamień do samej góry' "

I pojechałam do pracy. Jak przyjechałam, juz bylo do samej góry i T razem z ekipą stwierdzili "tak lepiej wygląda" :wink:

psa sie nie pozbedziemy, to czlonek rodziny :D