darekdz 15.07.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jak w temacie. Poszukujemy solidnej, uczciwej, sprawdzonej firmy ktora wybuduje nam dom do stanu "deweloperskiego" lub pod klucz. Prosze o informacje na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAM1277 19.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 D&G GROUP s.cJESTEŚMY FIRMĄ BUDOWLANĄ ZAJMUJĄCĄ SIĘ BUDOWĄ DOMÓW NA TERENIE WARSZAWY I OKLOIC.MAMY NA SOIM KONCIE WIELE CIEKAWYCH I ZREALIZOWANYCH PROJEKTÓW.POSIADAMY REFERENCJE OD ZADOWOLONYCH KLIJENTÓW JAK I OD DUŻYCH DEVELOPERÓW KTÓRYM POMAGALIŚMY W DUŻYCH REALIZACJACH.MAMY SPRAWDZONYCH I DOŚWIADCZONYCH ROBOTNIKÓW BUDOWLANYCH KTÓRZY POSIADAJĄ CERTYFIKATY :YTONG,POROTERM,SCHIEDEL.WIĘCEJ INFORMACJI NA NASZEJ STRONIE INTERNETOWEJ http://www.dggroup.pl lub pod numerem telefonu 889660239 lub 668389568. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 17.08.2010 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Bogdański Górale posiadam 12 ludzi obecnie buduję w Czarnym Lesie koło Grodziska Mazowieckiego oraz Ładzyń koło Mińska restauracja kamień drewno gont tynki ozdobne Do Ładzynia zapraszam codziennie jest co oglądać a robota mówi sama za siebie tel 600-829-451 e-mail [email protected] POZDRAWIAM I ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Warszawa 16.09.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam, Jeśli będziecie Państwo zainteresowani ładnymi płytkami ceramicznymi zapraszam na mój post FONDOVALLE - oryginalne i piękne gresy z Włoch. Jeśli zainteresuje Państwa jakaś kolekcja proszę o kontakt tutaj na mój prywatną skrzynkę. Jestem przedstawicielem tej fabryki na Polskę i w zależności o wielkości inwestycji mogę zaproponować sprowadzenie po niższej cenie niż sklepowa. PozdrawiamMarcin Socha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts