Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bielizna przez internet

izat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kupowałem żonce 8) http://www.lupoline.pl i powiem szczerze bardzo przyjemne zakupy. Towar idealnie zapakowany w sztywne kartonowe pudełka wypełnione kawałkami styropianu (mimo że to bielizna), zgodny z rozmiarem podanym na stronie. Dodatkowo jakiś gadżet w paczce (mała rzecz a cieszy). Dobry kontakt i paczuszk w miare szybko dochodzą. Płaciłem zawsze za pobraniem. W innych e-sklepach z bielizną jakoś nie próbowałem wydawać pieniędzy. :wink:

kurna to niech zacznie... :lol:

zimy srogie ostatnio...

ja gdzies slyszalam ze pewne czesci ciala mezczyzna powinien utrzymywac w chłodzie :wink: :roll: (ma to wplyw na produkcje i zywe machanie ogonkami ) :oops: :D , podobno :wink:

tak wiec trzeba cierpiec za....miliony...(dosłownie :o :wink: :lol: :lol: )

do izat w necie bielizny nie kupuje - na punkcie bileizny - mam fioła

i ja musze organoleptycznie sprawdzic :wink: - pomacac, poprzymierzac czy ladnie lezy czy nie uciska (rozmiar moze sie zgadzac ale inne szycie i juz nie tak jest jak powinno) sprawdzic odcien kolorystyczny , jakosc szwow, czy material jest przyjemny w dotyku itp :wink: ( panowie zaraz dopisza: " czy szybko i łatwo sie rozpina" :wink: :lol:

no, chyba ze bym znalazla jakis model ktory doskonale znam ze sklepu - ale to tez wole kupic w sklepie - poogladac 100 i wybrac 1 :wink: :D , czyli urzadzic taki maly casting na figi i stanik :wink: :D

kurna to niech zacznie... :lol:

zimy srogie ostatnio...

ja gdzies slyszalam ze pewne czesci ciala mezczyzna powinien utrzymywac w chłodzie :wink: :roll: (ma to wplyw na produkcje i zywe machanie ogonkami ) :oops: :D , podobno :wink:

tak wiec trzeba cierpiec za....miliony...(dosłownie :o :wink: :lol: :lol: )

do izat w necie bielizny nie kupuje - na punkcie bileizny - mam fioła

i ja musze organoleptycznie sprawdzic :wink: - pomacac, poprzymierzac czy ladnie lezy czy nie uciska (rozmiar moze sie zgadzac ale inne szycie i juz nie tak jest jak powinno) sprawdzic odcien kolorystyczny , jakosc szwow, czy material jest przyjemny w dotyku itp :wink: ( panowie zaraz dopisza: " czy szybko i łatwo sie rozpina" :wink: :lol:

no, chyba ze bym znalazla jakis model ktory doskonale znam ze sklepu - ale to tez wole kupic w sklepie - poogladac 100 i wybrac 1 :wink: :D , czyli urzadzic taki maly casting na figi i stanik :wink: :D

... sprawdzić czy się szybko i łatwo rozpina ... :lol: :lol: :lol:

(nie mogłem cię zawieść w imieniu wszystkich panów)

popatrzyłem na ten sklep z linka powyżej i są napradę fajne rzeczy (oczywiście najfajniejsze sa stojaki na bielizne) :lol: :lol: :wink:

ja też jeszcze nigdy nie kupiłam i mam jakiś awers

sądziłam, że coś ze mną nie tak :D :D :D

szczerze mówiąc obawiam się, że nie będzie pasować itp

za to mój mąż jest bardzo za, tak mu łatwiej ;)

a ja go powstrzymuję jak tylko mogę przed wydawaniem kasy w ten sposób

:wink:

no coz facetom na pewno latwiej w tej formie robic zakupy :wink:

(przy okazji - dzieki Pawson za niezawiedzenie mnie w kwesti "szybko i latwo" :wink: :D ) :lol: :lol: :lol:

Ja troche zapomnialam o czyms :wink: - przez internet kupilabym bielizne ktorej nie moge dostac tu :wink: mowie o Victoria's Secret :wink: , mysle ze ryzyko "niepodpasowania" i ze cos moze sie niespodobac bylo by naprawde niewielkie :wink:

np. to:

http://www2.victoriassecret.com/images/tmblg/V256668_CROP1.jpg

albo to:

http://www2.victoriassecret.com/images/prodpri/V256391.jpg

(przy okazji nie wiem czemu w bieliznie kroluja glownie stringi :-? ja uwielbiam wlasnie cos takiego a'la koronkowe boxerki - ale dostac taki model to wrrr)

albo to mrrr (i czemu w sklepach sa glownie czarne biale , a reszta kolorow (np triumpha :-? wyblakle i jakies takie .... dziwne) :(

nie moze byc taki piekny kolor jak tu?

http://www2.victoriassecret.com/images/prodpri/V256535.jpg

ok koncze marudzenie :wink: