izat 15.07.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 czy kupujecie bieliznę przez internet??jeśli tak, to jakie są Wasze ulubione sklepy?jakie macie doświadczenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.07.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 no kłoniec swiata ... po ostatniej zimie to obiecuje sobie kalesony kupic ale mnie tak wstyd jakoś zagadać o tym w sklepie jak by Ty tak gdzies na necie spotkałą to ..prosilbym zapodać adres- na moja krzynka emaliowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.07.2006 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 http://craft.com.pl/index.php?cPath=27_32_46 takie mogą być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yozka1 15.07.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Kupowałem żonce http://www.lupoline.pl i powiem szczerze bardzo przyjemne zakupy. Towar idealnie zapakowany w sztywne kartonowe pudełka wypełnione kawałkami styropianu (mimo że to bielizna), zgodny z rozmiarem podanym na stronie. Dodatkowo jakiś gadżet w paczce (mała rzecz a cieszy). Dobry kontakt i paczuszk w miare szybko dochodzą. Płaciłem zawsze za pobraniem. W innych e-sklepach z bielizną jakoś nie próbowałem wydawać pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.07.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 no fajne a jaka przecena a nie bedą gryzły ..hę ...i uwierały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.07.2006 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 no proszę, liczyłam na głosy Pań a tu taka miła niespodzianka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.07.2006 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 no fajne a jaka przecena a nie bedą gryzły ..hę ...i uwierały możemy to sprawdzić na modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.07.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 no to zamow męzusiowi ..i daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.07.2006 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 no to zamow męzusiowi ..i daj znać mąż nie nosi takiej bielizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.07.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 kurna to niech zacznie... zimy srogie ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.07.2006 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 nie ten wiek jeszcze a przy taśmie na mrozie nie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 ja narazie jestem na etapie jedynie wyszukiwania pomyslow na prezent bielizniany w internecie (szukam na onet - pasaż) a potem probuje to znalezc w realnych sklepach ... (nieukrywam czasem sa schody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.07.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Pawson , z tego co wiem to uzywanych w sklepach nie sprzedają pewnie stad te schody ...musisz wejsc w allegro -dział dziwactwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.07.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Pawson , z tego co wiem to uzywanych w sklepach nie sprzedają pewnie stad te schody ...musisz wejsc w allegro -dział dziwactwa a szkoda ze haczykówy nie mam .. bym se strzelił z procy w kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 haczyki to są w dziale -zupełnie odjechane daja to gratis z majtkami starej jędzy po 50-tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.07.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 kurna to niech zacznie... zimy srogie ostatnio... ja gdzies slyszalam ze pewne czesci ciala mezczyzna powinien utrzymywac w chłodzie (ma to wplyw na produkcje i zywe machanie ogonkami ) , podobno tak wiec trzeba cierpiec za....miliony...(dosłownie ) do izat w necie bielizny nie kupuje - na punkcie bileizny - mam fioła i ja musze organoleptycznie sprawdzic - pomacac, poprzymierzac czy ladnie lezy czy nie uciska (rozmiar moze sie zgadzac ale inne szycie i juz nie tak jest jak powinno) sprawdzic odcien kolorystyczny , jakosc szwow, czy material jest przyjemny w dotyku itp ( panowie zaraz dopisza: " czy szybko i łatwo sie rozpina" no, chyba ze bym znalazla jakis model ktory doskonale znam ze sklepu - ale to tez wole kupic w sklepie - poogladac 100 i wybrac 1 , czyli urzadzic taki maly casting na figi i stanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.07.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 kurna to niech zacznie... zimy srogie ostatnio... ja gdzies slyszalam ze pewne czesci ciala mezczyzna powinien utrzymywac w chłodzie (ma to wplyw na produkcje i zywe machanie ogonkami ) , podobno tak wiec trzeba cierpiec za....miliony...(dosłownie ) do izat w necie bielizny nie kupuje - na punkcie bileizny - mam fioła i ja musze organoleptycznie sprawdzic - pomacac, poprzymierzac czy ladnie lezy czy nie uciska (rozmiar moze sie zgadzac ale inne szycie i juz nie tak jest jak powinno) sprawdzic odcien kolorystyczny , jakosc szwow, czy material jest przyjemny w dotyku itp ( panowie zaraz dopisza: " czy szybko i łatwo sie rozpina" no, chyba ze bym znalazla jakis model ktory doskonale znam ze sklepu - ale to tez wole kupic w sklepie - poogladac 100 i wybrac 1 , czyli urzadzic taki maly casting na figi i stanik ... sprawdzić czy się szybko i łatwo rozpina ... (nie mogłem cię zawieść w imieniu wszystkich panów) popatrzyłem na ten sklep z linka powyżej i są napradę fajne rzeczy (oczywiście najfajniejsze sa stojaki na bielizne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.07.2006 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 ja też jeszcze nigdy nie kupiłam i mam jakiś awers sądziłam, że coś ze mną nie tak :D szczerze mówiąc obawiam się, że nie będzie pasować itp za to mój mąż jest bardzo za, tak mu łatwiej a ja go powstrzymuję jak tylko mogę przed wydawaniem kasy w ten sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.07.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 no coz facetom na pewno latwiej w tej formie robic zakupy (przy okazji - dzieki Pawson za niezawiedzenie mnie w kwesti "szybko i latwo" ) Ja troche zapomnialam o czyms - przez internet kupilabym bielizne ktorej nie moge dostac tu mowie o Victoria's Secret , mysle ze ryzyko "niepodpasowania" i ze cos moze sie niespodobac bylo by naprawde niewielkie np. to: http://www2.victoriassecret.com/images/tmblg/V256668_CROP1.jpg albo to: http://www2.victoriassecret.com/images/prodpri/V256391.jpg (przy okazji nie wiem czemu w bieliznie kroluja glownie stringi ja uwielbiam wlasnie cos takiego a'la koronkowe boxerki - ale dostac taki model to wrrr) albo to mrrr (i czemu w sklepach sa glownie czarne biale , a reszta kolorow (np triumpha wyblakle i jakies takie .... dziwne) nie moze byc taki piekny kolor jak tu? http://www2.victoriassecret.com/images/prodpri/V256535.jpg ok koncze marudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasi 18.07.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Kupuje zwykle na przecenach na http://www.intymna.pl Jeszcze nigdy sie nie zawiodlam. Szybka dostawa, dobra jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts