Gość 07.02.2002 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2002 Czesc olejarze i gazownicy !Jestem w takim samym punkcie co niektórzy uczestnicy Forum .Co wybrać ? Wady i zalety :GAZ : tansze kotły , lepsza atomatyka kotła , czystsze spalanietaniejący gaz , większa wartość opałowa , trzeba mieć zbiornik,przeglądy okresoweOLEJ : zapach , łatwość przechowywania , łagodniejsze przepisybezpieczeństwa , kotły wrażliwe na jakość paliwa, większe kotłydla tej samej mocy , głośność pracy palnika, częstsze regulacjekotła .Myślę , że aby dokonać właściwego wyboru trzeba brać pod uwagęnie tlko cenę nośnika np. w małej kotłowni zmieści się tylkomały kocioł - a więc GAZ.Pozdrawiam. ZIBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2002 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2002 A ja uwazam, ze maslo!!! Precz z margaryna.pzdrBOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts