Gość 18.03.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Właśnie szperałam po stronach (bo szukam projektów poddaszy) i zobaczyłam tą stronę i wasze kolejno wymieniane informacje na temat poddaszy.Nie będę dużo pisać bo nie mam czasu (jestem w pracy), chciałabym uzyskać jakieś czasopismo, albo projekty poddaszy na komputerze, bo zamierzamy z moim facetem zagospodarować poddasze, które udostępniła nam mamuśka.(około 70 m kw.)Nie mogę nic znaleźć. Chciałabym zaprojektować je ładnie, stylowo, ale nie zbyt drogo, wiecie jak to jest w tych czasach, człowiek młody nie może sobie pozwolić na Bóg wie co.Najważniejsze że są 4 ściany, resztę się skompletuje, tylko muszę pomóc sobie jakimiś zdjęciami, projektami.Z góry bardzo dziękuję.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 18.03.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 jesli znasz niemiecki to polecam strony:http://www.haus.dehtttp://www.bauen-und-renovieren.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts