rrmi 18.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Karolka ju ż takie wypisujesz niestworzone historie że naprawde załuz sobie swoją strone, a nie szukasz podstępu i wypisujesz bzdury . To nie sa bzdury , ja widzialam te lazienki z pierwszego wklejenia i sa rzeczywiscie w linku podanym przez Karorke. Od razu bylo widac , ze ta cala sekuska to lipa i te jej klamstwa sa smieszne. Wiadomo nagle odzyskała możliwośc pisania po polskiemu a nie po "hamerykańsku"................ ciekawe czy napisze we watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 chętnie odkupię lustro i żyrandol..... Zielonooka - Sekuska napewno wysle Ci na priv ooo jejjjuskuuuu..!!!! myslisz ze mam szanse?!?!?! to ja szybciutko wywalam wszystko ze skrzynki coby sie zmieściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 pewnie szykuj skrzynke. Sekuska juz wyslala Martynce podloge z salonu na priv W ogole to ja jestem zbudowana dzisiejsza mlodzieza - Sekuska, masz 18 lat, zawod architekta , conajmniej 2 domy juz wybudowane i to jeszcze nie koniec marzen A mowili , ze mlodziez teraz be jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 19.07.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 czy ty naprawde myslisz ze na forum zagladaja jacys naiwniacy sekuska naprawde latwo sprawdzic skad pochodzi zdjecie lazienki strasznie swojskie a kto nie wierzy niech zajrzy http://kwasniaknieruchomosci.republika.pl/okazje.htm oferta 1020 Karorka! Z Ciebie jest prawdziwy SZPIEG Z KRAINY DESZCZOWCÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 19.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Karolka ju ż takie wypisujesz niestworzone historie że naprawde załuz sobie swoją strone, a nie szukasz podstępu i wypisujesz bzdury . To nie sa bzdury , ja widzialam te lazienki z pierwszego wklejenia i sa rzeczywiscie w linku podanym przez Karorke. Od razu bylo widac , ze ta cala sekuska to lipa i te jej klamstwa sa smieszne. Wiadomo nagle odzyskała możliwośc pisania po polskiemu a nie po "hamerykańsku"................ ciekawe czy napisze we watek rrmi czy Ty myślisz to o czym ja myślę .....................reinkarnacja jaka czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 W ogole to ja jestem zbudowana dzisiejsza mlodzieza - Sekuska, masz 18 lat, zawod architekta , conajmniej 2 domy juz wybudowane i to jeszcze nie koniec marzen A mowili , ze mlodziez teraz be jest.. a moze to ten american dream? Paty To tak inteligentna prowokacja , ze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 19.07.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 To nie sa bzdury , ja widzialam te lazienki z pierwszego wklejenia i sa rzeczywiscie w linku podanym przez Karorke. Od razu bylo widac , ze ta cala sekuska to lipa i te jej klamstwa sa smieszne. rrmi - jestes wielka uratowalas moj honor bo juz myslalam ze bede nosila etykietke naczelnej konfabulantki forumowej moge zostac co najwyzej szpiegiem z krainy deszczowcow a te lazienki wydaly mi sie tak polskie w wygladzie ze od razu sprawdzilam skad pochodza co prawda nie wiem jak wyglada typowa amerykanska lazienka ale wydaje mi sie ze chyba jednak troche sie rozni od naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.07.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 wyglada to tak co prawda nie wiem jak wyglada typowa amerykanska lazienka ale wydaje mi sie ze chyba jednak troche sie rozni od naszych typowa "hamerykanska" lazienka ma jeden charakterystyczny szczegół po ktorym mozna ja latwo poznac o ile jest mozliwosc zagladniecia do tzw "kibelka" mianowicie - nie wiem czemu - ale kibelki to oni maja tak skonstruowane ze woda w nich nie jest tak jak u nas na dole (i podnosi sie tylko w trakcie splukiwania) ale caly czas "stoi" bardzo wysoko - prawie ze przy samym brzegu muszli - wyglada to tak jakby byla wieczna awaria.... co prawda slyszalam ze ostatnio coraz wiecej ludnosci amerykanskiej sprowadza sobie "kibelki " z EU i montuje tak ze wreszcie wygladaja po ludzku wiec byc moze roznice znikna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.07.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Do kolego przyjechal ktos z Polski i cala noc nie poszedl skorzystac , bo myslal , ze kibelek zepsuty Jako ciekawostka lazienkowa , to moge smialo powiedziec , ze kibelki podwieszane wystepuja tu w burgerowniach i innych publicznych miejscach , ale nie w domach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.07.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 rrmi - ja nie wiem - loty na ksiezyc , mega uzbrojenie a pozadnego kibla nie umieja zamontowac druga genialna rzecz to okna otwierane "do gory" (nie wszedzie - to fakt ale w wielu domach) kto to wymyslil ?!?!?! - nie wiem - ale przeciez nie trzeba duzej wyobrazni zeby miec wizje jak to spada na leb niczym gilotyna i usmierca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts