Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Dom

Recommended Posts

Karolka :evil: ju ż takie wypisujesz niestworzone historie że naprawde załuz sobie swoją strone, a nie szukasz podstępu i wypisujesz bzdury :cry: .

To nie sa bzdury , ja widzialam te lazienki z pierwszego wklejenia i sa rzeczywiscie w linku podanym przez Karorke.

Od razu bylo widac , ze ta cala sekuska to lipa

i te jej klamstwa sa smieszne.

Wiadomo :-?

nagle odzyskała możliwośc pisania po polskiemu a nie po "hamerykańsku"................ :lol: :lol: :lol:

ciekawe czy napisze we watek :D

pewnie :) szykuj skrzynke.

Sekuska juz wyslala Martynce podloge z salonu na priv :)

W ogole to ja jestem zbudowana dzisiejsza mlodzieza - Sekuska, masz 18 lat, zawod architekta , conajmniej 2 domy juz wybudowane i to jeszcze nie koniec marzen :)

A mowili , ze mlodziez teraz be jest.. :roll: :wink:

:o :o :o

czy ty naprawde myslisz ze na forum zagladaja jacys naiwniacy

sekuska naprawde latwo sprawdzic skad pochodzi zdjecie

lazienki strasznie swojskie :wink:

a kto nie wierzy niech zajrzy

http://kwasniaknieruchomosci.republika.pl/okazje.htm

oferta 1020

Karorka! Z Ciebie jest prawdziwy SZPIEG Z KRAINY DESZCZOWCÓW :lol:

:lol: :lol: :lol:

Karolka :evil: ju ż takie wypisujesz niestworzone historie że naprawde załuz sobie swoją strone, a nie szukasz podstępu i wypisujesz bzdury :cry: .

To nie sa bzdury , ja widzialam te lazienki z pierwszego wklejenia i sa rzeczywiscie w linku podanym przez Karorke.

Wiadomo :-?

nagle odzyskała możliwośc pisania po polskiemu a nie po "hamerykańsku"................ :lol: :lol: :lol:

ciekawe czy napisze we watek :D

rrmi

czy Ty myślisz to o czym ja myślę .....................reinkarnacja jaka czy co :o :o

W ogole to ja jestem zbudowana dzisiejsza mlodzieza - Sekuska, masz 18 lat, zawod architekta , conajmniej 2 domy juz wybudowane i to jeszcze nie koniec marzen :)

A mowili , ze mlodziez teraz be jest.. :roll: :wink:

a moze to ten american dream? :D

Paty :D

To tak inteligentna prowokacja , ze ... :lol:

rrmi - jestes wielka :D

uratowalas moj honor :D :wink:

bo juz myslalam ze bede nosila etykietke naczelnej konfabulantki forumowej :( :wink:

moge zostac co najwyzej szpiegiem z krainy deszczowcow :wink:

a te lazienki wydaly mi sie tak polskie w wygladzie ze od razu sprawdzilam skad pochodza

co prawda nie wiem jak wyglada typowa amerykanska lazienka ale wydaje mi sie ze chyba jednak troche sie rozni od naszych

wyglada to tak

co prawda nie wiem jak wyglada typowa amerykanska lazienka ale wydaje mi sie ze chyba jednak troche sie rozni od naszych

:wink: typowa "hamerykanska" lazienka ma jeden charakterystyczny szczegół :wink: po ktorym mozna ja latwo poznac o ile jest mozliwosc zagladniecia do tzw "kibelka" :wink:

mianowicie - nie wiem czemu :o - ale kibelki to oni maja tak skonstruowane ze woda w nich nie jest tak jak u nas na dole (i podnosi sie tylko w trakcie splukiwania) ale caly czas "stoi" bardzo wysoko :-? - prawie ze przy samym brzegu muszli :o - wyglada to tak jakby byla wieczna awaria.... :wink: :D

co prawda slyszalam ze ostatnio coraz wiecej ludnosci amerykanskiej sprowadza sobie "kibelki " z EU i montuje tak ze wreszcie wygladaja po ludzku :wink: :D wiec byc moze roznice znikna :wink:

Do kolego przyjechal ktos z Polski i cala noc nie poszedl skorzystac , bo myslal , ze kibelek zepsuty :roll:

Jako ciekawostka lazienkowa , to moge smialo powiedziec , ze kibelki podwieszane wystepuja tu w burgerowniach i innych publicznych miejscach , ale nie w domach :D

rrmi - ja nie wiem :wink: :D - loty na ksiezyc , mega uzbrojenie a pozadnego kibla nie umieja zamontowac :wink:

druga genialna rzecz to okna otwierane "do gory" (nie wszedzie - to fakt ale w wielu domach) :o :wink: kto to wymyslil ?!?!?! :D :wink: :D - nie wiem - ale przeciez nie trzeba duzej wyobrazni zeby miec wizje jak to spada na leb niczym gilotyna i usmierca :wink: