Buddha 17.07.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Witam Serdzecznie Forum! Otóż stałem sie posiadaczem tego cudownego dzieła jakim zwie się Domek Manuela. Domek znajduje się w okolicach Szczecina. Do wykończenia zostało mi: - ułożenie instalacji CO+CWU+GAZ z kanalizacją,- wstawienie drzwi wewnątrz,- zaprojektowć i urządzić łazienki- no i ułozyć parkiet albo deske podłogową, albo panele W związku z powyższym proszę szanownych forumowiczów o ewentualnie podesłanie zdjęć wykończenia środka, żębym mógł ewentualnie uzyskać większą wenę twórczą. Pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Druidus 03.02.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Podłączam się pod prośbę w 100%. Mój mail to druid[usuń to]@poczta.okay.pl Z góry dziękuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts